Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ο "πρώην κνίτης" της κυβέρνησης και οι διαχρονικοί τενεκέδες του διαδικτύου

Επειδή κάποιοι το παραχέσανε... Και εντάξει... οι αφελείς έχουν το ακαταλόγιστο. Οι βρωμιαραίοι όμως, που έχουν αναλάβει εργολαβικά και ύπουλα τη βρώμικη δουλειά... 
Αποτέλεσμα εικόνας για τενεκεσ ξεγανωτος
Όχι μόνο ακαταλόγιστο δεν έχουν, αλλά καλό είναι να ξεβρακώνονται, μιας και στο πολιτικό σκυλολόι που μας περιβάλει, οι απατεώνες περισσεύουν. Ρωτάω λοιπόν τα εξής:
Πρώτον: Πότε ήταν ο Τσίπρας κνίτης ωρέ λεβεντόπαιδα και τον χαρακτηρίζετε "πρώην κνίτη που σας παίρνει το σπίτι" για να μετατοπίσετε έτσι στο ΚΚΕ την πολιτική του βρωμιά και την προκλητική του ψευδολογία??? 
Το ΚΚΕ ασκεί αυτή τη δολοφονική πολιτική ή μήπως κάποιοι από αυτούς που ψήφισαν τα βρωμερά σας χέρια και δεν τολμάτε ούτε να...

τ ομολογήσετε???

Δεύτερον: Ακόμη κι αν ήταν "πρώην κνίτης"... από πότε ωρέ λεβέντες κρίνεται στο παρόν η ιδιότητα του "πρώην", έτσι για να περνά στο απυρόβλητο η ποταπότητα του "νυν"???
Τρίτον: Όλοι εσείς που θεωρείτε ότι διαθέτετε ένα δράμι μυαλό, τι "πρώην" υπήρξατε, και ως τι κρίνετε τους "νυν"??? 
Τέταρτον: Πόσοι διαφορετικοί "πρώην" σούργελα, μεταλλάχτηκαν σε "νυν" σούργελα, που τους λατρεύετε ως θεότητες και καταπίνετε αμάσητες τις πολιτικές τους κωλοτούμπες???
Πέμπτον: Δε νομίζετε ότι παραπάει αυτή η αηδία, επειδή απευθύνεστε σε αφελείς που συνεχίζουν και διαβάζουν τις κουταμάρες σας???
Και κυρίως... δε νομίζετε ότι αυτά τα ρεμάλια που κυβερνούν, κάποια βρώμικα χεράκια κοψοχέρηδων τα ψήφισαν και αυτά τα χέρια δεν ήταν του ΚΚΕ???

Ή μήπως χρειάζεται να σας θυμίσει κάποιος πως το ΚΚΕ ούτε τους στήριξε, όταν το παρακαλούσαν να τους στηρίξει, ούτε βρώμισε το χέρι του υπερψηφίζοντας τα νομοσχέδια της υποτέλειας που υπερψήφισαν όλοι μαζί "πρώην" και "νυν" κυβερνήτες και λοιποί παρατρεχάμενοι???

Τόση σαβούρα πιά??? Τόσο τενεκεδένια προσωπικότητα κυκλοφορεί ελεύθερη στο διαδίκτυο που διεκδικεί και δικαίωμα στην πολιτική άποψη???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου