Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

"Αντιρατσισμός" - Το μασκαριλίκι του σύγχρονου ρουφιάνου

Ένας «Αντώνης – Ελλάδα» άνοιξε πετίσιον στη δημοφιλή πλατφόρμα του Σόρος και μαζεύει υπογραφές, να… “παρακαλέσει” τον Τσίπρα να ρίξει τον φράχτη, δεν μαζεύει υπογραφές να σταματήσει ο πόλεμος. Βρε πως άλλαξες αριστερά μου; Ή μάλλον… πόσο ξεβρακώθηκες... 


Θυμάμαι εκείνα τα συλλαλητήρια στην Αθήνα, με τους χιλιάδες κόσμο, να ολοκληρώνονται μπροστά από την Αμερικάνικη πρεσβεία φωνάζοντας “Αμερικάνοι φονιάδες των λαών”! Τώρα οι αμερικάνοι συνεχίζουν να είναι φονιάδες των λαών, μόνο οι ρουφιάνοι τους εδώ έγιναν πιο...

κυριλέ και παίζουν με πετίσιον και όχι με πορείες στην πρεσβεία. Κάτσε καλά, ε; Μπορεί αλλιώς και να ξεφύγει το πράμα! Βάλτε κι εσείς μια υπογραφή και μετά πηγαίνετε για ύπνο με καθαρή τη συνείδηση ότι πράξατε το σωστό. 


Οι πρόσφυγες θα συνεχίσουν να πνίγονται, οι κοινωνίες μας επίσης, γιατί… αυτό θέλει το ‘μάτι’ του κροκόδειλου, αφορμή για συγκίνηση. Προσέξτε μόνο, γιατί αυτά τα δάκρυα, είναι δάκρυα χαράς! Το σχέδιο προχωράει και μας θέλει όλους εξαντλημένους, εξαθλιωμένους και κάτω από έλεγχο. Και μείωση πληθυσμού, σε έναν πόλεμο που δεν είναι πόλεμος, είναι η γαμημένη τους “υποκριτική Ειρήνη”, που τρώει τα παιδιά της και καμώνεται πως κλαίει κι από πάνω! 
Γιάννα Μυράτ.

Από ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗ

Σχετικό μας άρθρο...

Λατρεμένοι μας "αντιρατσιστές" γιατί προτιμήσατε το ασφαλές καραγκιοζιλίκι και δεν τολμήσατε να περάσετε την κόκκινη γραμμή???

1 σχόλιο:

  1. "Αντιρατσισμός" σύμφωνα με την σύγχρονη...εγχώρια βαρύτητα που έχει αποδοθεί στον όρο,
    δεν είναι τίποτ' άλλο παρά ο φερετζές του εξειδικευμένου ρατσιστή.
    Του καθάρματος αυτού, που εξειδικεύεται λόγω σκοπιμοτήτων στον ρατσισμό έναντι του ίδιου
    του λαού που ανήκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή