Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ξεβρακώνουμε τους μασκαράδες που σε καλούν στη συγκέντρωση και αφήνουμε μόνο τους μ@λάκες να παρασυρθούν

Λέγαμε το πρωί πως οι αληθινές εξεγέρσεις, δίνουν ταυτότητα και πολιτική διέξοδο στην οργή. Όταν τη μετατρέπουν σε καραγκιοζηλίκι, το κάνουν ακριβώς για να ελέγξουν την οργή. Και θέλουν να ελέγξουν την οργή, ακριβώς για να μην υπάρξει ποτέ αληθινή και στοχευμένη εξέγερση... 

Αποτέλεσμα εικόνας για καραγκιοζηδες

Και πριν περάσουν ελάχιστες ώρες ο συρφετός των μασκαράδων που σε καλεί να "εξεγερθείς" ξεβρακώθηκε. Στον παραδίδουμε γυμνό, κι αν έχεις μυαλό βγάλε...
μόνος σου τα συμπεράσματά σου. Αν δεν έχεις... Είσαι απλά άξιος της μοίρας σου...

Παραιτηθείτε λοιπόν: Οι Πασοκο-Ποτάμηδες και οι Λεβεντο-Κουλοχέρηδες αγανάκτησαν... Φύγετε εσείς να έρθουμε εμείς.

Ποιοί είναι λοιπόν οι "ακομμάτιστοι" που ντρέπονται για την ταυτότητά τους και δε θέλουν "Ούτε κόμματα - Ούτε χρώματα - Ούτε συνδικάτα"???

Ας τους δούμε μέσα από τα συνθήματά τους, κι ας αφήσουμε χώρο μόνο στα κορόιδα να εξαπατηθούν. Τι λένε λοιπόν στη σελίδα τους στο Facebook (Facebook: Ο σύγχρονος οργανωτής εξεγέρσεων που πιάνει μαλάκες τους αφελείς). Λένε λοιπόν ανάμεσα σε άλλα:
  • Ζητάμε επιτέλους ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ χωρίς ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ απέναντι στην υπόλοιπη ΕΥΡΩΠΗ.
  • Ζητάμε την γρήγορη ΕΞΟΔΟ της Ελλάδας από τα Μνημόνια στα ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
  • Ζητάμε ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ παντού, να μπει ένα τέλος στο σπάταλο κράτος.
  • Ζητάμε άμεσα ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ της καθημερινής ζωής μας.
  • Λέμε ΌΧΙ στην δημιουργία ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ στο Εξωτερικό και στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ της χώρας. (Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας).
  • Λέμε ΌΧΙ στον άκρατο ΛΑΪΚΙΣΜΟ, την χειραγώγηση των ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και τον ΤΑΞΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ συμπολιτών μας από την Αριστερο-δεξιά Συγκυβέρνηση.
  • Η ακριβής θέση της χώρας μας στην ΕΥΡΩΖΩΝΗ μπορεί να συζητηθεί ΜΟΝΟ όταν μπορέσει η Οικονομία μας να βρεθεί επιτέλους σε συνθήκες ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. (Ο Σόιμπλε είναι ηγέτης).
Ρωτάμε:
Βλέπεις πουθενά καμιά αναφορά σε μισθούς, συντάξεις, υγεία, παιδεία και κοινωνικές παροχές???

Σου θυμίζει τίποτε αυτό το μοτίβο, απ όλα όσα βίωσες όταν οι γνωστές γλίτσες με το ουίσκι στο χέρι διαδήλωναν στο κίβδηλο δημοψήφισμα υπέρ του "ΝΑΙ"???

Κατάλαβες τώρα γιατί όλοι αυτοί που δε θέλουν κόμματα και συνδικάτα, κατά βάθος εκπροσωπούν μόνο συγκεκριμένα κόμματα και δε θέλουν καθόλου συνδικάτα διότι κανένα αίτημά τους δε σε αφορά???

Καταλαβαίνεις τώρα ότι μετά την φαρσοκωμωδία των "αγανακτισμένων" που σου κάθησε στο σβέρκο Βαρουφάκηδες, Κατρούγκαλους και τη λοιπή σαβούρα, έρχεται μια ακόμη πιο επικίνδυνη φάρσα αυτή τη φορά για να σου φυλακίσει τη ζωή σε ένα ακόμη πιο επικίνδυνο ακραίο, νεοφιλελεύθερο, πολύχρωμο στα πρότυπα του Σόρος νεοταξίτικο πολιτικό έκτρωμα???


Ρίξε και μια ματιά στο παρακάτω σχετικό άρθρο μας για να καταλάβεις περισσότερα...

Εξέγερση χωρίς ταυτότητα δεν είναι εξέγερση… Είναι παγίδα που στήνεται από τα ανδρείκελα της Κατοχής με θύμα την ψυχή σου


2 σχόλια:

  1. H άποψη(editorial) της εφημερίδας "Γνωμη" στην Πάτρα σήμερα είχε πάνω κάτω το ίδιο περιεχόμενο. Φυσικά ο εκδότης το τράβηξε και λιγο παραπέρα και είπε πως ο Σοιμπλε έχει δικιο. Οτι νάναι δηλαδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προπαγάνδα του 4ου Ραιχ καλά κρατεί...!!!
    Όπως στην Κατοχή έτσι και στην νέα κατοχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή