Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Τέσσερα ερωτήματα με αποδέκτη τη δικαιοσύνη για την πιο βρώμικη υπόθεση της μεταπολίτευσης

Γιατί πιστεύουμε πως η Δικαιοσύνη δε δικαιούται να ταμπουρώνεται πίσω από τη σιωπή και τα δικονομικά τερτίπια...


Αντίθετα υποχρεούται να τσακίζει τον προσχηματικό πολιτικό ουρακοταγκισμό που τη χρησιμοποιεί ως πλυντήριο των ανομημάτων του, ισχυροποιώντας τη θέση της και διατηρώντας την ακλόνητη στη συνείδηση και του τελευταίου πολίτη, ο οποίος δεν πρέπει να υποχρεούται, αλλά να εμπνέεται στον απόλυτο και καθολικό σεβασμό.

Ρωτάμε λοιπόν κυρία Κουτζαμάνη εμείς οι μη νομομαθείς αλλά ζώντες σε μια πατρίδα που έχει πολλαπλά κατεξευτελιστεί από τους ίδιους τους προστάτες της, που ορκίστηκαν πίστη σ αυτή και στο Σύνταγμά της ως υπέρτατο νόμο της. Ρωτάμε...
  • Τι είναι αυτό που επί  της ουσίας έχει μεγαλύτερη αξία??? Το ότι διέρρευσαν όπως διέρρευσαν αυτές οι πληροφορίες, ή το γεγονός πως η διαρροή και η μη διάψευσή τους (πως θα μπορούσαν άλλωστε να διαψευστούν???) αποδεικνύει ότι έχει συντελεστεί εγκληματική ενέργεια για την οποία επιβάλεται να υπάρξει και παραδειγματική τιμωρία???
  • Η διαρροή των εγγράφων είναι το μείζον ή μήπως το γεγονός ότι εσείς ως αρμοδία εισαγγελεύς δεν ενημερωθήκατε από την πρώτη στιγμή, ούτε από τον κ. Πανούση, ούτε από τον κ, Ρουμπάτη, ούτε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας???
  • Η διαρροή των εγγράφων συνιστά έγκλημα και μάλιστα πρωτεύον ως προς τη σημασία του, ή μήπως η συνειδητή συγκάλυψη συντελεσθέντος εγκλήματος, από κορυφαίους παράγοντες που έχουν ονοματεπώνυμο, συγκεκριμένη αρμοδιότητα και συγκεκριμένη διεύθυνση κατοικίας???
  • Η διαρροή των εγγράφων είναι το πρωτεύον, ή μήπως το βάσιμο συμπέρασμα που ανακύπτει από αυτή τη διαρροή, για τις ύποπτες διαδρομές ενός παράκεντρου εξουσίας που φαίνεται να λειτουργεί με συμμοριακά χαρακτηριστικά, και το οποίο επιμελώς σας έχουν αποκρύψει, αυτοί που όφειλαν να πρωτοστατούν στην περιφρούρηση της νομιμότητας???
Για όλα τα παραπάνω, η έννοια της προφυλάκισης, έχει νόημα κυρία Κουτζαμάνη???Παραμένει σε ισχύ ως εργαλείο στα χέρια σας??? Και αν Ναι... τότε στη βάση ποιάς λογικής επιλέξατε να μη το χρησιμοποιήσετε, όταν είστε αντιμέτωπη με σειρά γεγονότων τα οποία σημαδεύουν ανεξίτηλα το κύρος της κυβέρνησης της χώρας, με προφανείς επιπτώσεις και στη διεθνή θέση της???

Κ. Κυριακόπουλος

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου