Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Φάγαμε μερικές γροθιές, αλλά μας έριξαν κι ένα ξύλο...

Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Τα καταφέραμε. Η Βουλή θα ξαναλειτουργήσει. Μια στρατιά σωτήρων δηλώνει αποφασισμένη να υπερψηφίσει μέτρα εξόντωσης που ξεπερνούν τα 10 δις αλλά την υποδόση των 2 (ολόκληρων) δις θα τους την πάρουμε...

Αποτέλεσμα εικόνας για κατεβασε τα παντελονια

Μη με ρωτήσετε που θα τα πρωτοβάλουμε αυτά τα 2 δις, όταν μόνο από την τελευταία αφαίμαξη των αποθεματικών ταμείων και δημοσίων οργανισμών υπεξαιρέθηκαν πάνω από 11 δις, διότι και γι αυτό η κυβέρνηση της "Αριστεράς" βρήκε τη λύση. Δε θα τα πάρουμε ποτέ στα χέρια μας αυτά τα 2 δις. Θα πάνε κατ ευθείαν εκεί που πήγαν όλα τα υπόλοιπα.

Είμαι ευτυχισμένος. Τα κόκκινα δάνεια έγιναν μπλέ. Διότι οι λατρεμένοι μας τραπεζίτες έχουν...

ένα θεματάκι με το κόκκινο χρώμα.


Είμαι πανευτυχής. Η στρατιά των σωτήρων δείχνει διατεθειμένη για να προκάμουμε να πάρουμε τα 2 δις, να μη διαβάσει καν τα μέτρα που συμφωνήθηκαν. Μια προφορική παρουσίαση θα κάνει ο αρμόδιος επί των επικύψεων και... τσουυυυπ... όλα τα χεράκια επάνω.

Είμαι τρισευτυχισμένος. Αυτοί που μας κυβερνούν δε θα μας αφήσουν έτσι. Όλη μέρα για μας μιλούν. Για το καλό μας. Όλες αυτές τις μέρες στη διαπραγμάτευση εκεί στα μπουντρούμια του Χίλτον, για μας μιλούσαν. Πως θα μας πάρουν ακόμη και τα φερμουάρ από τα παντελόνια, για να μας δώσουν οι σωτήρες μας 2 δις. Τώρα θα μας ξεχάσουν???

Τι λέτε ρε... Αν ασχολήθηκαν τόσο πολύ μαζί μας για την υποδόση των 2 δις, ξέρετε τι θα γίνει από εδώ και πέρα??? Μνημονιάρα 90 δις υπέγραψαν τα χρυσά μας. Χρόνια ολόκληρα θα ασχολούνται και θα μιλάνε για μας. Ο λόξυγγας θα έχει την τιμητική του.

Είμαι τρισευτυχισμένος... Μέρα γιορτής ξημέρωσε σήμερα. Μετά τη σκληρή διαπραγμάτευση και πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι των υπογραφών, η σουπιά πήρε το μελάνι που της απέμεινε, και πήγε να θολώσει τα νερά στο Πολυτεχνείο. Πήγε να καταθέσει στεφάνι.

Πως??? Τι θα τιμήσει??? Α μη με ρωτάτε... Οι σωτήρες έχουν - πάντα είχαν - έναν πολύ δικό τους τρόπο να τιμούν τα πάντα. Τα πάντα όλα. Εκτός από τα παντελόνια που φορούν. Φορούν???


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου