Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Στην έδρα δωσίλογος κι από κάτω γενίτσαροι και γιουσουφάκια (βίντεο)

Επεισοδιακή ήταν η ομιλία του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου στην Καλαμάτα, ο οποίος φιλοξενήθηκε από τη Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ για να αναπτύξει το νέο Ασφαλιστικό...
katrougalos
Ένας άνδρας, που «συστήθηκε» ως πρώην ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε φραστικά στον υπουργό φωνάζοντάς του: «Κάνατε το Σύνταγμα κουρελόχαρτο. Εξαθλιώσατε τον ελληνικό λαό. Θα έπρεπε να ντρέπεστε».
Η επίθεση αυτή προκάλεσε την...
αντίδραση του κομματικού ακροατηρίου. Ξέσπασαν εντάσεις, οι οποίες μεταφέρθηκαν και εκτός του αμφιθεάτρου. Μάλιστα, απλοί πολίτες που βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο εξέφρασαν τη στήριξή τους στον διαμαρτυρόμενο άνδρα, φωνάζοντας και εκείνοι συνθήματα.

Νωρίτερα, στην αρχή της ομιλίας του υπουργού, μια γυναίκα είχε διασχίσει την αίθουσα κρατώντας σιωπηλή ένα χαρτί που έγραφε «Ντροπή σας». Η γυναίκα δεν αντέδρασε ούτε όταν την απομάκρυναν οι αστυνομικές δυνάμεις.
Όσον αφορά στην ομιλία του Γιώργου Κατρούγκαλου, ο ίδιος αναφέρθηκε στη ριζική αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος, το οποίο στηρίζεται, σύμφωνα με τον υπουργό, στις θεμελιώδεις αρχές της Αριστεράς: την ισονομία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου