Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Αλ Κάιντα: Θα επαναλάβουμε χιλιάδες φορές την 11η Σεπτεμβρίου

Απειλές προς τις ΗΠΑ ότι η Αλ Κάιντα θα επαναλάβει «χιλιάδες φορές» την 11η Σεπτεμβρίου απεύθυνε σήμερα ο ηγέτης της τρομοκρατικής οργάνωσης Αϊμάν αλ Ζαουάχρι...

Το απειλητικό μήνυμα περιλαμβάνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο με αφορμή την 15η επέτειο του τρομοκρατικού χτυπήματος στη Νέα Υόρκη. 
Η 11η Σεπτεμβρίου είναι «το αποτέλεσμα των εγκλημάτων σας εναντίον μας» τονίζει ο Ζαουάχρι απευθυνόμενος στις ΗΠΑ. Εάν τα...
«εγκλήματα» συνεχιστούν, η 11η Σεπτεμβρίου «θα επαναληφθεί χιλιάδες φορές» προσθέτει. 
Την 11η Σεπτεμβρίου του 2001, αεροπειρατές εξέτρεψαν από την πορεία τους επιβατικά αεροπλάνα και έριξαν δυο στους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη, ένα στο Πεντάγωνο κι ένα στην Πενσυλβανία. Σκοτώθηκαν 2.753 άνθρωποι. 
Στο βίντεο, ο Ζαουάχρι αναφέρεται στην πολιτική των ΗΠΑ προς τις αραβικές και μουσουλμανικές χώρες καταγγέλλοντας την «κατοχή» των εδαφών τους και την στήριξη της Ουάσιγκτον σε «εγκληματικές και διεφθαρμένες» κυβερνήσεις.
Ο Ζαουάχρι κάλεσε επίσης τους τζιχαντιστές να ενώσουν τις δυνάμεις τους και τους Αφροαμερικανούς να προσηλυτιστούν στο Ισλάμ προκειμένου να «προφυλαχθούν» από τους αμερικανικούς νόμους, οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, ελέγχονται από «την λευκή πλειοψηφία». 

1 σχόλιο:

  1. Θα την επαναλάβετε όταν σας δώσουν το σύνθημα να την
    επαναλάβετε.
    Όταν πλέον δεν θα είναι σε θέση να δώσουν κανένα σύνθημα
    θα σας πάρει ο διάολος και σας κι' αυτούς μαζί.
    Και ποιοι είναι αυτοί;
    Είναι αυτοί που η υποψία γι' αυτούς έχει φωλιάσει βάσιμα στο μυαλό
    από μια αλληλουχία πραγματικών γεγονότων.
    Και ποια είναι αυτά τα πραγματικά γεγονότα;
    Είναι αυτά που δεν βλέπουμε, απασχολούμενοι βλέποντας άλλα
    που μας σερβίρουν αυτοί που δεν θέλουν να βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή