Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Γρίβας: Διχάζουν την κοινωνία, παραδίδουν τη χώρα & δημιουργούν τους όρους για μεγάλη εθνική καταστροφή



Εξαιρετική συνέντευξη με τον καθηγητή Κ. ΓΡΙΒΑ για το γεωπολιτικό αποτύπωμα της Ελληνορωσικής κρίσης – Κατάρρευση της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής – Παράδοση της πολιτικής διοίκησης σε ξένα κέντρα - Επικίνδυνη και ύποπτη αναβίωση της ιδέας του εσωτερικού εχθρού  – Ύποπτη εμφυλιοπολεμικού χαρακτήρα προσπάθεια ενοχοποίησης της...
Ελληνικής κοινωνίας – Συνάντηση Πούτιν – Τραμπ… Τι προδιαγράφεται.

Αιχμάλωτοι στρατιωτικοί – απαράδεκτες δηλώσεις Κουβέλη και πολιτική εξαγορά συνειδήσεων στα νησιά του Αιγαίου – Ανάγκη για συνολική επανεξέταση του επιχειρησιακού σχεδίου απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα. Ηθικοί εκβιασμοί στη νεολαία – Η ανεργία εργαλείο τσαλακώματος των συνειδήσεων. Συμφωνία των Πρεσπών και απόφαση του ΣτΕ – Η επίδραση της αδύναμης νομικής και πολιτικής στήριξης της προσφυγής – Ο διεθνής παράγοντας στη δημιουργία νομικοπολιτικών τετελεσμένων – Νέα κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας στη Θράκη στον απόηχο της συμφωνίας των Πρεσπών – Απειλές με αιχμή το Κυπριακό – Προκλητική σιωπή της Ιταλικής κυβέρνησης. Περίεργες και ύποπτες προβοκατόρικες πρωτοβουλίες. Ανάγκη για πολιτική επαγρύπνηση.

51η εκπομπή «τα πρακτοράκΗα» - ΕΡΤopen 18 Ιουλίου 2018.
Συνομιλούν: Κ. Κυριακόπουλος – Γ. Ιεροδιάκονος – Κ. Γρίβας

Ανάλυση συζήτησης:
Από το 3:37:00 έως το 22:21:00Αιχμάλωτοι στρατιωτικοί – απαράδεκτες δηλώσεις Κουβέλη και πολιτική εξαγορά συνειδήσεων στα νησιά του Αιγαίου – Ανάγκη για συνολική επανεξέταση του επιχειρησιακού σχεδίου απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα.

Από το 16:30:00 έως το 22:20:00Ηθικοί εκβιασμοί στη νεολαία – Η ανεργία εργαλείο τσαλακώματος των συνειδήσεων.

Από το 22:46:00 έως το 45:00:00Συμφωνία των Πρεσπών και απόφαση του ΣτΕ – Η επίδραση της αδύναμης νομικής και πολιτικής στήριξης της προσφυγής – Ο διεθνής παράγοντας στη δημιουργία νομικοπολιτικών τετελεσμένων – Νέα κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας στη Θράκη στον απόηχο της συμφωνίας των Πρεσπών – Απειλές με αιχμή το Κυπριακό – Προκλητική σιωπή της Ιταλικής κυβέρνησης.

Από το 45:05:00 έως το 1:24:30Εξαιρετική συνέντευξη με τον Κ. ΓΡΙΒΑ για το γεωπολιτικό αποτύπωμα της Ελληνορωσικής κρίσης – Κατάρρευση της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής – Παράδοση της πολιτικής διοίκησης σε ξένα κέντρα – Υποπτη εμφυλιοπολεμικού χαρακτήρα προσπάθεια ενοχοποίησης της Ελληνικής κοινωνίας – Συνάντηση Πούτιν – Τραμπ… Τι προδιαγράφεται.

Από το 1:25:00 μέχρι το τέλοςΠερίεργες προβοκατόρικες πρωτοβουλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου