Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥΤΙΝ

Βίντεο ντοκουμέντο με τον βομβαρδισμό του κεντρου του Λούγκανσγκ αναρτήθηκε στο διαδίκτυο... 
Μέρα μεσημέρι και ενώ απλοί πολίτες βρίσκονται στο δρόμο με τα αυτοκίνητά τους και χρησιμοποιούν λεωφορεία της γραμμής, βλήμα του ουκρανικού πυροβολικου σκάει στο...
κέντρο της πόλης. Το βλήμα επεσε πολύ κοντά στο σταθμο των λεωφορείων, ενώ οι εκρήξεις στους δρόμους της πόλης συνεχίζονται.
Ουκρανικές ρουκέτες των 122 χλστ. πέφτουν αφειδώς στις γειτονιές του Λούγκανσγκ, ενώ την νύχτα ακούστηκαν και εκρήξεις από βολές πυροβολικού και όλμων. Από τους τυφλούς βομβαρδισμούς των Ουκρανών σκοτώθηκαν δεκάδες άτομα, και η Δύση συνεχίζει να σιωπά και να κωφέυει. Προφανως εάν ο διοικητής των ουκρανικών δυνάμεων λεγόταν Ράτκο Μλάντιτς τότε θα είχε άλλη αντίδραση.
Σφοδρές μάχες διεξάγονται στο αεροδρόμιο της πόλης που αλλάζει χέρια συνεχώς, και στις εισοδους τις πόλης με βαριές απώλειες μέρι τώρα και για τις δύο πλευρές.
Τη νύχτα ο ουκρανικός Στρατός επιτέθηκε σε τρία μέτωπα: Στο Olexandrivsk (όπου και υπέστη οδυνηρες απώλειες με την καταστροφή 27 τεθωρακισμένων οχημάτων, στο Metalist  και στο Jubilee. Στο κέντρο της πόλης πραγματοποιήθηκε αερομεταφορά ουκρανικής μονάδας η οποία όμως έχει εγκλωβιστεί. 
Ο ουκρανικός Στρατός επιχειρεί με δυο κυρίως ομάδες τεθωρακισμένων. Μια με 70 τεθωρακισμένα από τον Βορά και μια με 40 από τον Νότο, επιχειρώντας ταυτόχρονη είσοδο στην πόλη αλλά απωθήθηκαν από τις δυνάμεις Αυτοάμυνας.
Προκαλεί εντύπωση ο βομβαρδισμός καοικημένων περιοχών το οποίο αποτελεί έγκλημα πολέμου σύμφωνα με τον ΟΗΕ. Στο ναζιστικό Κίεβο γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται περί κάποιων "τρομοκρατών" αλλά για ολόκληρο τον ρωσόφωνο πληθυσμό της Α.Ουκρανίας που επιθυμεί την ανεξαρτησία του. Στο Κίεβο αποφάσισαν να τρομοκρατήσουν τον πληθυσμό, και αντον αναγκάσουν να φύγει από τα σπίτια του. Θέλουν να αλλάξουν την εθνολογική σύσταση της περιοχής.
. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου