Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Τούρκοι μαρξιστές κάνουν περιπολίες σαν «αστακοί» στην καρδιά της Πόλης! (φωτο)

Ότι η κατάσταση στην Τουρκία του Ερντογάν έχει ξεφύγει σε σημείο άνευ προηγουμένου είναι εμφανές πλέον δια γυμνού οφθαλμού... 

Τούρκοι μαρξιστές κάνουν περιπολίες σαν «αστακοί» στην καρδιά της Πόλης! (φωτο)
Με τους Κούρδους να ρίχνονται στον δίκαιο αγώνα τους κατά του καθεστώτος Ερντογάν και τον «σουλτάνο» πλήρως απομονωμένο διπλωματικά και γεωπολιτικά να έχει μετατρέψει ολόκληρη τη νοτιοανατολική Τουρκία σε εμπόλεμη ζώνη, βομβαρδίζοντας κατοικημένες περιοχές στα...
εδάφη του Κουρδιστάν, ο Ερντογάν θυμίζει όλο και περισσότερο ένα επικίνδυνο λιοντάρι που πνέει τα λοίσθια.
Η κατάσταση στο εσωτερικό της Τουρκίας παραπέμπει όλο και περισσότερο σε εμπόλεμη ζώνη. Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες που δείχνουν μέλη του μαρξιστικού λενινιστικού κόμματος MLKP, τα οποία οπλισμένα σαν αστακοί πραγματοποιούν περιπολίες στο πάρκο Γκεζί, στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης, για να εντοπίσουν εμπόρους ναρκωτικών.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για τις ίδιες περιπολίες του MLKP που έχουν συμμετάσχει σε σφοδρές συγκρούσεις με τις αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις του καθεστώτος Ερντογάν. Το MLKP έχει δημιουργήσει στρατιωτικό κέντρο εκπαίδευσης στο βάθος της Τουρκίας, στα εδάφη που ελέγχονται από το κουρδικό PKK, ενώ από το 2012 επιβεβαιωμένες αναφορές κάνουν λόγο για αποστολή ανταρτών στις τάξεις του YPG στο καντόνι της Ροζάβα τη βορειοδυτική Συρία ενάντια στους τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος.
Στη φωτογραφία που ακολουθεί βλέπετε Τούρκους μαρξιστές του MLKP σε στρατόπεδο εκπαίδευσης με Κούρδους αντάρτες, με τα λάβαρά τους να κυματίζουν δίπλα δίπλα.
ScreenShot_20160509085811
Δείτε τις φωτογραφίες
tourkia
tourkia2 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου