Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Το επικίνδυνο δίδυμο Τσίπρα - Κοτζιά και ο εθνικά επικίνδυνος ρόλος του

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
της Π.Γ του "ΜΕΤΩΠΟΥ για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ" 

Η απόφαση για την απέλαση των Ρώσων διπλωματών, συνιστά πράξη με ιδιαίτερη στρατηγική βαρύτητα, και με πολλαπλές κλιμακούμενες και ανατροφοδοτούμενες επιπτώσεις. 

Πρόκειται για απόφαση που συνδέεται άμεσα με τον επικίνδυνο υβριδικό γεωστρατηγικά ρόλο που ανατίθεται στη χώρα μας κατ εντολή και απαίτηση των Αμερικανών, και συνιστά μέρος μιας ιδιαίτερης στρατηγικής στόχευσης, πολλαπλά επικίνδυνης, τόσο για τα Βαλκάνια όσο και για ολόκληρη τη Μέση Ανατολή. Το γεγονός δε ότι η γνωστοποίησή της συνέπεσε με την Σύνοδο του ΝΑΤΟ, η οποία επιβεβαίωσε την περαιτέρω διεύρυνση της δολοφονικής του ατζέντας, μόνο ως επιπρόσθετο πιστοποιητικό Αμερικανόδουλης δουλοπρέπειας μπορεί να εκλαμβάνεται.



Πρόκειται για μια απαράδεκτη απόφαση, που δεν υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα, και λαμβάνεται προσχηματικά στο όνομα δήθεν της "εθνικής κυριαρχίας", ενώ στην ουσία...
  • Πιστοποιεί την πλήρη κατάλυση κάθε έννοιας Εθνικής Κυριαρχίας, μέσα ΚΑΙ από την άκριτη υιοθέτηση παρόμοιων αυτοκτονικών επιλογών, 
  • Αποδομεί στην ουσία του το δόγμα της πολυδιάστατης Εξωτερικής Πολιτικής, και μάλιστα σε μια ιστορική συγκυρία που θα έπρεπε να αποτελεί την πολυτιμότερη εθνική μας επένδυση, 
  • Μετατρέπει τη χώρα σε πολιορκητικό κριό των Αμερικανών για την προώθηση της πολυμετωπικής επιθετικής στρατηγικής τους, 
  • Καθιστά την πατρίδα μας όμηρο πλήρως αποδυναμωμένο ακόμη και... στο περιβάλλον των κακώς νοουμένων παραδοσιακών της συμμαχιών, και... 
  • Αποδυναμώνει ολοκληρωτικά την διεθνή της θέση, αποστερώντας της παράλληλα το δικαίωμα αναζήτησης διεθνών στηριγμάτων σε μια εποχή που οι σε βάρος της πιέσεις κλιμακώνονται και γενικεύονται επικίνδυνα. 
Πρόκειται επομένως για μια επιλογή με επιπτώσεις άμεσες, μακροπρόθεσμες, διευρυνόμενες αλλά και απρόβλεπτες, το τίμημα των οποίων θα σημαδέψει οριστικά την γεωπολιτική υπόσταση της χώρας, την αξιοπιστία και τη διεθνή της υπόσταση, σε ένα περιβάλλον γενικευμένης ρευστότητας και εκτεταμένων ανατροπών. 

Το "ΜΕΤΩΠΟ για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ" θεωρεί πως η συγκεκριμένη απόφαση, στην αλληλοσύνδεσή της με την μειοδοτική, απαράδεκτη και παράνομη και πολλαπλά επιζήμια "συμφωνία των Πρεσπών", αλλά και οι ανησυχητικές εξελίξεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο των Ελληνοαλβανικών διαπραγματεύσεων (και οι οποίες προφανώς επιβεβαιώνονται δια χειλέων του ιδίου του πρωθυπουργού), συνιστούν ένα επικίνδυνο μείγμα που έρχεται να πιστοποιήσει την απόλυτη κατάρρευση της Ελληνικής Εξωτερικής Πολιτικής, και την πλήρη παράδοση της ουσιαστικής πολιτικής Διοίκησης στα σκοτεινά κέντρα του Πενταγώνου

Άλλωστε δεν πέρασαν παρά ελάχιστα 24ωρα, από την προκλητική δήλωση του κυρίου Πένς, σύμφωνα με την οποία «οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και των Σκοπίων, δέχονται την εθνικιστική επίθεση των κοινωνιών τους, και πρέπει να προστατευθούν από τον κίνδυνοι της κατάρρευσης». 

Επί της ουσίας η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με μια εξελισσόμενη διαδικασία πολλαπλής πολιτικής και θεσμικής εκτροπής, για την οποία είχαμε προειδοποιήσει και η Ελληνική κοινωνία στοχοποιείται αμετάκλητα. 

Πρόκειται για μια επικίνδυνη εξέλιξη, για την οποία το δίδυμο Κοτζιά - Τσίπρα έχει ευθύνες προσωπικές, ιστορικές και με προεκτάσεις ανυπολόγιστες. 

Στο πλαίσιο αυτής της πολλαπλής εκτροπής, το δίδυμο Τσίπρα - Κοτζιά, φαίνεται πως έχει αυτονομηθεί πλήρως και επικίνδυνα ακόμη και από τις τυπικές ενδοκυβερνητικές διαδικασίες, ενώ το κυβερνητικό σχήμα και η αναιμική κοινοβουλευτική του στήριξη, έχει αφεθεί να ζει το δικό του όνειρο, παραδέρνοντας σε πρωτοφανή δουλοπρέπεια, και όλοι αρκούνται στο να επικυρώνουν προειλημμένες αποφάσεις, με αντιστάθμισμα το "δικαίωμά" τους να απολαμβάνουν τη λαγνεία της εξουσίας. 

Αυτό το επικίνδυνο δίδυμο, λειτουργεί αυτοτελώς στο περιβάλλον μιας τέτοιας κυβέρνησης, με... 
  • ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ εντολές... 
  • ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ υποχρεώσεις... 
  • ΔΙΚΟ ΤΟΥ κώδικα πειθαρχίας... 
  • ΔΙΚΗ ΤΟΥ γραμμή εξωθεσμικής συνεννόησης... 
Η απόφαση για την απέλαση των Ρώσων διπλωματών, πάρθηκε κατ ανάθεση και σε απόλυτη συνεννόηση με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, και έρχεται να τροποποιήσει δραματικά και βίαια την γεωπολιτική φυσιογνωμία της χώρας, ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι: 
  • Το δίδυμο Τσίπρα - Κοτζιά χρησιμοποιείται σε ρόλους πολύ ιδιαίτερους, για λογαριασμό τρίτων και σε σχεδιασμούς που αποβαίνουν τελικά σε βάρος της ίδιας τους της πατρίδας...  
  • Η χώρα χρησιμοποιείται ως όχημα για την προώθηση ευρείας έκτασης γεωπολιτικών ανατροπών και γεωστρατηγικών ανασυνθέσεων, με τίμημα βαρύτατο για την ίδια και για την γεωπολιτική της υπόσταση... 
  • Η πατρίδα μας ουσιαστικά θυματοποιείται... 
  • Η διεθνής της θέση αποδομείται και αυτοϋπονομεύεται... 
Όλα δείχνουν πως η βρώμικη «συμφωνία των Πρεσπών», δεν υπήρξε απλά προϊόν μιας ιδεοληπτικής αστοχίας, αλλά ήταν επί της ουσίας η πρώτη βρώμικη αποστολή που έφερε σε πέρας το επικίνδυνο δίδυμο, στο πλαίσιο της ολέθριας εργολαβίας που του έχει ανατεθεί. 

Το «ΜΕΤΩΠΟ για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» καταγγέλλει την συντονισμένη επιχείρηση αποπροσανατολισμού που έχει στηθεί, στο πλαίσιο μιας επίσης βρώμικης προσπάθειας απαράδεκτου συμψηφισμού, που επιδιώκει να υπενθυμίζει την Ρωσική στρατηγική του πανσλαβισμού, προκειμένου να συγκαλύψει πίσω από αυτήν, τις απαράδεκτες Εθνικές υποχωρήσεις, ΑΥΤΗΣ της κυβέρνησης, που δεν δίστασε να εξαργυρώσει, ακόμη και το αίμα που χύθηκε, για την ακύρωση αυτών των σχεδίων, και αποκαθηλώνει σήμερα σύμβολα, προτομές και ένα σημαντικό μέρος της πολιτισμικής και ιστορικής μας παρακαταθήκης. 

Το επίδικο σήμερα, ΔΕΝ είναι η αξιολόγηση της Ρωσικής στρατηγικής του ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ, αλλά η προκλητική δουλοπρέπεια που αναγορεύεται σε Ελληνική στρατηγική του ΣΗΜΕΡΑ, προκειμένου να υπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο την βρώμικη και δολοφονική Αμερικανονατοϊκή «εργολαβία». 

Το «ΜΕΤΩΠΟ για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» προειδοποιεί για τον επερχόμενο κίνδυνο εκφασισμού της πολιτικής, και υπενθυμίζει ότι τα πρόδρομα φαινόμενα, μετά τις δηλώσεις Πέινς, κάνουν ήδη απειλητική την αποκρουστική τους εμφάνιση. 

Την ίδια στιγμή, κονδυλοφόροι υπηρεσίας, σε μια εμφανή προσπάθεια επικοινωνιακού αντιπερισπασμού, αλλά και αποκαλυπτική πραγματικών πολιτικών προθέσεων, δεν διστάζουν να προειδοποιήσουν πως: «Εάν αποδειχτεί ότι υπάρχουν σχέσεις πολιτικών στελεχών στη Μακεδονία με Ρώσους πράκτορες και ανθρώπους της Μόσχας… θα πρέπει να εφαρμοστεί το αυτονόητο, και το αυτονόητο είναι να εφαρμοστεί ο νόμος και όσα προβλέπει περί εσχάτης προδοσίας και κατασκοπείας». 

Και συνεχίζοντας το παραλήρημά τους απαιτούν: «Σε κάθε περίπτωση πρέπει να «καθαρίσει» η Μακεδονία μας από τους πράκτορες του πανσλαβισμού. Παρίσταναν και τους «μακεδονομάχους», οι ίδιοι που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία υπέρ του πανσλαβισμού... Θα μας βύθιζαν στον εθνικό διχασμό και στον εμφύλιο με τις τσέπες γεμάτες ρούβλια».

Όλα τα παραπάνω, συνθέτουν μια νέα επικίνδυνη εξέλιξη, και είναι αναγκαίο ο Ελληνικός λαός να οργανώσει την δική του πολιτική απάντηση, για να ανακόψει αυτό το σχέδιο, πριν καταστεί μη αναστρέψιμο το αποτύπωμά του σε βάρος της χώρας. 

Η διαδικασία της κατευθυνόμενης μετάλλαξης της γεωπολιτικής και θεσμικής φυσιογνωμίας της χώρας βρίσκεται σε εξέλιξη, και η απόφαση για την απέλαση των Ρώσων διπλωματών είναι η κορυφή του παγόβουνου σειράς επικίνδυνων εξελίξεων, και όχι αυτοτελές και μεμονωμένο περιστατικό. 

Η κλιμάκωση της πολιτικής αντίστασης του λαού μας, θα πρέπει να αποκτήσει ρωμαλέα πολιτικά χαρακτηριστικά, πριν κατασυκοφαντηθεί και προβοκαριστεί ο αγώνας του. 

Η συνάντηση των δυνάμεων, προσωπικοτήτων και φορέων που μπορούν να συμβάλουν στην κλιμάκωση της γενικευμένης πολιτικής αντεπίθεσης επείγει να πραγματοποιηθεί, και η «ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ» που έδωσε στη δημοσιότητα η «Πανελλαδική πρωτοβουλία για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και της Πατρίδας μας», δείχνει το δρόμο. 

Το «ΜΕΤΩΠΟ για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» καλεί όλες τις υγιείς και αυθεντικές πατριωτικές δυνάμεις, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της «Πανελλαδικής πρωτοβουλίας» σήμερα κιόλας, διότι η ζημιά που προκαλείται πολύ σύντομα θα είναι μη αναστρέψιμη. 

Η ΠΓ του «ΜΕΤΩΠΟΥ για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου