Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΗ - ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

Αυτή που δε τη νοιάζει αν χάσεις το σπίτι σου. Θέλει απλώς να εισπράξει τον κεφαλικό φόρο... Αυτή που στο όνομα ενός υγειϊνού τρόπου ζωής, απεφάνθη πως πρέπει να καταργηθούν μισθοί και συντάξεις...

Image

Αυτή λοιπόν η αγία τριάδα (η κατά κόσμον τρόϊκα) θα κρίνει τι θα γίνει με την απόφαση του ΣτΕ, των "ανεξάρτητων" δικαστών δηλαδή που...
απεφάνθησαν ότι έπαιρναν λίγα και πρέπει να πάρουν περισσότερα και ταυτόχρονα απεφάνθησαν περί της συνταγματικότητας του κατοχικού νταβατζή.

Ποια είναι η ουσία από τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας με στρατιωτικούς, σώματα ασφαλείας και απόστρατους για το θέμα της απόφασης του ΣτΕ; “Περιμένουμε την τρόϊκα”.

Αν και δεν ειπώθηκε δημόσια, αυτή είναι η κυρίαρχη αίσθηση όσων συμμετείχαν στις συναντήσεις... Την ερχόμενη εβδομάδα που η τρόϊκα έρχεται στην Αθήνα, θα κριθεί επί της ουσίας τι θα γίνει και με την εκτέλεση της απόφασης του ΣτΕ για τους δικαιωμένους στρατιωτικούς ,το προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας και τους απόστρατους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου