Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Και τον καθιστούν πρωταγωνιστή επικίνδυνης εκτροπής στην εξωτερική πολιτική της χώρας, αν δεν αποπέμψει άμεσα και κλωτσηδόν τον ανύπαρκτο έως επικίνδυνο υπουργό εξωτερικών, και κυβερνητικό του εταίρο...

http://www.newsit.gr/files/Image/2014/07/06/resized/benizelos_568_355.jpg

Ο αδίστακτος Βενιζέλος, μετά το απόλυτο ξεφώνημα του από την Κύπρια ευρωβουλευτή κ. Θεοχάρους, που είπε τα πράγματα με τ όνομά τους - κάτι που οφείλαμε όλοι εμείς να έχουμε κάνει εδώ και καιρό - αντί να συναισθανθεί το μέγεθος της...
ευθύνης του για την εθνικά απαράδεκτη στάση του, τολμά να επιχειρε'ί να περάσει στην αντεπίθεση, ταυτίζοντας γι ακόμη μια φορά την απαράδεκτη στάση του με τον Ελληνισμό και το εθνικό συμφέρον.

Τολμά μάλιστα - άκουσον άκουσον - να απειλεί πως "δε θα επιτρέψει παιχνίδια με τα εθνικά θέματα", να αποκαλεί τις δικαιολογημένες αντιδράσεις για την εθνικά απαράδεκτη στάση του ως "ανεύθυνη πολιτική δημαγωγία", και φυσικά δε διστάζει να αποκαλύψει, πως στο ολέθριο έργο του υπάρχει απόλυτη ταύτιση των απόψεών του με τον πρωθυπουργό.

Είναι φανερό πως μετά και από αυτή την εξέλιξη, ο πρωθυπουργός της χώρας έχει μόνο δύο επιλογές:

Η μια είναι να αποπέμψει άμεσα τον απαράδεκτο και επικίνδυνο υπουργό εξωτερικών.
Η άλλη να αποδεχτεί την απόλυτη συνενοχή του στον επικίνδυνο κατήφορο Βενιζέλου, μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει τη στήριξή του στο ρόλο της μαριονέτας πρωθυπουργού.

Η απόφαση είναι δική του...
REPORTO

Δείτε σχετικά...

Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΕΓΩΠΑΘΗ

ΔΙΑΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Η ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου