Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Η δημοσιογραφική πορνεία έχει ονοματεπώνυμο

Η δημοσιογραφική αλητεία, κυριολεκτικά πορνεία, δεν έχει όρια και φυσικά λειτουργεί ως προστάτης της της η ΕΣΗΕΑ, που δήθεν εγγυάται τη δεοντολογία και την αλήθεια...


Από το 2011, όταν ξεκίνησε η ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας, εναντίον μιας νόμιμης και δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης, όλα τα ελληνικά θεσμικά ΜΜΕ και όλοι οι δημοσιογράφοι, συνείσφεραν ανυπολόγιστης αξίας συμπαράσταση στα... ανθρωπόμορφα κτήνη, τους αποκεφαλιστές μισθοφόρους της "μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας", των εμπόρων όπλων και του 4ου Ράιχ.

Όλοι αυτοί είναι συνένοχοι των εγκλημάτων της τρομοκρατίας και δεν θα μπορούσαν να ενισχύσουν την τρομοκρατία αν δεν είχαν τη συμπαράσταση της ΕΣΗΕΑ!

Το ζήτημα και των ελληνικών ΜΜΕ και δημοσιογράφων, θα είναι αντικείμενο δικαστικών αγωγών και μηνύσεων, διότι γνώριζαν πολύ καλά την αλήθεια και εργάστηκαν υπέρ των τρομοκρατών και της διεθνούς τρομοκρατίας. Αποδέχτηκαν να δράσουν εναντίον της...
αλήθειας, της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, για να εξυπηρετήσουν ιμπεριαλιστικά συμφέροντα κι έκαναν "χρήση" όσων διοχέτευε το “Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων” του Rami Abdul Rahman, πράκτορα των δυτικών μυστικών υπηρεσιών, χωρίς καμία σχέση με τη δημοσιογραφία, όπως είχαμε επισημάνει το Νοέμβρη του 2015: Η ελληνική δημοσιογραφική πορνεία έχει ονοματεπώνυμο!

Ήδη, Έλληνες νομικοί εργάζονται ώστε ν' αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όσοι συνεργάστηκαν και προώθησαν την τρομοκρατία, με θύματα περισσότερους από 250.000 Σύρους πολίτες. Συχνά έχουμε θίξει το θέμα:
- Υποκρισία ευρωπαίων πολιτικών & δημοσιογραφική αλητεία...
- Ο Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς, ωχριά μπροστά στη σημερινή δημοσιογραφία...
- Δημοσιογραφική αλητεία, ή έμμισθη δημοσιογραφική πορνεία;

"Έφθασε ο κόμπος στο χτένι"... αδυσώπητος ο βομβαρδισμός για το αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ, με πρώτους το ΑΠΕ και την ΕΡΤ που πληρώνει με αίμα ο Ελληνικός λαός. Ότι πιο χυδαίο και ψευδές από αυτούς που πληρώνει ο Ελληνικός λαός για αμερόληπτη ενημέρωση.

Ποτέ η ΕΣΗΕΑ, ως όφειλε, δεν "ασχολήθηκε" με το θέμα. Λειτούργησε και λειτουργεί ως προστάτης, στην καθομιλουμένη νταβατζής, της διασποράς ψευδών και κατασκευασμένων ειδήσεων εναντίον ενός λαού και μιας πολιτικής ηγεσίας που έχει τη λαϊκή εντολή, την ψήφο του λαού.
Τελευταίο συμβάν η 7χρονη μπλόγκερ από το Χαλέπι...
Όπου όλα τα μεγάλα και θεσμικά ΜΜΕ ήταν συνεργοί στη διάδοση ειδήσεων, που στόχευαν την ενίσχυση της τρομοκρατίας και την παρουσίαση των δολοφόνων αποκεφαλιστών, ως άμοιρων φτωχών κι αθώων πολιτών.
Γλαφυρή η περιγραφή από το ιδιοκτησίας του "ριζοσπάστη αριστερού" ευρωβουλευτή Κούλογλου, όπου μεταξύ άλλων:
[...Η 7χρονη Bana τουιτάρει τον τρόμο από το πολιορκημένο Χαλέπι
...η 7χρονη Bana al-Abed ξύπνησε από από τον απογευματινό της ύπνο, ρώτησε τη μητέρα της αν ήταν ήδη το πρωί. Το φως έμπαινε μέσα από το παράθυρό τους. Αλλά δεν επρόκειτο για τις ηλιαχτίδες του ήλιου… Η γειτονιά τους είχε «φωταγωγηθεί» από τις βόμβες φωσφόρου που έσκαγαν σε απόσταση αναπνοής...
Μια αδυσώπητη σφαγή διαπράττεται από τις συριακές δυνάμεις του Ασάντ και τους Ρώσους συμμάχους με τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς...]
"Φοβάμαι ότι θα πεθάνω απόψε. Οι βόμβες θα με σκοτώσουν τώρα...", μας ενημερώνουν τα πιο έγκυρα δημοσιογραφικά διαδικτυακά μέσα... ενδεικτικά: το CNN Greece, το tvxs του "αριστερού" ευρωβουλευτή Κούλογλου, ο  enikos  του κ. Χατζηνικολάου, iefimerida  ...thetoc και όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί. 
Η μικρή ηρωίδα μπλογκερ δεν υπήρχε. Ήταν η μητέρα της που εργαζόταν επαγγελματικά για τους τρομοκράτες για λογαριασμό της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ. Έτσι, με την απελευθέρωση του Χαλεπίου, τιμήθηκε στην Άγκυρα από τον ίδιο τον Ερντογάν!


Ντρέπεται, έστω ένας/μία δημοσιογράφος, για την υποστήριξη της τρομοκρατίας επί έξι ολόκληρα χρόνια; Τι έκανε η ΕΣΗΕΑ;
Έχουν άδικο όταν φωνάζουν στους δρόμους Αλήτες Ρουφιάνοι δημοσιογράφοι;

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την ελληνική ενημέρωση. Η διαστρέβλωση της αλήθειας είναι το μεγαλύτερο προσόν για να βρει ένας δημοσιογράφος εργασία. Οι ειδήσεις και τα σχόλια στις εκπομπές της τηλεόρασης είναι εξοργιστικά. Όμως αυτή την δύναμη ποιος θα την νικήσει; εδώ έχουμε την αιχμή του δόρατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή