Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Μας τάραξαν στη νομιμότητα - Οι μισοί στην κυβέρνηση κατηγορούν τους άλλους μισούς

Για ποινικές και πολιτικές ευθύνες όσων ανακήρυξαν τον κ. Καλογρίτσα υπερθεματιστή έκανε λόγο σε δηλώσεις του στο Βήμα FM ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής...

Π. Κουρουμπλής: Ποινικές και πολιτικές ευθύνες για την υπόθεση Καλογρίτσα

Βεβαίως θα έχουν ποινικές και πολιτικές ευθύνες αυτοί, που ανακήρυξαν τον κ. Καλογρίτσα υπερθεματιστή, αν αποδειχθεί προβληματικό το Πόθεν Έσχες του, είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι σε αυτή την περίπτωση ο...
κ. Καλογρίτσας, θα πληρώσει τα τρία εκατομμύρια της εγγυητικής, που έχουν δοθεί ήδη και την πρώτη δόση και θα φύγει από το παιχνίδι.

Παράλληλα, για το ζήτημα της δανειοδότησης Καλογρίτσα από την Attica Bank, ζήτησε από τον κ. Στουρνάρα όλα τα στοιχεία. 
«Να μας καταθέσει ο κ. Στουρνάρας, όλα τα στοιχεία. Τι έχει γίνει με την τράπεζα Αττικής, όλα αυτά τα χρόνια. Το απαιτούμε, ναι, το απαιτώ εγώ και με δημόσια τοποθέτηση. Ο κύριος αυτός, λοιπόν, ο οποίος αν αποδειχθεί ότι τα πράγματα είναι έτσι, θα πληρώσει τρία εκατομμύρια, που έχουν δοθεί ήδη και την πρώτη δόση και θα φύγει από το παιχνίδι, τέτοιες διασφαλίσεις έκανε αυτή η κυβέρνηση». 

Διευκρινιστική δήλωση Π. Κουρουμπλή
Σε διευκρίνιση προχώρησε ο κ. Κουρουμπλής μετά την τοποθέτησή του στον Βήμα Fm σημειώνοντας:
"Αυτό που ξεκάθαρα εννοούσα είναι ότι σε όσους εκ των υπερθεματιστών έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό και σε οποιοδήποτε χρονικό στάδιο αποδειχθεί ότι δεν πληρούν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, θα αποδοθούν οι δέουσες ευθύνες".

LIBERAL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου