Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Αυτή την Τουρκία υποδέχεται η Ευρωπαϊκή Ένωση ως συνομιλήτρια εναντίον των Ισλαμιστών

Όταν ο ανερχόμενος πολιτικός αστέρας της Τουρκίας “κάλπαζε” προς την εξουσία, αρκετοί πολιτικοί του αντίπαλοι,αλλά και το κεμαλικό στρατιωτικό κατεστημένο, τον κατηγορούσαν για κρυφή ατζέντα ,μέσω της οποίας θα οδηγούσε την Τουρκία στον εξισλαμισμό...


Image 


Πολλοί κι εδώ στην Αθήνα, έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ως υπερβολές όλα αυτά. Δεν γνωρίζουμε τι λένε σήμερα. 

Το σκίτσο του βραζιλιάνου Λατούφ πάντως τα λέει όλα! Ο Ερντογάν...

πίνει σαμπάνια με τους ακραίους ισλαμιστές ,γιορτάζοντας την κατάρριψη του αεροσκάφους.


Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε καθαρά ότι “οι πολιτικοί ηγέτες της Τουρκίας ενθαρρύνουν τον εξισλαμισμό της τουρκικής κοινωνίας”.

Και πρόσθεσε:
“Το πρόβλημα δεν είναι η τραγωδία που ζήσαμε χθες. Το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο. Παρατηρούμε πως η νυν τουρκική ηγεσία εδώ και αρκετά χρόνια ακολουθεί σκόπιμα μια πολιτική υποστήριξης του εξισλαμισμού της χώρας της”, είπε ο Πούτιν, μιλώντας την επομένη της κατάρριψης από την Τουρκία ενός ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους.

Αυτή τη Τουρκία, η γερμανική ΕΕ θα υποδεχτεί την Κυριακή στη σύνοδο που θα γίνει για το προσφυγικό. Σ΄ αυτήν έδωσε 3 δις ευρώ κι ετοιμάζεται να δώσει κι άλλα. Αυτήν την Τουρκία εκθειάζει σε καθημερινή πλέον βάση η Άνγκελα Μέρκελ, λέγοντας και ξαναλέγοντας ότι είναι η χώρα που μπορεί να λύσει το προσφυγικό πρόβλημα!  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου