Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Η πολιτική συμμορία των Τσιριμώκων

Ούτε στον χειρότερο εχθρό μας δεν θα ευχόμαστε να βρισκόταν στη θέση των κυβερνητικών στελεχών που αναγκάζονται να παρελάσουν από το βήμα της Βουλής για να υπερασπιστούν το επονείδιστο πολυνομοσχέδιο, που ψηφίζεται μεθαύριο... 

panos

Έχοντας εισπράξει καθολική κατακραυγή για την προκλητική, μέχρι χθες, προσπάθεια να ντύσουν με “ταξικά πρόσημα” και πράσινα άλογα τα σφαγιαστικά μέτρα (περήφανος δήλωνε για το ασφαλιστικό ο Κατρούγκαλος, ενώ ο...

Σταθάκης διεκδικούσε από τον Σόιμπλε το copyright του “κόφτη”), αποπειράθηκαν σήμερα να αλλάξουν τροπάριο – μόνο και μόνο για να γελοιοποιηθούν ακόμη περισσότερο.


Σε προσωπικό επίπεδο, μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει το θέαμα ανθρώπων που προέρχονται από το αριστερό κίνημα και αναγκάζονται να αυτογελοιποιούνται κάθε μέρα. Μόνο που εδώ δεν χωρούν προσωπικές κρίσεις και συναισθήματα. Κανέναν δεν ενδιαφέρει αν ο Κατρούγκαλος δηλώνει κομμουνιστής, αν ο Τσακαλώτος διαβάζει Μαρξ κι αν ο Πολλάκης έχει στο γραφείο του τον Βελουχιώτη. Αυτό που μετράει είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί διαχειρίζονται τις τύχες ενός ολόκληρου λαού, προσβάλλουν την τιμή ενός ολόκληρου κινήματος και ακρωτηριάζουν δικαιώματα και κατακτήσεις δεκαετιών. 

Εφόσον δεν έχουν τη στοιχειώδη εντιμότητα έστω να παραιτηθούν, δεν δικαιούνται την παραμικρή εκτίμηση, ούτε τον παραμικρό οίκτο, παρά μόνο την καθολική περιφρόνηση και την πιο αποφασιστική καταδίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου