Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Κατέβασε τα tweets... Κατέβασε τα σώβρακα... Θέλει να τους κατεβάσει και σε Ελληνικό νησί - Πιο ξεφτιλισμένος πεθαίνεις

Σε κάποιον δεν άρεσαν; Κάποιος το... μετάνιωσε; Προκάλεσαν αντιδράσεις (του Νταβούτογλου σίγουρα) και ζητήθηκε να... εξαφανιστούν; Τα tweets που ανέβηκαν στον... ευρωπαϊκό λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα για τους Έλληνες πιλότους και τις τουρκικές παραβιάσεις ξαφνικά, χάθηκαν από τον "χάρτη"...

`Έσβησαν` τα tweets Τσίπρα για τους `νευρικούς πιλότους`

«Προς τον πρωθυπουργό Νταβούτογλου: Ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας απέναντι στους Ρώσους» έγραψε ο Έλληνας πρωθυπουργός τόσο στον ελληνικό του λογαριασμό στο twitter (@atsipras) όσο και στον... ευρωπαϊκό του λογαριασμό (@tsipras_eu).

Λίγη ώρα μετά όμως...

ο Αχμέντ Νταβούτογλου "απάντησε", μέσω twitter κι εκείνος: "Τα σχόλια για τους πιλότους από τον Αλέξη Τσίπρα δεν ταιριάζουν με το πνεύμα της ημέρας. Αλέξη, ας επικεντρωθούμε στη θετική ατζέντα", έγραψε ο Τούρκος πρωθυπουργός.


Να γίνει σε ένα ελληνικό νησί η επόμενη Σύνοδος Κορυφής ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τουρκία πρότεινε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Δεν παρέλειψε, στην παρέμβασή του τις αιχμές για τη στάση της Τουρκίας. 

Ο Έλληνας πρωθυπουργός καλωσόρισε την συνάντηση που, όπως είπε, γίνεται για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια και μάλιστα στη δίνη μιας μεγάλης προσφυγικής κρίσης και πρότεινε, η επόμενη Σύνοδος να γίνει σε ένα ελληνικό νησί, τονίζοντας χαρακτηριστικά: να γίνει «στα σύνορα ΕΕ - Τουρκίας, που πρέπει να γίνουν σύνορα συνεργασίας». 

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι η Ελλάδα δεν βλέπει ευκαιριακά την ενταξιακή διαδικασία της Τουρκίας. Για την Ελλάδα,, πρόσθεσε, ήταν μια στρατηγική επιλογή, προκειμένου να ενθαρρυνθεί η Τουρκία να προχωρήσει σε δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις, να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για τη διευθέτηση των Ελληνοτουρκικών διαφορών και να επιλυθεί το Κυπριακό.


Σχετικό μας άρθρο...

Το τουρκικό imperium, η ελληνόφωνη πέμπτη φάλαγγα και οι κορδελιάστρες της Ευρώπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου