Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ - ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ... ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ

Καταπέλτης εναντίον του ελληνικού λαού ήταν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στο συνέδριο του Εκόνομιστ την Πέμπτη: «Κάθε ζωντανός οργανισμός, αν δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο περιβάλλον, πεθαίνει!» διακήρυξε ωμά ο Σαμαράς... 


Το μήνυμα που υπονοεί ο πρωθυπουργός είναι ωμό και κυνικό, αλλά σαφέστατο: Όποιος Έλληνας αρνείται ή δεν μπορεί να προσαρμοστεί στη φτώχεια και τη μιζέρια του Μνημονίου θα πεθάνει! Μνημόνιο ή θάνατος! Ήταν ένας απερίγραπτος, κοινωνικά ακροδεξιός, πολιτικός καραγκιόζης ο πρωθυπουργός στην ομιλία του αυτή, την οποία...
πρέπει να διαβάσουν οι οπαδοί και κοψοχέρηδες ψηφοφόροι του, για να σιχαθούν τον Σαμαρά μια για πάντα, ακόμη πιο πολύ από όσο τον μισεί σήμερα ολόκληρη σχεδόν η Ελλάδα!
 

«Κάποιοι είχαν πει ότι η Ελλάδα ήταν η τελευταία “σοβιετική οικονομία”» είπε το άτομο, αναφερόμενο προφανώς στον εαυτό του και σε κάποιον βδελυρό συρφετό ομοϊδεατών του σαν τον Μάνο, τον Στουρνάρα και άλλα τέτοια πολιτικά υποκείμενα ακροδεξιών πεποιθήσεων στα οικονομικά θέματα. Πόσο γελοίος πρέπει να είναι ένας πρωθυπουργός για να χαρακτηρίζει το ρουσφετολογικό όργιο της ελληνικής οικονομίας που δημιούργησαν οι δικοί του άνθρωποι και εν μέρει και ο ίδιος ως υπουργός μαζί με τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ… σοβιετική οικονομία;
Αλήθεια, μήπως θυμάται ή έχει κάπου ακούσει ο πρωθυπουργός ποιος χρησιμοποίησε λεφτά του κράτους που ήταν για εξαγορά ξένων, αποκλειστικά και μόνο για την προσωπική του προβολή, εξαγοράζοντας τους κατάλληλους Έλληνες; Σίγουρα δεν θα έχει πάρει τίποτα το αυτί του, είμαστε βέβαιοι. Πώς περιγράφει την Ελλάδα ο πολιτικά πανάθλιος ακροδεξιός πρωθυπουργός της;


Κι εμείς ρωτάμε...
Οι "καταληψίες" των πανεπιστημίων πλιατσικολόγησαν τα αποθεματικά τους και απαξίωσαν το περιεχόμενο των σπουδών ή οι πολιτικές που εφάρμοσαν στο κουφάρι τους οι πολιτικοί τσογλαναραίοι παραγωγής Χάρβαρντ και λοιπων ευαγών ιδρυμάτων???

Η παράλυση στα δημόσια νοσοκομεία οφείλεται στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, ή στη δολοφονική πολιτική σας που τα μετατρέπει από ιδρύματα νοσηλείας ακριβοπληρωμένα με το αίμα του Ελληνικού λαού, σε προθαλάμους νεκροτομείων με κλειστές εντατικές, με ανύπαρκτα αντιδραστήρια, με ανεπάρκειες στην πραγματοποίηση μιας απλής ιστολογικής εξέτασης, με ανύπαρκτες σύριγγες, γάζες κλπ???

Οι ορδές των κουκουλοφόρων ευθύνονται για την κατάντια των δημόσιων δρόμων ή η πολιτική σας που μετατρέπει τους δρόμους των πόλεων σε απέραντους σκουπιδότοπους, τους δημόσιους δρόμους των συνοικιών σε βομβαρδισμένο γεμάτο λακούβες τοπίο, τους δημόσιους δρόμους των επαρχιών σε καρμανιόλες θανάτου, τους δημόσιους εθνικούς δρόμους σε διαδρομές του Αχέροντα για τους άμοιρους οδηγούς, αλλά με ακριβοπληρωμένα διόδια στους αβανταδόρους σας???

Οι συντεχνίες κατεβάζουν τους διακόπτες στα φτωχοποιημένα νοικοκυριά που δημιουργήσατε ή η αδυναμία τους να πληρώσουν τους δυσβάστακτους λογαριασμούς ενός κοινωνικού αγαθού που εμπορεύεστε και μετατρέψατε τη χρήση του σε κατοχικό φοροεισπράκτορα???

Πόσο ελεεινός μπορεί να είναι ένας κυβερνήτης ο οποίος θεωρεί πως έφερε την ανάπτυξη στον τόπο του, επειδή "φροντίζει" να του εγκρίνουν τα αφεντικά στα οποία λογοδοτεί, περισσότερες δόσεις για να αποπληρώνει η χρεοκοπημένη κοινωνία τις οφειλές που τις φόρτωσε με την πολιτική του???

Τελικά ο κατήφορος, δεν έχει πάτο για τους ξεφτιλισμένους...

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ" με υλικό από την ιστοσελίδα: http://tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου