Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Ολισθηρός ο δρόμος Βαρθολομαίου ενάντια στο Εθνος και στην Ορθοδοξία - Γεωπολιτικές ανατροπές - Εθνική στρατηγική στην μετά ΣΥΡΙΖΑ εποχή

Ο καθηγητής Γεωπολιτικής Κ. Γρίβας σε μια συνέντευξη όπου τα πράγματα λέγονται με το  όνομά τους - Προαναγγέλεται μεγάλη διαρκής πολιτική παρέμβαση της "Πανελλαδικής πρωτοβουλίας για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και της Πατρίδας μας"...



57β' η εκπομπή "τα πρακτοράκΗα" - ΕΡΤopen - 5 Σεπτεμβρίου 2018.
Συνομιλούν:  Κ. Γρίβας - Κ. Κυριακόπουλος - Γ Ιεροδιάκονος.

Ανάλυση συζήτησης:
  • 1:00 - 6:45 - Νέα κατάσταση στη Βαλκανική - Το Ελληνοσκοπιανό έκτρωμα καταλύτης - Η Ελλάδα τίθεται σε νεοψυχροπολεμικό καθεστώς.
  • 6:47 - 14:15 - Δραματική τροποποίηση της φυσιογνωμίας και της εξωτερικής πολιτικής των Βαλκανικών χωρών - Παράλληλη επαγωγική ενίσχυση αλλότριων εθνικισμών με το Ελληνοσκοπιανό έκτρωμα - Απαράδεκτη εμπλοκή του Πατριάρχη στη Γεωπολιτική των Βαλκανίων - Ρητορική αλλαγής συνόρων στα Βαλκάνια - Νεα πυρηνική στρατηγική αντίληψη επανενεργοποιούν και... εκσυγχρονίζουν οι ΗΠΑ - Νεοηγεμονική στοχοθέτηση ολόκληρης της Ευρασίας.
  • 14:17 - 20:00 - Βαλκάνια - Κύπρος - Μέση Ανατολή... Καθολική υποχώρηση του Διεθνούς Δικαίου - Νέοι φόβοι εδραιώνονται στο Διεθνές Σύστημα.
  • 20:01 - 27:25 - Αμερικανοτουρκική κρίση - Ολισθηρός δρόμος Βαρθολομαίου ενάντια στο Εθνος και στην Ορθοδοξία - Ξεπερνά τα όρια του απαράδεκτου
  • 27:26 - 33:15 - Επαπειλούμενες ανατροπές ακόμη και με επαναδιαμελισμό και αφανισμό της Βοσνίας - Το περιφερειακό κόστος της Αμερικανοτουρκικής αντιπαράθεσης.
  • 33:16 - 36:00 - Τι σηματοδότησε για την καταστροφή και αποδόμηση της χώρας η εποχή ΣΥΡΙΖΑ - Ανάγκη για μια νέα Εθνική στρατηγική στην μετά ΣΥΡΙΖΑ εποχή.
  • 36:50 - 47:00 - Σαλβίνι... Ιταλία και μεταναστευτικό - Μεταμνημονιακή εποπτεία με απλά λόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου