Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Οι ομολογίες... Οι ικεσίες... Η ξεφτίλα... Και οι προειδοποιήσεις μας

Οι ομολογίες...
"Οι πληροφορίες που έχουμε συγκλίνουν ότι ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου αναδείχθηκε στον «αντ’ αυτού» του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη Μεσόγειο και έχει επιλεγεί ως ο ηγέτης που θα υλοποιήσει τα σχέδια για νέες στρατηγικές συμμαχίες της Αμερικής στην ευρύτερη περιοχή..." 


"Στο επίκεντρο αυτών των συμμαχιών βρίσκονται τα ενεργειακά κοιτάσματα του Ισραήλ, της Κύπρου και της Αιγύπτου, που πλέον είναι ορατά και θα μπορούσαν να...
αλλάξουν εντελώς τις ισορροπίες στη Μεσόγειο. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ έχει πλέον πάρει τις οριστικές του αποφάσεις σε ότι αφορά την Τουρκία, υπό το φως και των πληροφοριών ότι οι «απεσταλμένοι» του Ερντογάν στη Γάζα υλοποιούν καταστροφικούς σχεδιασμούς για το Εβραϊκό Κράτος".


Οι ικεσίες...

"Η αμερικανική κυβέρνηση πρέπει να αδράξει την ευκαιρία και να επενδύσει σε όλους τους τομείς στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της απόφασής της να αντιμετωπίσει τον ρωσικό κίνδυνο σε όλα τα επίπεδα". 

Η ξεφτίλα...
"Η αμερικανική νίκη στα Βαλκάνια εις βάρος της Ρωσίας του Βλ. Πούτιν, επιτεύχθηκε επειδή βοήθησε η παρούσα ελληνική κυβέρνηση. Ας μην έχουμε αυταπάτες. Αλλά και οι Αμερικανοί δεν πρέπει να τρέφουν αυταπάτες. Η Ελλάδα είναι ένας γνήσιος και πιστός σύμμαχος, που δεν εγκατέλειψε την Αμερική ποτέ, ούτε όταν επέβαλε την δικτατορία των συνταγματαρχών, ούτε όταν βοήθησε την Τουρκία να εισβάλει στην Κύπρο, το 1974".

Και οι προειδοποιήσεις μας που επιβεβαιώνονται...
Είναι προκλητικός ο τρόπος με τον οποίο επιχειρεί ΚΑΙ η στρατευμένη πολιτική αλλά ΚΑΙ η στρατευμένη δημοσιογραφία, να εμφανίσει ως τον πλέον ασφαλή μονόδρομο την αποκλειστικότητα της «στρατηγικής συνεργασίας της Ελλάδας και της Κύπρου, με το Ισραήλ και την Αίγυπτο - κυρίως με το Ισραήλ – και φυσικά υπό την υψηλή στρατηγική εποπτεία των ΗΠΑ…

Περισσότερα ΕΔΩ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου