Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ανίκανος ακόμη και για ν αυτοκτονήσει

Με άκρως διθυραμβικά και επαινετικά σχόλια υποδεχτήκαν οι τουρκικές οργανώσεις που πολεμούν με κάθε μέσο την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων, τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας της Ελλάδας, κ Φίλη...
yunan_bakan_dan_perincek_e_destek_h78445_0f5b5
Μάλιστα οι δηλώσεις αυτές του Έλληνα υπουργού, θα χρησιμοποιηθούν σαν πολιτικό «εργαλείο» σε όλα τα διεθνή φόρουμ και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, για να...
καταδειχτεί το τουρκικό «δίκαιο», ότι δεν διαπράχτηκε γενοκτονία σε βάρος των Ποντίων.

Σύμφωνα με εκτεταμένο άρθρο της τουρκικής εφημερίδας Aydınlık, η λεγομένη «Επιτροπή Ταλαάτ Πασά», (ονομάστηκε έτσι προς τιμή του μεγάλου σφαγέα των χριστιανών της Μικράς Ασιας, Ταλαάτ Πασά). θα έχει από εδώ και πέρα σαν σύμβολο του αγώνα της κατά των ιστορικών «συκοφαντικών ανακριβών» ότι δήθεν οι Τούρκοι διέπραξαν γενοκτονία στον Πόντο σε βάρος των Ελλήνων στις αρχές του εικοστού αιώνα, τις δηλώσεις του κ Φίλη.
Μάλιστα όπως τονίζεται, η Επιτροπή αυτή δεν αποκλείεται να επιδιώξει να έρθει και σε επαφή με τον κ Φίλη, που έγινε το τιμώμενο της πρόσωπο, για τον… συντονισμό των διεθνών διπλωματικών της προσπαθειών για την αποκατάσταση της ιστορικής «αλήθειας», ότι όχι μόνο δεν έγινε γενοκτονία σε βάρος των Ελλήνων του Πόντου, αλλά αντίθετα οι σφαγές ήταν κατά… του μουσουλμανικού πληθυσμού!
Συγχαρητήρια λοιπόν στον «γενναίο» και «θαρραλέο» κ Φίλη, από την «Επιτροπή Μη Αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ποντίων», «Talaat Paşa»! Μάλιστα!
Όλα όσα ξέρατε μέχρι σήμερα για την ελληνική ιστορία είναι «παραμύθια» κάποιων φασιστών, ρατσιστών και δεν συμμαζεύεται.
Foto6
Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς, (της… κακιάς ώρας, του κακού συναπαντήματος και της… Σχολής Ιστορίας της Άγκυρας), η «πραγματική» ιστορία αυτής της χώρας μας έχει ως εξής :

Ο περίφημος αρχαίος ελληνικός πολιτισμός ήταν μικρασιατικής… τουρκογενής προέλευσης και οι μεγάλοι αρχαίοι φιλόσοφοι ήταν… Τούρκοι, όπως ο Όμηρος, ο Ιπποκράτης, ο Θαλής ο Μιλήσιος, κ.α.
Οι ίδιοι αρχαίοι Έλληνες ήταν ένα κράμα διαφόρων φυλών που εξαφανίστηκαν εξ’ ολόκληρου μετά την κατάκτηση της Ελλάδας από τους Ρωμαίους.
Η σύγχρονη ελληνική γλώσσα είναι ένα κράμα… τουρκοσλαυβοαραβοβλαχοαλβανικών (!!!), στοιχείων. Και φυσικά ο Μέγας Αλέξανδρος δεν είχε καμία σχέση με τους Έλληνες αλλά ήταν ή Αλβανός, ή Σκοπιανός, ή Τουρκόφωνος.
Η «απελευθέρωση» (!!!), της Κωνσταντινούπολης από του διεφθαρμένους Βυζαντινούς που δεν είχαν καμία εθνικότητα, έγινε για να… ωφεληθούν οι Ορθόδοξοι καθώς ανέκτησαν την κυριαρχία σε όλη την έκταση της αυτοκρατορίας. Η «Παξ Οτομάνα», (!!!), ήταν ευεργετική για τους Ορθόδοξους που απέκτησαν μεγάλη δύναμη και καταπίεζαν, συχνά έσφαζαν τους καημένους τους μουσουλμάνους.
Το 1821 ήταν μια αθλία ανταρσία απατεώνων, κλεφτών, δολοφόνων και… φοροφυγάδων, που έσφαζαν τον μουσουλμανικό πληθυσμό στα νότια της βαλκανικής χερσονήσου.
Οι άλλοι Ορθόδοξοι μέσα στην αυτοκρατορία υπονόμευαν με προδοσίες και σαμποτάζ την νόμιμη οθωμανική αρχή, ενώ συχνά προέβαιναν σε σφαγές των… φιλειρηνικών μουσουλμάνων.
Η εισβολή του ξένου «Στρατού του Διαβόλου», (Şeytan Asler), στην Μικρά Ασία το 1919, ήταν μα απάνθρωπη κατοχή των πατρώων εδαφών των Τούρκων και οι ξένοι εισβολείς, (Έλληνες), βίαζαν και έσφαζαν μουσουλμάνους. Στην υποχώρηση τους το 1922 μετά την επέλαση του Κεμάλ, κατέκαψαν όλη την δυτική Μικρά Ασία και έσφαξαν δεκάδες χιλιάδες. Εκείνη την περίοδο έγινε η μεγάλη «γενοκτονία» των… μουσουλμάνων Τούρκων στον Πόντο από τους Ορθόδοξους Τσέτες που έκαιγαν τα μουσουλμανικά χωριά και βίαζαν τις μουσουλμάνες.
Το σύγχρονο ελληνικό κράτος αφού είχε την αμέριστη βοήθεια από τους Δυτικούς απέσπασε παράνομα εδάφη της Τουρκίας, όπως τα τουρκικά νησιά του Αιγαίου που κατέχει παράνομα. Είναι ένα κράτος τεχνητό που κατοικείται από διάφορες μειονότητες που δεν έχουν καμία σχέση η μια με την άλλη.
Τέλος οι Χριστιανοί ήταν πάντα αιμοβόροι και αυτό φαίνεται από του ότι μέσα στις εκκλησίες τους… πίνουν αίμα και τρώνε ανθρώπινη σάρκα!!! Μάλιστα!
Αυτά τα «ωραία» της Σχολής Ιστορίας της Άγκυρας μην εκπλαγείτε αν αύριο θελήσουν να μας επιβάλλουν να μαθαίνουν τα παιδιά μας αφού απαγορεύσουν το «Πάτερ Ημών» και κάθε ελληνορθόδοξη εκδήλωση στα ελληνικά σχολεία.
Εμπρός λοιπόν στον δρόμο που χάραξαν οι διάφοροι Ρεπούσηδες, Δραγώνες Τατσόπουλοι, Φίληδες και ο… Κεμάλ Ατατούρκ.
Εμείς θα τα δεχτούμε όλα αυτά ;;;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου