Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Μετά από πόσες συγνώμες άραγε έρχεται η σειρά του φιλότιμου;;;

Το πολιτικό ανεμογκάστρι που αναβιώνει, προφανώς και δε συνιστά μνημονιακό ανάχωμα, ούτε τύποις ούτε πολύ περισσότερο στην ουσία της ίδιας του της υπόστασης...


Είναι μια κακά φιλοτεχνημένη απόπειρα επανασυγκόλλησης πολιτικών ρεταλιών, που περίμεναν παρκαρισμένα το βολικό πολιτικό χρόνο, για να λειτουργήσουν ως ανάχωμα με την ανοχή του συστήματος που υπηρέτησαν (μαζί φυσικά και τα μνημόνια του), και με προσδοκώμενο όφελος την επαναφορά τους στο κάδρο των εξελίξεων.
Μόνο που αυτή τη φορά, το εγχείρημα είναι προγραμματισμένο να αυτοκαταστραφει, ενδεχομένως πριν καταφέρει καλά καλά να φέρει σε πέρας την πολιτική προσδοκία αυτών που είναι διατεθειμένοι να το αβαντάρουν.
Η "πατριωτική" γαρνιτούρα που το πασπάλισαν, αποδομείται εν τη γενέσει της από τις μνήμες του πατριωτισμού των χαρατσιών της κ. Βαλαβάνη, και η επιλογή να την τιμήσουν αναβιώνοντας την πατριωτική γαρνιτούρα στη φιέστα της εκδότριας, μόνο ως ατυχέστατη επιλογή μπορεί να εκλαμβάνεται.
Η γαρνιτούρα του "ασυμβίβαστου" προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία για το στοιχειωδώς σκεπτόμενο κουκί, που θέλει δεν θέλει θα θυμάται πρωτίστως όσα...
δεν έκανε ο κ. Λαφαζάνης από τη θέση του Υπουργού, σ ένα υπουργείο πιυ ώφειλε να είχε ξεσκεπάσει μπόλικη βρωμιά αλλά δυστυχώς το... λησμόνησε.
Η γαρνιτούρα του φαφλατισμού, δεν είναι το δυνατό τους χαρτί, τουλάχιστον για όποιον τολμά να θυμάται τη θέρμη με την οποία ο κατά τα λοιπά συμπαθής Στάθης, στήριξε την επιλογή ΣΥΡΙΖΑ τις μέρες του μεγάλου ξεπεσμού.
Η γαρνιτούρα της ενότητας, οσονούπω θα σκοντάψει στις μωροφιλόδοξες βλέψεις της κ. Ζωής που δεν είναι διατεθειμένη να ανεχτεί δεύτερο ρόλο μετά τις κορυφαίες παραστάσεις που έδωσε στηρίζοντας μνημονιακές και αμφιλεγόμενες πρακτικές ως άλλη κυρια διευθυντού.
Η γαρνιτούρα τέλος της υπεύθυνης αντιστασιακής δράσης... Ας μη τη σχολιάσουμε. Να ρωτήσουμε απλά το εξής: Πόσες συγνώμες θα ζητήσεις ακόμη μπάρμπα Μανώλη; Δε φτάνει η μια που έκαψε όσους σε πίστεψαν; Έχεις τα κότσια να ξανασυγχωρεθείς, επειδή κάπου μπέρδεψες το μαϊντανό με την αντιστασιακή παρακαταθήκη;;;
Και για να τελειώνουμε. Όλο αυτο το φοβερό και τρομερό πράγμα, που πλάι σ όλα οσα είχε από παλιά, πρόσθεσε μια πρέζα πατριωτισμό και ολίγην από Αλαβάνο, δεν είναι τίποτε παραπάνω από κείνον το συνασπισμό της ήττας που καταποντίστηκε στις εκλογές του Σεπτέμβρη, και τώρα απλά ξαναδίνει τα ρέστα του.
Σας κερνά εξαπάτηση... Το κερνάτε περιφρόνηση και... πατσίσατε. Οσονούπω άλλωστε έρχεται φαγωμάρα. Δύσκολο πράγμα η διαχείριση της μιζέριας, ειδικά όταν σε βαραίνει το αμείλικτο παρελθόν που είναι νωπό και δεν ξεχνιέται.
Σχετικό μας άρθρο...

Οι τολμηροί, δεν έχουν παρά να σηκώσουν το γάντι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου