Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Όχι στον εκφασισμό της πολιτικής ζωής – Όχι στην αναβίωση του νέου «509»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΠΓ του «Μετώπου ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»

Η κλήση σε απολογία ενός αρχηγού δημοκρατικού πολιτικού κόμματος, και μάλιστα με ευθύνη του «Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος», λόγω της συμμετοχής του στους κοινωνικούς και τους πολιτικούς αγώνες, συνιστά πράξη ντροπής για τους φυσικούς αυτουργούς αυτής της θλιβερής ιστορίας, και ταυτόχρονα αποτελεί την επιβεβαίωση του επικίνδυνου κατήφορου στον οποίο οδηγείται η πολιτική ζωή του τόπου, με ευθύνη της άθλιας συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...


Το «Μέτωπο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» είχε προειδοποιήσει έγκαιρα, πως η υποτακτικότητα στις καταστροφικές για τον λαό και την Πατρίδα μας απαιτήσεις της κατοχικής διοίκησης, η δουλοπρέπεια στα κελεύσματα των Ευρωνατοϊκών «προστατών», και οι πρακτικές της Εθνικής μειοδοσίας που οδηγούν σε κατάρρευση την Εξωτερική πολιτική και την ίδια τη χώρα σε τελευταία ανάλυση, θα συνοδεύονταν αργά ή γρήγορα και από πράξεις κατάλυσης κάθε έννοιας Δημοκρατίας, που ισοδυναμούν με απροσχημάτιστη πολιτική εκτροπή και με εκφασισμό της πολιτικής ζωής του τόπου.

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Η κλήση σε απολογία του Παναγιώτη Λαφαζάνη, με κατάπτυστο κατηγορητήριο και με λογικές που αναβιώνουν το έκτρωμα του «αναγκαστικού νόμου 509», συνιστούν από μόνες τους πράξεις κατάλυσης του Δημοκρατικού Πολιτεύματος… Εκφασισμό της πολιτικής ζωής… Και καταδεικνύουν ότι το σχέδιο της πολιτικής εκτροπής βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη.

Πρόκειται για πρακτικές που αποπνέουν έντονα τη δυσωδία από τη δράση σκοτεινών κέντρων, και φέρουν ανάγλυφη τη σφραγίδα μυστικών...
υπηρεσιών, παραπέμποντας στις πιο μαύρες εποχές της νεότερης Ελληνικής ιστορίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας σε ρόλο σύγχρονου Θεμιστοκλή Σοφούλη, ερωτοτροπεί επικίνδυνα με την ιδέα ενεργοποίησης ενός νέου Αναγκαστικού Νόμου 509 «Περί μέτρων ασφαλείας του Κράτους, του Πολιτεύματος, του Κοινωνικού Καθεστώτος και προστασίας των ελευθεριών των πολιτών», και αυτό δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ερωτοτροπεί επικίνδυνα με την αναβίωση των συμβόλων υποτέλειας, των σύγχρονων Βαν Φλιτ, βγάζοντας στο σφυρί τη χώρα και την αξιοπρέπεια των πολιτών. 

Ήρθε όμως η στιγμή να βρει απέναντί της τον Ελληνικό λαό ενωμένο και αποφασισμένο να μην επιτρέψει αυτή την εξέλιξη.

Η εμφυλιοπολεμικής έμπνευσης και κοπής δίωξη σε βάρος του Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι πισώπλατη μαχαιριά με στόχο τη Δημοκρατία, την πάλη για την Εθνική Ανεξαρτησία και τον αγώνα για τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.

Το «Μέτωπο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» καλεί τον Ελληνικό λαό να σταθεί αποφασισμένος και ενωμένος απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφασισμού και κατάλυσης της Δημοκρατίας.

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να επαγρυπνούν και να μην επιτρέψουν να ανοίξουν οι πύλες της Κολάσεως, με την αναβίωση των σκοτεινών ημερών του μετεμφυλιακού καθεστώτος. Πρόκειται για εξελίξεις που προϊδεάζουν για τα χειρότερα που έρχονται ΚΑΙ για την Πατρίδα  μας ΚΑΙ για τον Λαό μας.

Καλούμε τους πολίτες της Αθήνας την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 11 πμ, να δώσουν μαζικό και αποφασιστικό παρόν μπροστά στη ΓΑΔΑ (Λεωφ. Αλεξάνδρας 173), διαδηλώνοντας την αποφασιστικότητά τους να υπερασπιστούν την Δημοκρατία και την Πατρίδα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου