Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Καλούμε οργανώσεις και κινήματα σε γενικό πολιτικό συντονισμό, και την ελληνική κοινωνία να βγει στους δρόμους…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

της Π.Γ του «Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»


Οι αριθμοί της φρίκης μεγαλώνουν ώρα με την ώρα, και τροποποιούν δραματικά τον μακάβριο απολογισμό του πρωτοφανούς μαζικού εγκλήματος που συντελέστηκε στην Ανατολική Αττική. Ο κατάλογος των αγνοουμένων παραμένει τεράστιος… Τα 24ωρα που πέρασαν είναι πολλά… Κανείς πλέον δεν μπορεί να ελπίζει σε συντηρούμενες αυταπάτες…


Η κυβέρνηση αμήχανη και ενοχική, επιχειρεί με τις γνωστές υποκριτικές αθλιότητες, να αγοράσει πολιτικό χρόνο, για να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία… Η αλήθεια ωστόσο είναι εφιαλτική, και οφείλουμε όλοι μας να την κοιτάξουμε μέσα από τα μάτια των αθώων και ανυποψίαστων νεκρών μας.

Η ανικανότητα στην διαχείριση και η συνενοχή στο φονικό, για όλα όσα έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν, είναι δεδομένη και...
αφορά τον πρωθυπουργό της χώρας και σύσσωμο το κεντρικό πολιτικό επιτελείο του.

Η υποκριτική «στήριξη» των «εταίρων και συμμάχων» στο δράμα που βιώνει η πατρίδα μας, δεν υπήρξε μονάχα προκλητική, υπήρξε πρωτίστως αποκαλυπτική για τις επίσης εγκληματικές διαθέσεις με τις οποίες σκοπεύουν να συνεχίσουν την ασφυκτική της καθυπόταξη, μόλις καταλαγιάσουν η οργή, ο θυμός και τα πρώτα δάκρυα του λαού μας.

Πρόκειται για έναν αποκαλυπτικό συνδυασμό, που πιστοποιεί ότι το μοντέλο πολιτικής διοίκησης και οι πολυδιαφημισμένες αυταπάτες περί «συμμαχικής αλληλεγγύης» και "Ευρωπαϊκού ιδεώδους", έχουν οδηγηθεί σε πλήρη κατάρρευση, και μαζί τους σύρεται στην απόλυτη κατάρρευση και η ίδια η χώρα.

Το «Μέτωπο για μια «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ», προειδοποιεί πως μέσα στις επόμενες ώρες, οι πραγματικοί αριθμοί της φρίκης, θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο. Μετά από τόσα 24ωρα, δεν μπορεί να υπάρχουν πλέον αγνοούμενοι συμπολίτες μας μέσα στην ίδια τους τη γειτονιά. 

Ο κατάλογος των δολοφονημένων που έχασαν τη ζωή τους με βασανιστικό τρόπο, θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Ας μην έχουμε καμία αυταπάτη επ’ αυτού.

Η υποκριτική ανάληψη «πολιτικής ευθύνης» από τον πρωθυπουργό, είναι μια προσβλητική κίνηση σκοπιμότητας, μέσα από την οποία επιχειρεί να εκτονώσει την οργή, αλλά κυρίως να επενδύσει στη λήθη, στο συμβιβασμό και στο χρόνο…

Είναι ταυτόχρονα και μια ύστατη προσπάθεια ολόκληρου του κυβερνητικού επιτελείου, που επιχειρεί να αναζητήσει έναν εντυπωσιακό επικοινωνιακό αντιπερισπασμό, ελπίζοντας να τροποποιήσει δραματικά την ατζέντα, κατά τρόπο που να του διασφαλίσει την πολυπόθητη παραμονή στην εξουσία.

Και το χειρότερο όλων, είναι πως αν δεν τους προκύψει αυτός ο επικοινωνιακός αντιπερισπασμός, είναι ικανοί να τον «κατασκευάσουν» ακόμη και μέσα από επικίνδυνα παιχνίδια με την ανοικτή εθνική ατζέντα, στο πλαίσιο της «εργολαβίας» του κ. Κοτζιά, επιδιώκοντας να μετατρέψουν την οργή και το θυμό των ανθρώπων, σε τρόμο για ολόκληρο το λαό.

Μια τέτοια εξέλιξη δεν πρέπει να την επιτρέψουμε, γιατί αν δρομολογηθεί, θα είναι μη αναστρέψιμη… Αυτή η κυβέρνηση, δεν μπορεί πλέον να έχει ούτε δευτερόλεπτο ανοχής από την κοινωνία… Δεν μπορεί πλέον να παραμείνει ούτε λεπτό στην εξουσία… Είναι επικίνδυνη… Είναι ανάλγητη… Είναι καταστροφική. Πρέπει να φύγουν…Και πρέπει να φύγουν ΤΩΡΑ…

Και η απάντηση στην ανάγκη της άμεσης αποπομπής της, πρέπει να είναι πολιτική. Και τέτοια προφανώς και δεν μπορεί να είναι η ανοχή στην υποκριτική αντιπολίτευση, η οποία της παρέδωσε την εξουσία, εξ αιτίας των δικών της -επίσης καταστροφικών- επιλογών που προηγήθηκαν.

Το «Μέτωπο για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ», καλεί κινήματα, προσωπικότητες και δημοκρατικές πολιτικές οργανώσεις, σε γενικό πολιτικό συντονισμό για την κλιμάκωση μιας συνολικής πολιτικής απάντησης, που θα θέτει στην Ημερήσια διάταξη το πραγματικό πρόβλημα που είναι ο χαρακτήρας και η ταυτότητα της εξουσίας…

Καλούμε επίσης την Ελληνική κοινωνία, τον Αθηναϊκό λαό, τους Έλληνες πολίτες σε ολόκληρη την επικράτεια, να βγουν στους δρόμους, απαιτώντας ασυμβίβαστα και ανυποχώρητα, την άμεση παραίτηση αυτής της κυβέρνησης, και να επιβάλουν εξελίξεις που θα ανοίξουν το δρόμο για μια διαφορετική πορεία της χώρας.

Είναι η μόνη λύση για να βρουν δικαίωση οι ψυχές των άταφων νεκρών μας… Είναι η μοναδική απάντηση που θα στείλει οριστικά στον Καιάδα τους δολοφόνους καριέρας, και μαζί τους το ολέθριο έργο τους μαζί εκείνο που σχετίζεται με το έκτρωμα των Πρεσπών.

Καλούμε όλους όσους δεν θα ήθελα να πάει ούτε μια ώρα χαμένη, να επικοινωνήσουν μαζί μας στη διεύθυνση:


Η Π.Γ του «Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου