Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Μαστουρωμένοι οι μακελάρηδες… από τη Βοσνία στη Ράκα

To βίντεο με τον γενειοφόρο Γαλλόφωνο Τζιχαντιστή ο οποίος καλεί σε επιθέσεις κατά Δυτικών και προτρέπει σε δηλητηρίαση των υδάτων, σε συνδυασμό με την πληροφορία ότι ενδέχεται οι δράστες του εγκλήματος στο Παρίσι να τελούσαν υπό την επήρεια ναρκωτικών, αποτελεί ένα είδος deja vu σε όσα έγιναν την δεκαετία ’90 στην Βοσνία...
ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ
Αφήνω προς το παρόν το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος Τζιχαντιστής είχε το πιστόλι του σε ειδική θέση στο κέντρο του γιλέκου μάχης που φορούσε, με το ερώτημα αν του ήλθε τακτική επιφοίτηση εν μέσω αποκεφαλισμών, ή τον εκπαίδευσε (και αυτόν) κάποιος Δυτικός πρώην σύμμαχος.
Πίσω στη Βοσνία. Τα κύματα των διαφόρων Μουτζαχεντίν που συνέρρευσαν στην περιοχή ώστε να αγωνιστούν υπέρ των Βόσνιων Μουσουλμάνων επέφεραν νέα τακτικά δεδομένα στο...
πεδίο της μάχης. Οι ημερήσιες επιθέσεις των Μουτζαχεντίν γινόταν σε κύματα με τα πρώτα κύματα να είναι ελαφρά οπλισμένα με χατζάρες ώστε να προκαλούν φόβο στους άμαθους αμυνόμενους πεζικάριους των Σερβοβόσνιων και οι πλέον αξιόμαχοι και βαριά οπλισμένοι Μουτζαχεντίν, τοποθετούντο στα τελευταία κύματα, που είχαν σκοπό να αποτελειώσουν τους ήδη καταπονημένους από τον φυσικό και ψυχολογικό πόλεμο αμυνόμενους.
Οι Σερβοβόσνιοι αποφάσισαν να αντιδράσουν με την δημιουργία ειδικών μονάδων εξειδικευμένων στον νυχτερινό κυρίως αγώνα κατά των Μουτζαχεντίν, για τους οποίους διαπιστώθηκε αφενός ότι είχαν καταναλώσει ειδικό cocktail φαρμάκων που τους επέτρεπε να είναι για πολλές ώρες ακμαίοι και χωρίς ύπνο…
Αφετέρου, είχαν μαζί τους και ένα είδος δηλητηρίου στην εξάρτησή τους, από το οποίο δηλητηριάστηκαν εξ επαφής κάποιοι Σέρβοι στρατιώτες που πήγαν να ελέγξουν τα πτώματα (για χάρτες κ.λπ.) και το οποίο δεν διευκρινίσθηκε αν θα χρησιμοποιείτο κάπου αλλού.
Επίσης, σε μία από τις ενέδρες βρέθηκε και φωτογραφικό φιλμ, που όταν εμφανίσθηκε, προέκυψε η διάσημη πλέον φωτογραφία που δείχνει έναν Μουτζαχεντίν να κρατάει το κεφάλι του άτυχου Σέρβου πολίτη Blagoje Blagojevic.*
Οι αποκεφαλισμοί Σέρβων συνεχίσθηκαν από τον UCK στο Κοσσυφοπέδιο χωρίς να πολυ-ιδρώσει η «Χριστιανική» Δύση για τους αποκεφαλισμούς Χριστιανών, αποδίδοντάς τους σε μία υπερβολή της στιγμής, ως εκδίκηση κατά των Σέρβων. Το τί ακριβώς σήμαιναν τότε αυτοί οι αποκεφαλισμοί το αντιληφθήκαμε πρόσφατα, τον Αύγουστο του 2014, όπου ο εικοσιπεντάχρονος Κοσοβάρος Αλβανός Lavdrim Muhaxheri, ως μέλος του Ισλαμικού κράτους πόσταρε σε κοινωνικό δίκτυο τον αποκεφαλισμό ενός άτυχου Σύρου και απαντώντας στην κριτική δήλωσε ότι είναι η τιμωρία που προβλέπεται από το Κοράνι και το ίδιο έκαναν και οι «στρατιώτες» του UCK το 1999.

Το 2007 το FBI συνέλαβε ομάδα έξι ατόμων που σχεδίαζαν επίθεση κατά της Αμερικανικής στρατιωτικής βάσης Fort Dix στο Νew Jersey. Όλα (μα όλα…) τα αμερικανικά δίκτυα ειδήσεων μιλούσαν για δράστες από την Τουρκία, Ιορδανία και πρώην Γιουγκοσλαβία. Από την αρχή εγράφη ότι υπάρχει ένας δράστης από την Τουρκία και ένας Ιορδανός. Οι υπόλοιποι, πρώην Γιουγκοσλαβία…
Τελικά, μάθαμε τυχαία την εθνική προέλευσή τους όταν μία γειτόνισσά τους έγραψε ένα άρθρο στο blog της με τίτλο «οι γείτονές μου οι τρομοκράτες» και μάθαμε κι εμείς ότι οι τρεις εκ των δραστών ήταν τα αδέλφια Dritan Duka, Shain Duka and Eljvir Duka, αλβανικής καταγωγής από το Debar της Fyrom.
Τέταρτος, ο επίσης Αλβανός Agron Abdullahu για τον οποίο οι υπόλοιποι πίστευαν ότι είχε υπηρετήσει ως ελεύθερος σκοπευτής του UCK και είχε εκπαιδευθεί στην Αίγυπτο, αλλά αυτός το αρνήθηκε μέσω του δικηγόρου του και έλαβε τελικά και την μικρότερη των ποινών.
Και το ενδιαφέρον: To στρατόπεδο του Fort Dix είχε δεχθεί τον κύριο όγκο των Κοσοβάρων Αλβανών προσφύγων από το Κοσσυφοπέδιο κατά την διάρκεια των εχθροπραξιών του 1999.
Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος…

2 σχόλια:

  1. Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015
    ΕΝΤΕΚΑ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
    Ο Τζωρτζ Σόρος, ο μεγάλος σπόνσορας του τεράστιου κύματος των παράνομων μεταναστών που έρχονται κατά χιλιάδες καθημερινά από την Τουρκία, εκδηλώθηκε και φανερά χωρίς προσχήματα σε ανοιχτή συνέντευξη που έδωσε στην γειτονική χώρα.
     

    Την ίδια ώρα που σε δημόσιες τελετές διάφοροι Ευρωπαίοι παράγοντες διαφημίζουν την αναχώρηση λίγων δεκάδων παράνομων μεταναστών από την Ελλάδα στην βόρειο Ευρώπη, ο μεγάλος αρχιτέκτονας της Νέας Τάξης, ο άνθρωπος που στηρίζει εδώ και χρόνια το κρατίδιο των Σκοπίων σε βάρος της Ελλάδας, που έχει ρίξει δισεκατομμύρια στην τουρκική οικονομία, εκδηλώθηκε και φανερά ότι είναι αυτός που χρηματοδοτεί την τεράστια ανθρώπινη μετακίνηση από την Μέση Ανατολή προς τα δυτικά, δηλαδή προς την χώρα μας.


    Ο Σόρος, που συνεργάζεται με τουρκικά «ανθρωπιστικά» ιδρύματα, κατέκρινε έντονα την ρωσική επέμβαση στην Συρία παρά του ότι εξέφρασε τον θαυμασμό το προς τον Πούτιν, αν και στην πραγματικότητα πολύ θα ήθελε να… τον δει κρεμασμένο ανάποδα, ενώ επαίνεσε την Τουρκία ότι με την μεγάλη της… «ευσπλαχνία» έσωσε την ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών. Φυσικά δεν είπε τίποτα για τα τεράστια οικονομικά κέρδη της τουρκικής μαφίας από την μετακίνηση των ανθρώπων αυτών από τα νότια και ανατολικά σύνορα της Τουρκίας, προς το Αιγαίο.
    Μένοντας τρεις ολόκληρες μέρες στην Τουρκία, ο Σόρος παρέδωσε και… μαθήματα ανθρωπιστικής αλληλεγγύης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, για να υποδέχονται με καλύτερο τρόπο τους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες που μεταφέρονται με τα δικά του χρήματα, για να διαλύσουν κυριολεκτικά τις ευρωπαϊκές κοινωνίες με πρώτη και καλύτερη την ελληνική. Έτσι λύθηκε και το αίνιγμα απο που βρίσκουν τα χρήματα όλοι αυτοί για να έρθουν στην Ελλάδα.
    Αυτός είναι λοιπόν ο μεγάλος «ανθρωπιστής», Τζώρτζ Σόρος!
    Οι μάσκες έπεσαν και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.
    ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
    Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
    www.nikosxeiladakis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή