Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Καμία νομιμοποίηση στη μειοδοσία και στη δουλοπρέπεια – Πολιτική ανατροπή τώρα… Δημοκρατική – Πατριωτική Εξουσία - Η μόνη απάντηση με πρωταγωνιστή το λαό για τη σωτηρία του τόπου.

Ανακοίνωση της ΠΓ του «Μετώπου ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»

Η αποχή των πολιτών στο δημοψήφισμα των Σκοπίων υπήρξε πρωτοφανής. Αυτή η εξέλιξη απονομιμοποιεί πλήρως το έκτρωμα των Πρεσπών, και μαζί με αυτό απονομιμοποιεί και τα παρασκηνιακά σχέδια του δουλοπρεπούς πολιτικού προσωπικού της Αθήνας. Απονομιμοποιεί τα πάντα, ΚΑΙ ως προς τον τύπο αλλά ΚΑΙ ως προς την ουσία τους.


Οι εκβιασμοί και οι δελεαστικές παρεμβάσεις σύσσωμης της Ευρωνατοϊκής ελίτ, αλλά και τα δημοσκοπικά δεκανίκια που επιστρατεύτηκαν όλη την προηγούμενη περίοδο, δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την διαφαινόμενη εξέλιξη. Έτσι, με αποτυπωμένη πλέον την δημοψηφισματική αποδοκιμασία, τα δεδομένα τροποποιούνται δραματικά, όχι μόνο στα γειτονικά Σκόπια, αλλά και στην πατρίδα μας.

Την ίδια στιγμή, νέα επικίνδυνα σενάρια απασφαλίζουν και πιθανότατα θα ενεργοποιηθούν την επόμενη περίοδο, γι’ αυτό και απαιτείται αυξημένη πολιτική επαγρύπνηση και ετοιμότητα από την Ελληνική κοινωνία.

Το «Μέτωπο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» θεωρεί ότι μετά τη σημερινή εξέλιξη, η κυβέρνηση των Σκοπίων έχει χάσει τη δεδηλωμένη μέσα στην Σκοπιανή κοινωνία, και αυτό καθιστά απαγορευτική κάθε σκέψη για...
τη συνέχιση της συμφωνηθείσας διαδικασίας στο Σκοπιανό κοινοβούλιο, και σε κάθε περίπτωση την απονομιμοποιεί πλήρως ΚΑΙ έναντι της Διεθνούς κοινότητας.

Απαγορευτική επίσης θεωρούμε πως είναι και η οποιαδήποτε σκέψη της Ελληνικής κυβέρνησης, να δρομολογήσει διαδικασίες νομιμοποίησης του εκτρώματος μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο, στη βάση των συμφωνηθέντων με την Σκοπιανή ηγεσία.

Γι’ αυτό και την καλούμε να εγκαταλείψει άμεσα κάθε σχετικό προς τούτο σχεδιασμό και φυσικά να διακόψει άμεσα κάθε δρομολογημένη διαδικασία στο παρασκήνιο (όπως για παράδειγμα τις προβλέψεις του άρθρου 8 για την αξιολόγηση των σχολικών βιβλίων)

Οι πολίτες των Σκοπίων, γύρισαν την πλάτη στις απειλές, στους εκβιασμούς αλλά και στις μεγαλοστομίες της Ευρωνατοϊκής ελίτ, και αυτό έχει μια διπλή ανάγνωση, που ουδείς δικαιούται να παραγνωρίσει.

Η μια πλευρά σχετίζεται με την απόφαση της Σκοπιανής κοινωνίας να χειραφετηθεί έναντι αυτών των απειλών, και να αγνοήσει τις προτροπές και τους εκβιασμούς όλων.

Η δεύτερη όμως πλευρά, είναι αυτή που αποδεικνύει περίτρανα, πως οι αλυτρωτικές διαθέσεις στη συνείδηση του πληθυσμού των Σκοπίων, είναι πολύ βαθιά ριζωμένες, ώστε ακόμη και το έκτρωμα των Πρεσπών εξελήφθη ως σημαντική παραχώρηση, γι’ αυτό και οι Σκοπιανοί αρνήθηκαν μαζικά να το επιδοκιμάσουν.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που επιβεβαιώνει πλήρως τις προειδοποιήσεις μας, και για την οποία ουδείς δικαιούται να υποκριθεί πως δεν άκουσε τα σήμαντρα του συναγερμού που ήχησαν ήδη στη γειτονική χώρα.
  • Ήχησαν πρώτα από τις αλλεπάλληλες δηλώσεις της πολιτικής ηγεσίας κατά τη διάρκεια ολόκληρης της προδημοψηφισματικής περιόδου…
  • Ήχησαν με τρόπο αδιαμφισβήτητο και από την πρωτοφανή σε έκταση αποχή στο σημερινό δημοψήφισμα…
  • Επιβεβαιώθηκαν τέλος και με τον πλέον δραματικό τρόπο, αφού και αυτή η θετική ψήφος που αποτυπώθηκε μέσα στη δραματικά μειωμένη συμμετοχή του πληθυσμού, ήταν η ψήφος κυρίως των Αλβανοφώνων, η οποία σηματοδοτεί και αποκαλύπτει συγκεκριμένες σκοπιμότητες.
Σε κάθε περίπτωση μετά και τη σημερινή εξέλιξη, επιβεβαιώνεται πλήρως ότι τα Βαλκάνια έχουν ήδη εισέλθει σε αχαρτογράφητα νερά της γενικευμένης αποσταθεροποίησης, πράγμα για το οποίο προειδοποιούσαμε ήδη από τις 17 του Ιουνίου.

Οι πιέσεις θα κορυφωθούν… Τα φαινόμενα πολιτικής εκτροπής θα κλιμακώνονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στα γειτονικά Σκόπια… Και η πιθανότητα να επιχειρηθεί να τροποποιηθούν τα δεδομένα, μέσα από περαιτέρω κλιμάκωση των εκβιασμών, ακόμη και μέσα από εκτεταμένες προβοκάτσιες, έρχεται στο προσκήνιο με επείγοντα τρόπο.

Ο Ελληνικός λαός οφείλει να επαγρυπνεί για τα χειρότερα. Και πριν απ’ όλα οφείλει να εκλάβει τη σημερινή εξέλιξη, ως πρώτης τάξεως ευκαιρία για την πολιτική του χειραφέτηση.

Το «Μέτωπο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» καλεί τους Έλληνες πολίτες σε καθολική επαγρύπνηση εν όψει εξελίξεων, και σε ασυμβίβαστη πολιτική δράση για την άμεση ανατροπή της επικίνδυνης κυβέρνησης που ενέδωσε στο έκτρωμα των Πρεσπών, και που παράλληλα με αυτό οδήγησε σε γενικευμένη αποδόμηση και τις διεθνείς σχέσεις τις χώρας.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, θεωρούμε ότι η παραίτηση αυτής της κυβέρνησης είναι μονόδρομος. 

Μονόδρομος επιβεβλημένος, αφού η παραμονή της μόνο σε περαιτέρω κινδύνους και αστάθεια εκθέτει τη χώρα.
  • Οι Έλληνες πολίτες δεν πρέπει να της επιτρέψουν να ανασυνταχτεί
  • Δεν πρέπει να ανεχτούν την διαφαινόμενη πρόθεσή της να αξιοποιήσει την πολιτική εκτροπή που όλα δείχνουν πως θα επιχειρήσει ο Ζάεφ στα Σκόπια, παραβλέποντας το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος, για να ολοκληρώσει τις διαδικασίες στη Σκοπιανή Βουλή, μέσα σε ένα κλίμα εκβιασμών, αποπροσανατολισμού και αμφιλεγόμενης νομιμότητας.
  • Δεν πρέπει να της επιτρέψουμε να ξεπλύνει στο Ελληνικό κοινοβούλιο, μια συμφωνία μειοδοσίας, η οποία επιπροσθέτως είναι και πλήρως απονομιμοποιημένη μέσα ΚΑΙ από την πρωτοφανή αποχή στο σημερινό δημοψήφισμα στα γειτονικά Σκόπια.
Μονόδρομος τέλος, είναι και η ανάληψη πρωτοβουλιών για την ευρύτατη δυνατή συσπείρωση των Δημοκρατικών – Πατριωτικών δυνάμεων, με στόχο τη συγκρότηση ενός ρωμαλέου κινήματος για την πολιτική ανατροπή και την Δημοκρατική – Πατριωτική Εξουσία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου