Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ: ΤΟ ΙΣΙΛ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣE NEO ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΣE ΤΟ ΑΚΕΦΑΛΟ ΣΩΜΑ

Το Ισλαμικό κράτος πρώην ΙSIS αποκεφάλισε και έπειτα σταύρωσε έναν νεαρό στην κωμόπόλη Sarrin στην Βόρεια Συρία στην ευρύτερη διοικητική περιφέρεια του Χαλεπίου...

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥΜΕ: ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΪΜΟΥΔΟΚΩΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ HUMAN RIGHT WATCH??? ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ??? ΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟ ΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ - ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ???

10556533_547253608713918_8671179630534382796_n

Αφού σταύρωσε το ακέφαλο σώμα σε δημόσια θέα τοποθέτησε το κομμένο κεφάλι στα πόδια του θύματος. Η παραδειγματική εκτέλεση έγινε κατ΄εφαρμογήν της...
αποδιδόμενης κατηγορίας που ήταν κατασκοπεία εναντίον της ισλαμιστικής οργάνωσης ΙSIS. Χιλιάδες άτομα που έχουν ενταχθεί τόσο σε αυτή την οργάνωση όσο και στην Αλ Νούσρα είναι ευρωπαίοι υπήκοοι. Είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. 

O ρεπόρτερ Montasser AlDe’emeh ειδικός σε θέματα του τζιχάντ πήγε στη Συρία και συναντήθηκε με τζιχαντιστές βέλγους και ολλανδούς προκειμένου να διερευνήσει τα κίνητρά τους.Το le vif (17.07.14) δημοσιοποιεί αποσπάματα αυτών των συνεντεύξεων.Ενώ είναι στη Συρία σε περιοχές που ελέγχουν οι λεγόμενοι αντάρτες στο αυτοκίνητο είναι με έναν βέλγο.

στη Συρία στη συναντηση που ειχε ο ρεπόρτερ με τους βελγους και ολλανδους τζιχαντσιστές
στη Συρία στη συναντηση που ειχε ο ρεπόρτερ
με τους βελγους και ολλανδους τζιχαντσιστές
Αυτός λέει :”Δίνουμε τη ζωή μας για να μπορέσουν να ζήσουν σε ένα ισλαμικό κράτος τα καταπιεσμένα μας αδέρφια στη Δύση.Έχουμε στενές διασυνδέσεις με τους ολλανδούς τζιχαντιστές.Εδώ έγινε μια μίνι Ευρώπη”. Oι αποτρόπαιες πράξεις λογοκρίνονται συστηματικά στο διεθνή τύπο την ίδια στιγμή που οι φρικτοί πρωταγωνιστές τους,δράστες αναδεικνύονται σε τηλεπερσόνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου