Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Αλβανοί εθνικιστές οι σκληροί κακοποιοί που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας

Οι άνθρωποι που με ιδιαίτεροι σκληρότητα διέπραξαν 5 ληστείες και 28 διαρρήξεις και κλοπές πριν πέσουν στα χέρια της αστυνομίας, φαίνεται ότι ίσως δεν είναι μια απλή συμμορία ή τουλάχιστον τα μέλη της φαίνεται ότι μπορεί να έχουν περίεργες διασυνδέσεις και με ομάδες πολύ πέρα απ' το ποινικό έγκλημα...

Αλβανοί εθνικιστές οι σκληροί κακοποιοί που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας;

Οι αναρτήσεις των 15 Αλβανών κακοποιών στο facebook προκάλεσαν από την πρώτη στιγμή μεγάλη εντύπωση στους αστυνομικούς. 

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ τα μέλη της συμμορίας έχουν...

αναρτήσει φωτογραφίες εθνικιστικού περιεχομένου, φωτογραφίες με επιθέσεις εναντίον αστυνομικών των ΜΑΤ, αλλά και φωτογραφίες με όπλα και μεγάλα χρηματικά ποσά.


Οι δράστες ήταν ιδιαίτερα σκληροί. Υπέβαλαν σε κανονικά βασανιστήρια τα θύματά τους για να καταφέρουν να αποσπάσουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, ενώ θεωρείται πως ένα από τα θύματά τους έχασε τη ζωή του εξαιτίας της κακοποίησης που υπέστη στα χέρια τους.

Δεν είναι όμως μόνο αυτή η δράση τους που ερευνάται. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει και οι φωτογραφίες με τα εθνικιστικά σύμβολα και ειδικά το λάβαρο της Μεγάλης Αλβανίας που παραπέμπει σε αλβανικές εθνικιστικές ομάδες, αλλά και οι φωτογραφίες με τις επιθέσεις με βόμβες μολότοφ κατά Ελλήνων αστυνομικών, εικόνες από επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας που μπορεί να παραπέμπουν και σε αντίστοιχη δράση.

Οι φωτογραφίες με τον βαρύ οπλισμό και τα χρήματα είναι οι μόνες που... ταιριάζουν με το ποινικό προφίλ τους, ωστόσο τίθεται πλέον το ερώτημα εάν οι ληστείες γίνονταν και για τη χρηματοδότηση κάποιου είδους... αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου