Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟΣΧΙΣΤΕΣ ΟΡΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

Το νέο τάγμα θανάτου ορκίζει και ευλογεί ο εκπρόσωπος του αποσχισθέντος από την Ορθοδοξία, επίσκοπος του αυτόνομου , έκπτωτου και ψευδεπίγραφου “Πατριαρχείου του Κιέβου”. Άρθρο από τον ιστότοπο της ουκρανικής κυβέρνησης...

PM122image001
Ο μισαλλόδοξος αποσχιστής επίσκοπος της “Oρθόδοξης Εκκλησίας
του Κιέβου” (μη αναγνωρισμένη) επιβλέπει την ορκομωσία

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Στις 08/07/14 ο επίσημος ιστότοπος της ουκρανικής κυβέρνησης (mvs gov ua) αφιερώνει άρθρο στον σχηματισμό ενός νέου τάγματος ειδικών δυνάμεων που...
θα συμμετέχει στην επονομαζόμενη αντιτρομοκρατική επιχείρηση που φέρει  αγγλόφωνο τίτλο ΑΤΟ (Anti Τerrorist Operation).

To άρθρο υποστηρίζει ότι “Οι άνδρες του τιμωρητικού 5ου τάγματος ήρθαν από τις περιοχές του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ. Προέρχονται από όλες τις κοινωνικές τάξεις. Είναι εκπαιδευτικοί, ιατροί, εργάτες και απλοί πολίτες οι οποίοι επιθυμούν να καταπολεμήσουν την τρομοκρατία”.

PM542image002
Μοιάζουν όλοι αυτοί με τους απλούς κατοίκους;
Eπαίρεται ότι υπάρχουν και πέντε κοπέλες εθελόντριες από την περιοχή. “Για να ενταχθούν στις γραμμές των νεοσύστατων ταγμάτων , οι εθελοντές εκπαιδεύονται για περισσότερο από ένα μήνα  και εξασκούνται στις δεξιότητες του πολέμου. Στον τομέα της ATO τα καθήκοντά τους θα περιλαμβάνουν  τον αφοπλισμό, την τήρηση της δημόσιας τάξης και του κράτους δικαίου…”
PM837image003
Υπο την παρουσία επισκόπου,ενός μέλους του Ναζιστικού
Δεξιού Τομέα και τουΥπουργού Εσωτερικών
Η ως άνω φωτογραφία είναι δηλωτική του “νέου κράτους δικαίου” που οραματίζεται η κυβέρνηση Ποροσένκο. Στην αναμνηστική φωτογραφία από την τελετή ορκομωσίας του νέου τάγματος θανάτου, σε περίοπτη θέση εικονίζεται υπεύθυνος στρατολόγος του Δεξιού Τομέα με μπλούζα που φέρει το νεοναζιστικό σύμβολο. Κεντρική φιγούρα, ο σχισματικός επίσκοπος δίπλα στον   Υπουργό Εσωτερικών της Ουκρανίας, Anton Heraschenko. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο υπουργός δήλωσε:
“Τα παιδιά αυτά έρχονται από την Ανατολική Ουκρανία για να μην αφανισθεί η περιοχή. Θα αντεπιτεθούν και θα κερδίσουν τους αυτονομιστές, ώστε να προστατεύσουν την ειρήνη και την ηρεμία στα σπίτια των συγγενών και φίλων “.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου