Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Να γιατί επιμένουμε πως σήμερα κιόλας θα πρέπει να υπάρξουν συλλήψεις

Μια σκοτεινή υπόθεση, πέντε καταλυτικά ερωτήματα και δυο τουλάχιστον ένοχοι που πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά... 



Προχθές είχαμε ζητήσει - είχαμε απαιτήσει - να καταθέσει άμεσα, έστω και αν ήταν απαραίτητο να συλληφθεί ο Γιάννης Πανούσης, και αν διαπιστωθεί πως είναι ψυχοπαθής να οδηγηθεί χωρίς δεύτερη σκέψη στο τρελάδικο... 

Αν όμως οι ισχυρισμοί του είναι αληθινοί, τότε σήμερα κιόλας ο λαός θα πρέπει να κατεβεί στους δρόμους. Να αποκαθηλώσει τη "συμμορία των συνωμοτών" και να περιφρουρήσει την πατρίδα του και τη Δημοκρατία. Αυτά λέγαμε μόλις πριν από δυο ημέρες...

Σήμερα ο Γιάννης Πανούσης κατέθεσε και σύμφωνα με πληροφορίες αποκαλύψεις - φωτιά περιέχουν τα όσα κατέθεσε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Αν μάλιστα ισχύουν όλα αυτά τίθεται μεγάλο θέμα για την ίδια την κυβέρνηση αφού όπως φαίνεται στο κυβερνών κόμμα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν όχι μόνο παρτίδες με τρομοκράτες αλλά προσπαθούν να κάνουν και "εξυπηρετήσεις".

Την ίδια στιγμή το παντελώς αμήχανο Μέγαρο Μαξίμου, καταβάλει προσπάθειες για να ...
απαξιώσει έναν άνθρωπο που ήταν στο παρελθόν κεντρική της επιλογή. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Γιάννης Πανούσης είχε από την περασμένη άνοιξη ενημερώσει τον διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη, ο οποίος με τη σειρά του, πράττοντας το αυτονόητο, έκρινε την υπόθεση ως εξαιρετικά σοβαρή και ότι θα πρέπει να ενημερωθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Όλα τα παραπάνω, συνθέτουν αντικειμενικά μια πολύ σκοτεινή υπόθεση. και τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι καταλυτικά...

Πρώτον: Ο ευφυέστατος, λαλίστατος και φυσικά εξόχως νομομαθής κ. Πανούσης, ποιό πλήρωμα του χρόνου περίμενε, με την προτροπή ή έστω την ανοχή ποίου ή ποίων δεν προσέφυγε άμεσα στη δικαιοσύνη και αρκέστηκε στην ενημέρωση του διοικητή της ΕΥΠ και μέσω αυτού, του ιδίου του πρωθυπουργού της χώρας???

Δεύτερον: Πως διαχειρίστηκλε την πληροφορία ο Γιάννης Ρουμπάτης??? Γιατί ο ίδιος δεν ενημέρωσε αρμοδίως την εισαγγελία??? Τι και πότε το συζήτησε με τον πρωθυπουργό της χώρας??? Και γιατί μετά την όποια μεταξύ τους συζήτηση φασκελοκουκούλωσαν το ζήτημα???

Τρίτον: Με ποιό δικαίωμα ο ίδιος ο πρωθυπουργός ενήμερος πλέον για την εν λόγω καταγγελία, δεν έσπευσε ο ίδιος να ενημερώσει τη δικαιοσύνη υποχρεώνοντας τον ίδιο του τον υπουργό να πράξει τα δέοντα???

Τέταρτον: Ενημερώθηκε τελικά ή όχι ο αρμόδιος εισαγγελέας και αν ναι, τότε με εντολή ποίου η υπόθεση κουκουλώθηκε για να βγει σήμερα στην επιφάνεια, με ότι άλλο μπορεί αυτό να συνεπάγεται???

Πέμπτον: Οι καταγγελίες και τα στοιχεία που προσεκόμισε σήμερα ο κ. Πανούσης είναι πειστικά και βάσιμα ή μήπως βρισκόμαστε αντιμέτωποι με έναν επιδειξία μυθομανή που στην προκείμενη περίπτωση ή εμπίπτει στις αρμοδιότητες του ψυχιάτρου, ή λειτουργεί ως λαγός εν όψει σοβαρότατων πολιτικών εξελίξεων και όχι μόνο???

Σε κάθε περίπτωση είμαστε αντιμέτωποι με μια πολύ σκοτεινή υπόθεση, και οι ένοχοι γι αυτή την επικίνδυνη διαχείριση, είναι τουλάχιστον δυο.


Σχετικό μας άρθρο...

Να συλληφθεί απόψε κιόλας ο Πανούσης - Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να καλέσει τους πολίτες να βγουν στους δρόμους

1 σχόλιο:

  1. Ξαφνικά και ενώ είμαστε στο παρά πέντε ν' αρχίσουν ν' αρπάζουν τα σπίτια
    του κόσμου, βγαίνει ο Φίλης και εκστομίζει αθλιότητες και μετά έρχεται καπάκι
    ο Πανούσης να πει πως απειλούσαν τη ζωή του [Πότε;;;].
    Αν νομίζουν κάποιοι ότι αυτά, και ενδεχομένως και άλλα, θ' αποσπάσουν την
    προσοχή για να κρυφτεί περισσότερο η έμπρακτη προδοσία, που μέρα με την
    ημέρα αρχίζει και "λάμπει", είναι πολύ γελασμένοι.
    Απλώς δρουν προσθετικά στον σωρό της ενοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή