Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΜΑΛΑΙΣΙΑ: ΘΥΜΑ ή ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ???

Μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις, είναι φανερό πλέον πως η Ευρώπη μπαίνει σε επικίνδυνη περιδίνηση, στη βάση ενός εφιαλτικά οργανωμένου σχεδίου με εκτελεστικές μαριονέτες τους νεοναζί του Κιέβου, των επιτιθέμενο ισλαμισμό και δυστυχώς με τη συνεχοχή της φοβικής και απρόθυμης να προλάβει τις εξελίξεις, Ρωσικής ηγεσίας...


Η υπόθεση μπορεί να εμφανίζεται ως συνειρμική, αλλά είναι δύσκολο να μη μπει κανείς στον πειρασμό να τη διερευνήσει σοβαρά αν μη τι άλλο.

Ας μπούμε λοιπόν στο θέμα μας κατ ευθείαν και χωρίς περιστροφές. Και θα το κάνουμε διατυπώνοντας τα ερωτήματα με πολύ σαφή και ξεκάθαρο τρόπο. 

Δε νομίζετε ότι πάει πολύ μέσα σ ένα διάστημα τριών μηνών, να εμπλέκεται η Μαλαισία δύο φορές σε αεροπορική τραγωδία με πλανητικό ενδιαφέρον, τέτοιο που απειλεί να βάλει φωτιά στη γεωπολιτική ολόκληρου του πλανήτη???

Δε νομίζετε ότι οι συνολικοί χειρισμοί των αξιωματούχων της Μαλαισίας κατά τη διάρκεια και της προηγούμενης εξαφάνισης του αεροσκάφους που δεν βρέθηκε ποτέ, υπήρξαν αμφιλεγόμενοι, αλληλοαναιρούμενοι και ιδιαιτέρως αντιφατικοί και ως τέτοιοι προβληματίζουν, ή μήπως θεωρεί κανείς πως...
η ιλαροτραγωδία που παίχτηκε με το πρόσωπο του πιλότου εκείνης της μοιραίας πτήσης, αρκεί για τις απαντήσεις που ουδέποτε δόθηκαν???

Δε νομίζετε πως κάποια στιγμή η διεθνής κοινή γνώμη δικαιούται να πληροφορηθεί τι απέγινε με τους 11 ισλαμιστές που «συνελήφθηκαν» από την αντιτρομοκρατική της Μαλαισίας ως εμπλεκόμενοι στην προηγούμενη αεροπορική τραγωδία???

Δε βρίσκετε πάρα πολύ χαλαρές έως ουσιαστικά ανύπαρκτες τις «απαιτήσεις» που δεν προέβαλε η διεθνής κοινότητα κα πρωτίστως οι ΗΠΑ για τη διερεύνηση των παραμέτρων της τραγωδίας ΚΑΙ εντός της Μαλαισιανής επικράτειας???

Δε νομίζετε ότι η ισλαμική φανατίλα της ακρότητας παραμένει ιδιαιτέρως ισχυρή μέσα στη Μαλαισία, έτσι ώστε εκ των πραγμάτων ή ίδια η χώρα θα πρέπει επιτέλους να μην αντιμετωπίζεται απλά ως το αθώο «θύμα» που γεύεται τις συνέπειες μιας ανθρώπινης τραγωδίας, αλλά και ως ενδεχόμενος φορέας με ευθύνη πρωταγωνιστή???

Ας έρθουμε τώρα και στη δεύτερη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο ματωμένο ουρανό της Ουκρανίας.

Ο πόλεμος της προπαγάνδας έχει φουντώσει σε επίπεδα πρωτοφανή και τα μόνα βέβαια είναι η εκατόμβη των νεκρών και οι επικίνδυνες εξελίξεις που δρομολογούνται με ρυθμούς ανεξέλεγκτους και απειλούν να βάλουν φωτιά στην Ευρώπη.

Τη ταυτότητα και την ιδιότητα του δράστη που πυροδότησε το δολοφονικό πύραυλο ενδέχεται να μη την μάθουμε ποτέ, αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως πίσω και από αυτή την τραγωδία – προβοκάτσια, αυτό που επίσης αναδύεται γι ακόμη μια φορά, είναι η μπόχα της Μαλαισίας.

Αυτό που επίσης διαπιστώνεται, είναι μια και πάλι χαλαρή αντιμετώπιση της ενδεχόμενης ευθύνης η και συνενοχής κάποιων εκ μέρους των Μαλαισιανών αρχών σ αυτή τη τραγωδία. Και αυτή η χαλαρότητα είναι τουλάχιστον προκλητική απ όλους εκείνους οι οποίοι υποτίθεται ότι αναζητούν εξηγήσεις πειστικές αλλά και την ταυτότητα του δράστη. Γιατί???

Εμείς θα ρισκάρουμε την απάντηση, και αργά ή γρήγορα η ιστορία και οι εξελίξεις είναι αυτά που θα μας δικαιώσουν ή θα μας διαψεύσουν.

Κατά τη γνώμη μας οι Μαλαισιανοί πολίτες είναι το θύμα (ή πιο σωστά ένα από τα θύματα) αυτής της δίδυμης τραγωδίας, αλλά η Μαλαισιανή ηγεσία ή τουλάχιστον ένα τμήμα της, ενέχεται σ αυτή (την τραγωδία) και με την ιδιότητα του συνενόχου. Κι αυτή η πλευρά δε θα πρέπει να παραμείνει αδιερεύνητη.

Πίσω από αυτή την πιθανολογούμενη συνενοχή, προφανέστατα ενέχονται κύκλοι φανατικών ισλαμιστών, που πρόθυμα αξιοποιούνται από τους χορογράφους, σε μια προφανή προσπάθεια να βάλουν ολόκληρο τον πλανήτη σε ανεπίστρεπτες περιπέτειες.

Μετά και από αυτές τις εξελίξεις, είναι φανερό πλέον πως η Ευρώπη μπαίνει σε επικίνδυνη περιδίνηση στη βάση ενός εφιαλτικά οργανωμένου σχεδίου με εκτελεστικές μαριονέτες τους νεοναζί του Κιέβου, των επιτιθέμενο ισλαμισμό και δυστυχώς με τη φοβική και απρόθυμη να προλάβει τις εξελίξεις, Ρωσική ηγεσία.

Σε κάθε περίπτωση το τίμημα από πιθανό εφησυχασμό θα είναι βαρύτατο. 

Γι αυτό και επιμένουμε να ρωτάμε: Γιατί κανείς από τους εμπλεκόμενους και διεθνείς "διαμεσολαβητές" δεν απαιτεί το αυτονόητο??? Δηλαδή τη διερεύνηση πιθανής σκόπιμης συνενοχής και πρωταγωνιστικού ρόλου σε μια διεθνή προβοκάτσια, και αυτού που από πρώτη ματιά εμφανίζεται ως θύμα αυτής της θλιβερής ιστορίας??? Γιατί???


Σχετικά μας άρθρα...

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΤΕ

ΣΕ ΠΕΡΙΔΙΝΗΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ

Η ΔΙΔΥΜΗ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΚΕΚΑΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΕΥΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΑΗΔΙΕΣ… ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

ΡΩΣΙΑ - ΠΡΟΒΑΤΟΛΟΓΕΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ - ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΜΕ ΛΕΙΡΙ ΠΟΥ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ

ΠΟΥΤΙΝ > ΦΟΒΙΚΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου