Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Την ύμνησαν ως σύμβολο - Φωτογραφίζεται σε εικονικό αποκεφαλισμό

ΗΠΑ: Η πρώτη μουσουλμάνα αθλήτρια με μαντίλα στους ολυμπιακούς αγώνες, που εξυμνήθηκε από τα media ως «σύμβολο» που θα συνέβαλε στην «εξάλειψη των στερεοτύπων» για τους μουσουλμάνους, εμφανίστηκε σε «χιουμοριστική» φωτογραφία με αποκεφαλισμό…


Η ξιφομάχος της αμερικάνικης ομάδας στους ολυμπιακούς του Ρίο, Ibtihaj Muhammad (Ιμπτιχάι Μουχαμάντ – στην φωτογραφία με το κίτρινο χιτζάμπ), εξυμνήθηκε από τα λίμπεραλ «προοδευτικά»media, ως σύμβολο «αποδοχής της διαφορετικότητας» και...
αποθεώθηκε επειδή λέει «έγραψε ιστορία», καθώς έγινε η πρώτη αθλήτρια των ΗΠΑ που αγωνίστηκε φορώντας χιτζάμπ.

Έπαθαν δε τέτοια παράκρουση, που την παρουσίαζαν κάτι σαν «φεμινίστρια», αν και η ίδια είπε ότι διάλεξε αυτό το σπορ, επειδή ήταν το μόνο που μπορούσε να αγωνιστεί και να είναι καλυμμένη ως καλή μουσουλμάνα! Τα μυαλά των «προοδευτικών», έχουν υποστεί τέτοια βλάβη που έχουν εφεύρει και αυτό το νέου τύπου «φεμινισμό της Σαρία».

Σε ένα ακόμα δε παραλήρημα «προοδευτισμού», ελληνόφωνη ιστοσελίδα πανηγύριζε ότι η εν λόγω αθλήτρια ήταν ο… «εφιάλτης του Τραμπ»!
Βεβαίως, ο Μπαράκ Ομπάμα περιχαρής και γεμάτος υπερηφάνεια για το «σύμβολο της διαφορετικότητας» φωτογραφήθηκε μαζί της.
 
«Με την συμμετοχή μου νιώθω ότι καταπολεμώ τα στερεότυπακαι τις λάθος εκτιμήσεις που έχει η κοινή γνώμη για τις μουσουλμάνες», είχε δηλώσει κάνοντας τους εκπροσώπους των μουμουέ να πλαντάξουν στο κλάμα από συγκίνηση.

Απ’ ότι φαίνεται όμως, η ίδια επέλεξε να διατηρήσει και να ενισχύσει αυτά τα… «στερεότυπα», καθώς εμφανίστηκε σε φωτογραφία να συμμετέχει σε εικονικό αποκεφαλισμό. Για «πλάκα».

Δεδομένων των συνεχών αποκεφαλισμών στους οποίους σωρηδόν και με δαιμονική ικανοποίηση επιδίδονται ανά τον κόσμο, οι ομόθρησκοί της, δεν πρέπει να ήταν και πολύ καλή ιδέα ένα τέτοιο «χιούμορ».

Εκτός, αν περνάει κάποιο μήνυμα.

Και βέβαια η «ανεκτικότητα» των «προοδευτικών» στο χιούμορ είναι επιλεκτική. Κάποιοι άλλοι αθλητές και αθλήτριες ρίχτηκαν στην πυρά για κάποιο αστείο που είπαν ή έκαναν.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου