Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Η χώρα σε επικίνδυνες Συμπληγάδες - Καθολική αφύπνιση πριν να είναι αργά (ΒΙΝΤΕΟ)

Η περαιτέρω κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων, εισέρχεται πλέον σε επικίνδυνες ατραπούς και με την επίσημη ανοχή έως και προτροπή των ΗΠΑ, αφού η δήλωση του εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μαρκ Τόνερ, μόνο ως ιδιαιτέρως αμφιλεγόμενη μπορεί να εκληφθεί. Τα χειρότερα έρχονται...



Μια πρωτοφανής πολιτική εξαπάτηση βρίσκεται σε εξέλιξη με αφορμή τη συζήτηση για την δήθεν «ελάφρυνση» του Δημοσίου χρέους.

Πρόκειται στην ουσία για πολλαπλή αναγνώριση του ρόλου του χρέους ως κορυφαίο εργαλείο επιβολής και εδραίωσης της κατοχικής πολιτικής στη χώρα, η οποία σε...
συνθήκες πλήρους κατάρρευσης, παραδέρνει στις συμπληγάδες της δολοφονικής φορολογικής πολιτικής και των πρακτικών που νομιμοποιούν τις επιλογές της κατοχικής δήμευσης.
Σε μια χώρα που ο μηχανισμός παραγωγής εισοδήματος και εθνικού πλούτου έχει καταρρεύσει συνολικά, το μόνο που απομένει πλέον να φορολογηθεί είναι το αίμα των ανθρώπων.

Το μέλος της Επιτροπής Πολιτικού Σχεδιασμού του Ε.ΠΑ.Μ. Κυριάκος Κυριακόπουλος στον ραδιοθάλαμο της ΕΡΤopen 106.7 FM και την εκπομπή του «Ελεύθερη Ελλάδα», την ‎Πέμπτη ‎1 ‎Δεκεμβρίου ‎2016.

Kάθε Πέμπτη στις 09.00, μεταδίδεται μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤopen 106.7 FM, η εκπομπή «Ελεύθερη Ελλάδα» με τον Κυριάκο Κυριακόπουλο. Για να ακούσετε την εκπομπή συντονιστείτε:
► μέσω ραδιοφώνου
• στην ΕΡΤopen στους 106.7 μεγάκυκλους στα FM για την περιοχή της Αττικής
• στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου» στους 97,3 FM με έδρα τη Βοιωτία
• στον ραδιοσταθμό του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας στους 96,5 FM για την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας
• στους 1134 χιλιόκυκλους στα Μεσαία (AM) για την περιοχή των Χανίων.

► μέσω διαδικτύου
• από την ΕΡΤopen μέσω των συνδέσμων που θα βρείτε εδώ http://www.ertopen.com/radio
• από τον διαδικτυακό σταθμό E-ROI μέσω των ακόλουθων συνδέσμων
http://eroigr2.listen2myshow.com/ (χαμηλού κόστους)


Οι συντελεστές της εκπομπής περιμένουν τη συμμετοχή σας καλώντας στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή αποστέλοντας SMS γράφοντας: 1Π (κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου