Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Σε κάθε πέμπτο Βρετανό μουσουλμάνο υπάρχει και ένας Τζιχαντιστής έτοιμος να πολεμήσει στο πλευρό των τζιχαντιστών

Μια πραγματικά αποκαλυπτική δημοσκόπηση που έκανε στην Αγγλία η βρετανική εφημερίδα Times, αποκάλυψε το εντυπωσιακό ότι σε κάθε πέμπτο Βρετανό μουσουλμάνο υπάρχει και ένας Τζιχαντιστής, που είναι έτοιμος να πάει στην Σύρια για να πολεμήσει στο πλευρό του DAESH...
anket-manset
Η δημοσκόπηση αυτή, τα αποτέλεσμα της οποίας έγιναν γνωστά από το BBC, διενεργήθηκε σε δείγμα 1.000 μουσουλμάνων της Μεγάλης Βρετανίας. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως...
στις νεαρές και μάχιμες ηλικίες μεταξύ 18 και 34 ετών, το ποσοστό των έτοιμων να πάνε να πολεμήσουν για το DAESH ανεβαίνει στο 25%! Επίσης άλλο ένα ποσοστό γύρω στο 5% διάκειται θετικά στην προοπτική να πολεμήσει για το DAESH!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στην πρόθεση της συμμετοχής της Μεγάλης Βρετανίας στους βομβαρδισμούς κατά του Ισλαμικού Χαλιφάτου στην Συρία, αντιδρά σύσσωμη η μουσουλμανική κοινότητα της χώρας. Συγκεκριμένα 200 επώνυμοι ηγέτες της μουσουλμανικής κοινότητας της Μεγάλης Βρετανίας έστειλαν επιστολή στην βρετανική κυβέρνηση με την οποία ζητούν να μην προχωρήσει η Μεγάλη Βρετανία στους βομβαρδισμούς αυτούς.
Μετά από όλα αυτά ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του για το που βρίσκεται η σημερινή Ευρώπη. Μήπως θέλετε να τους μοιάσουμε ?
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου