Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΑΛΗΤΗ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ - ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ

Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγραφή το εγκληματικό έργο που κάνουν τα κτήνη του σιωνιστικού καθεστώτος του Τελ Αβίβ δίνοντας εντολή να δολοφονούνται εκατοντάδες άμαχοι, να ισοπεδώνονται περιοχές, να επικρατεί στην περιοχή της Γάζας ο θάνατος και ο όλεθρος...



Αν είναι σοκαριστικές οι φωτογραφίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο, και δείχνουν το αποτέλεσμα των Ισραηλινών βομβαρδισμών από μαχητικά αεροσκάφη και...
βαριά τεθωρακισμένα άρματα,για 15η μέρa, το βίντεο που παραθέτουμε είναι κάτι παραπάνω από ανατριχιαστικό.
 

Το έδωσε στην δημοσιότητα το Διεθνές κίνημα Αλληλεγγύης στη Γάζα και παρακολουθούμε έναν ισραηλινό σκοπευτή να δολοφονεί εν ψυχρώ έναν άμαχο νεολαίο Παλαιστίνιο.



Στο παρακάτω βίντεο εκτός του ότι ακούμε σε αριθμούς το εγκληματικό δολοφονικό όργιο του Ισραήλ Οι νεκροί Παλαιστίνιοι είναι περισσότεροι από 600 με την συντριπτική πλειοψηφία αυτών να είναι άμαχοι με τους τραυματίες να ανέρχονται σε χιλιάδες.
Αυτό που επίσης πρέπει να κρατήσουμε από το παρακάτω βίντεο είναι ότι οι οργανώσεις της Παλαιστινιακής αντίστασης, παρ’ όλο ότι χύνουν ποτάμια αίματος, δεν δείχνουν καθόλου διατεθειμένες να σταματήσουν τον αγώνα τους καταφέρνοντας καίρια πλήγματα στον εχθρό. (Το Ισραήλ μέχρι τώρα έχει παραδεχθεί τον θάνατο 28 στρατιωτών του και έχει τις μεγαλύτερες απώλειες μετά τον πόλεμο του Λιβάνου το 2006).

 

H Παλαιστινιακή αντίσταση, εξακολουθεί να απορρίπτει την εξευτελιστική πρόταση ανακωχής που έκανε η αιγυπτιακή ηγεσία σε συνεννοήση με τισ ΗΠΑ. Ξανακούμε στο βίντεο την πάγια θέση της Χαμάς όπως την είχε διατυπώσει την περασμένη βδομάδα ο επικεφαλές του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς Χάλεντ Μισάλ ότι η Παλαιστινιακή αντίσταση δε θα συμφωνήσει σε μια κατάπαυση του πυρός αν δεν υπάρξει άρση του αποκλεισμού της Γάζας.
 

«Κάθε πρωτοβουλία που δε σταματά την επιθετικότητα και τον αποκλεισμό της Γάζας δεν πρόκειται να γίνει δεκτή από το λαό μας. Γι' αυτό απορρίφθηκε η αιγυπτιακή πρωτοβουλία», είναι η σταθερή θέση της Χαμάς. 



Που βρίσκει τόσο θάρρος ο Παλαιστινιακός λαός; Το παρακάτω βίντεο (που προτείνουμε να το διαδώσετε) από γειτονιά της Γάζας είναι καλύτερο από χίλιες αναλύσεις. Παρά τους βομβαρδισμούς των Ισραηλινών, παιδάκια εξακολουθούν το παιχνίδι τους λέγοντας σε ανταποκριτή τηλεοπτικού σταθμού: «Δε φοβόμαστε τ' αεροπλάνα, τα ντρόουν, τους πυραύλους σας και θα συνεχίσουμε να παίζουμε». «Θα συνεχίσουμε να παίζουμε, βίαιε Νετανιάχου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου