Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

ΟΡΓΗ > Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ

Σε τεντωμένο σκοινί. Πρόεδρος της Δημ. του Ντόνετσκ: Ο Πούτιν μας έδωσε ελπίδες και μας εγκατέλειψε - B.Κύπρος - Κόσσοβο - “Nέα Ρωσία” -  Φίλοι Σύντροφοι. Εάν η Ρωσία δεν κάνει τίποτα, δεν έχουμε καιρό. Μια εβδομάδα αν είμαστε τυχεροί, το πολύ δύο...
 
o πρόεδρος της αυτοανακηρυχθείσας Λαικής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ

Πορφύρης Δ / Σταφυλά Π
 
Στην προέλαση του ουκρανικού στρατού οι δυνάμεις του Igor Strelkov εγκατέλειψαν το Sloviansk, τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο. To Σάββατο η σημαία της Ουκρανίας...
κυμμάτιζε εκ νέου στην πόλη. « O Denis Pouchiline (Πρόεδρος της Λαικής Δημοκρατίας του Donetsk) , με πικρία προσάπτει στη Ρωσία ότι δεν υποστήριξε αποτελεσματικά τους εξεγερμένους. » (France info tv  le vif 6.07.14)

Ο Denis Puchilin διαβεβαίωσε στον λογαριασμό του στο Twitter η απόσυρση των όποιων δυνάμεων από το Σλαβιάνσκ δεν ήταν παρά μια «τακτική αναδίπλωσης » και ότι «η νίκη θα είναι με εμάς» .Προσάπτει στην Ρωσία ότι δεν τους υποστήριξε αποτελεσματικά  : « Τι μπορούμε να πούμε ;μας έδωσαν ελπίδες και μας εγκατέλειψαν.Ήταν ωραία τα λόγια του προέδρου Πούτιν για την υπεράσπιση του ρώσικου λαού της Νέας Ρωσίας.Αλλά δεν ήταν παρά λόγια.».lacroix 6.07.14

4413651_5_f660_denis-pouchiline-chef-de-file-des_8795cd51c0f29b212d23a96b7ee0a38b
Στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter oι τόνοι είναι δραματικοί και αποκαλυπτικοί :

Denis Pushilin @ Pushilin_DNR • 3 τουΙούλη
Απευθύνω έκκληση στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης: να σταματήσουν να καλούν την περιοχή μας “αποσχισθείσα”. Είναι κάπως προσβλητικό. Αναγνωρίσαμε τη Νότια Οσετία.

Denis Pushilin @ Pushilin_DNR · 4η του Ιούλη
Δεν έχουμε πειστεί και πολύ ότι ο Πούτιν δεν θα εγκαταλείψει τη Νοβορόσια

Denis Pushilin @ Pushilin_DNR · 18 ώρες
Κανείς δεν είπε ότι ο Πούτιν έδωσε το Donbas. Δεν μας πρόδωσε. Αποφάσισε να μην εμπλακεί στον πόλεμο. Πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα μόνοι σας.

Denis Pushilin @ Pushilin_DNR · 4η του Ιούλη
Φίλοι Σύντροφοι. Εάν η Ρωσία δεν κάνει τίποτα, δεν έχουμε καιρό. Μια εβδομάδα αν είμαστε τυχεροί, το πολύ δύο.
Denis Pushilin @ Pushilin_DNR · 15 ώρες
Το Ντόνετσκ βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.Το Donbas δεν θα γονατίσει, δεν θα παραδοθεί. 

Denis Pushilin @ Pushilin_DNR • 1 Ιουλ.
Η γενοκτονία στο Donbas γίνεται ακόμη πιο σκληρή.

Denis Pushilin @ Pushilin_DNR · 4η του Ιούλη

ο σύμβουλος του Μεντβέγιεφ
ο σύμβουλος του Μεντβέγιεφ
Σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ημέρα αργίας. Ημέρα της Ανεξαρτησίας. Εύχομαι τη πλήρη καταστροφή της Αμερικής. Ότι απεργάζεται τώρα στη Νέα Ρωσία
Denis Pushilin @ Pushilin_DNR • 3 του Ιούλη
«ο πόλεμος μου έκλεψε το καλοκαίρι” … Ποίημα , μαθήτριες της Ουκρανίας.
DenisPushilin @ Pushilin_DNR · 2 Ιουλίου

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Igor Medvedev ο Yurgens σχετικά με την αλλαγή «πολιτικής» κάλεσε σε παράδοση την περιοχή Donbass Luhansk, με τη λεγόμενη ανάκληση “μισθοφόρων”. Τώρα όλα είναι ξεκάθαρα.
Ο Igor Yurgens :είναι Πρόεδρος του Ινστιτούτου για τη Σύγχρονη ανάπτυξη (ICD) άνθρωπος του Dmitry Medvedev.Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών στο ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο και βιομηχανίας, επικεφαλής του φόρουμ της Βαλτικής, καθηγητής στο φιλελεύθερο School of Economics, στη Μόσχα.Πρόεδρος της Διεθν.ΑσφασλιστικήςMesco κ.α (russiapedia.rt)
To κύμα προσφύγων από τις ρωσόφωνες περιοχές αυξήθηκε θεαματικά μετά τον Ιούνιο. 10 000 με 15 000 άτομα διασχίζουν τα σύνορα με τη Ρωσία καθημερινά.

Σχετικό μας άρθρο...

ΠΟΥΤΙΝ > ΦΟΒΙΚΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου