Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Τραγικές εξελίξεις που θα απελευθερώσουν καινούρια φορτία οργής και ανεξέλεγκτο εκρηκτικό κλίμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον απόηχο του eurogroup με το κατοχικό υπέρ ταμείο έτοιμο να καταπιεί τη χώρα, το πανηγύρι του ψεύδους και της πολιτικής εξαπάτησης βαφτίζεται «εθνική επιτυχία» και «ρεαλισμός στην πολιτική»...



Την ίδια στιγμή, η υπεύθυνη προσπάθεια που αποκαλύπτει τους πρωταγωνιστές της πολιτικής εξαπάτησης βαφτίζεται λαϊκισμός. Όπως επίσης «λαϊκισμός» χαρακτηρίζεται και η οργανωμένη απόπειρα των κοινωνιών που δραπετεύουν από τις λογικές της υποταγής (δηλαδή της «πολιτικής ορθότητας» που επιχειρούν να τους επιβάλουν. 

Οι επώδυνες εξελίξεις που προδιαγράφονται στην οικονομία και η άμεση συνάρτησή τους με την τραγική έκβαση στα εθνικά μας ζητήματα, σύντομα θα απελευθερώσουν καινούρια φορτία οργής και...
ένα εκρηκτικό κλίμα μέσα στην κοινωνία. Στη διαρκή αντιπαράθεση ανάμεσα στο συμβιβασμό και στη γενικόλογη προσδοκία, αυτή τη φορά νικητής θα πρέπει να αναδειχτεί το όραμα. Ένα όραμα που θα σηματοδοτήσει την πάλη αυτού του λαού για την ανάδειξη της Δημοκρατικής – Πατριωτικής Εξουσίας που έχει ανάγκη ο τόπος μας, για να αλλάξει σελίδα οριστικά, με την κοινωνία πρωταγωνιστή και καταλύτη των εξελίξεων.

Το μέλος της Επιτροπής Πολιτικού Σχεδιασμού του Ε.ΠΑ.Μ. Κυριάκος Κυριακόπουλος στον ραδιοθάλαμο της ΕΡΤopen 106.7 FM και στην εκπομπή του «Ελεύθερη Ελλάδα». Μαζί του σήμερα ο Γιώργος Ιεροδιάκονος, μέλος της Π.Γ του Ε.ΠΑ.Μ. ‎Πέμπτη ‎8 ‎Δεκεμβρίου ‎2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου