Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Η επόμενη ασύμμετρη επίθεση θα βάλει στο στόχαστρο την βαριά στρατηγική υποδομή της χώρας

Είναι αδίστακτοι... Είναι θρασύτατοι… Λειτουργούν μόνο και κατ’ αποκλειστικότητα σε καθεστώς διατεταγμένης υπηρεσίας…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
μέλους της ΠΓ του "Μετώπου ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ"και της "Πανελλαδικής πρωτοβουλίας για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και της Πατρίδας μας"
Γι αυτό και είναι πάρα πολύ πιθανόν… Εν μέσω του θρήνου για την Εθνική τραγωδία, και πριν ακόμη ταφούν οι αδικοχαμένοι νεκροί μας… Να σπεύσουν να "κλείσουν" και άλλο κεφάλαιο Εθνικής μειοδοσίας, στο πλαίσιο της καταστροφικής εργολαβίας που τους έχει ανατεθεί.

Η τραγωδία της χθεσινής μέρας, δεν ήταν θέλημα Θεού, αλλά αποτέλεσμα καταστροφικών πολιτικών και εγκληματικής δράσης των ανθρώπων.

Ήταν προϊόν της ατιμωρησίας, της λήθης, αλλά και φυσική συνέπεια όλων αυτών που ΔΕΝ κάναμε, για να μετατραπεί η οργή σε πραγματική πολιτική αντίσταση, απέναντι σε όλους αυτούς που καταστρέφουν τον τόπο.

Οι ευθύνες είναι τεράστιες… Οι νεκροί είναι δεκάδες… Εκατοντάδες οι τραυματίες και οι ξεσπιτωμένοι… Ο χάρτης της χώρας τροποποιήθηκε… Οι διαστάσεις της τραγωδίας είναι εθνικές… Και το ανάθεμα για την πλημμελή έως ανύπαρκτη αντιπυρική προστασία, δεν αρκεί για να δώσει απαντήσεις. Αντιθέτως είναι το διαχρονικό πρόσχημα, πίσω από το οποίο επιχειρείται να συγκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα και οι ολέθριες προεκτάσεις της επίθεσης την οποία δέχεται η χώρα.

Πρόκειται για μια «βαρέως τύπου» επίθεση, που υπήρξε υποδειγματικά συντονισμένη, με στόχευση στρατηγικά επιλεγμένη, γεγονός που της προσδίδει χαρακτηριστικά πραγματικά ασύμμετρης επίθεσης, στο...
πλαίσιο του υβριδικού πολέμου τον οποίο δέχεται η πατρίδα μας.

Γι’ αυτό και η ρητορική περί της πλημμελούς αντιπυρικής προστασίας, δεν αποδίδει την πραγματική ταυτότητα του προβλήματος. Όχι γιατί το πρόβλημα αυτό δεν υφίσταται και μάλιστα στο μέγιστο βαθμό, αλλά γιατί καμιά τεχνική μπακαλοκουβέντα δεν μπορεί πλέον να αποτελέσει άλλοθι προκειμένου να αποσιωπηθεί το πρώτιστο, είτε συνειδητά είτε από αμέλεια επιχειρείται η αποσιώπησή του.

Και το πρώτιστο, είναι η ανύπαρκτη ΕΘΝΙΚΗ θωράκιση της χώρας, ΚΑΙ σε σχέση με τον εφιάλτη των πυρκαγιών, αλλά ΚΑΙ συνολικότερα με την αντιμετώπιση των ασύμμετρων απειλών, στις οποίες η πατρίδα μας είναι πολλαπλά εκτεθειμένη.

Την περί διαγραμμάτων συζήτηση την ξανακάναμε και δεν απέδωσε... Στην Πελοπόννησο ξαναζήσαμε τη γενική πρόβα κλιμάκωσης μιας ασύμμετρης επίθεσης, και δεν κάναμε τίποτε για να καταστήσουμε απαγορευτική την επανεμφάνισή της. Η ατολμία και η διστακτικότητά μας να πούμε τα πράγματα με τ΄όνομά τους, έφεραν την τραγωδία της χθεσινής μέρας.

Η χθεσινή δολοφονική επιδρομή με χαρακτηριστικά εθνικής τραγωδίας, κατά το ένα της μέρος, υπήρξε προϊόν ισχυρών, δομημένων οικονομικών συμφερόντων και σχεδιασμών, που αποβλέπουν στην δραματική τροποποίηση της οικονομικής φυσιογνωμίας της χώρας, στη βάση ενός πολύ συγκεκριμένου «πακέτου» επιδιώξεων, το οποίο συνδέεται ευθέως και με την κατοχική της καθυπόταξη, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στους κάθε λογής κυρίους Φούχτελ, να σχεδιάζουν και να προωθούν συγκεκριμένα «αναπτυξιακά» πρωτόκολλα, με την ανοχή και την στήριξη των τοπικών αρχόντων.

Κατά το άλλο της μέρος, υπήρξε και αποτέλεσμα εγκληματικών εξωχώριων σχεδιασμών, που προσβλέπουν ΚΑΙ στην ολοκληρωτική κατοχική καθυπόταξη της πατρίδας μας, αλλά ΚΑΙ στον καθολικό γεωπολιτικό της εκφυλισμό, και εν τέλει την γεωπολιτική της αιχμαλωσία, που θα διευκολύνεται από επιλεγμένα χτυπήματα με επιπτώσεις δραματικές στην στρατηγική υποδομή και στην ζωή των ανθρώπων.

Το μέρος αυτό της ασύμμετρης απειλής, συνδέεται άμεσα και ευθέως με την γεωπολιτική ρευστότητα στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και με ανομολόγητους σχεδιασμούς κλιμακούμενης και γενικευμένης αποσταθεροποίησης, που χορογραφούν ξένα κέντρα, με την εμπλοκή ΚΑΙ μυστικών υπηρεσιών.

Αυτά είναι τα πραγματικά ποιοτικά χαρακτηριστικά της επιδιωκόμενης αποσταθεροποίησης, και αυτά δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τους επικίνδυνους και καθ’ όλα ένοχους συλλογισμούς του πολιτικού προσωπικού, με προεξάρχοντα τον πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος ανησυχεί για τον κίνδυνο αποσταθεροποίησης - ΟΧΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - αλλά κατ’ αποκλειστικότητα της κυβέρνησής του και του ιδίου προσωπικά.

Είναι φανερό πως αυτή την φορά, δεν πρέπει να επιτρέψουμε στη λήθη και στην αναποφασιστικότητά μας να κάνει ΚΑΙ ΠΑΛΙ την βρώμικη δουλειά. Ίσως γιατί αν και αυτή τη φορά δεν αντιδράσουμε όπως ακριβώς απαιτούν οι εξελίξεις, τότε είναι βέβαιο πως η επόμενη εκτεταμένη ασύμμετρη επίθεση δολιοφθοράς, θα βάλει στο στόχαστρο την ΒΑΡΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ της χώρας, και τότε οι συνέπειες δεν θα είναι πλέον αναστρέψιμες.

Η απάντηση λοιπόν – η δική μας απάντηση – πρέπει να είναι ΑΜΕΣΗ… πρέπει να είναι ΕΘΝΙΚΗ… και κεντρικό ζητούμενο δεν μπορεί να είναι άλλο, παρά η αναγκαία ΕΘΝΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ της χώρας, η οποία θα πρέπει να είναι καθολική… επιτελικά σχεδιασμένη… και με δεδομένη τη δυνατότητα να επιστρατεύσει και να ενσωματώσει πλήρως, το σύνολο των μηχανισμών, στον θεσμικό και επιχειρησιακό σχεδιασμό της υλοποίησής της.

Ως τέτοια επομένως, η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ της χώρας, δεν μπορεί να υλοποιηθεί ΟΥΤΕ με ιδεοληπτικά σαλιαρίσματα, ΟΥΤΕ βεβαίως με εργαλείο την δουλοπρέπεια και τις «συνεργατικές» με το καθεστώς κατοχής αντιλήψεις των προσκυνημένων της πολιτικής ηγεσίας. Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ, οφείλει να διαθέτει αδιαπραγμάτευτα…
  • Εθνική ταυτότητα...
  • Δομή ενταγμένη οργανικά σε μια άλλη αντίληψη προάσπισης της Εθνικής ασφάλειας, στο πλαίσιο ενός νέου ΔΟΓΜΑΤΟΣ για την Εθνική ανεξαρτησία και την υπεράσπιση της Πατρίδας...
  • Στρατηγική διαχρονικότητα. Και...
  • Απολύτως θεμελιωμένη υπερκομματική φυσιογνωμία.
Τα παραπάνω χαρακτηριστικά, δεν είναι μόνο άκρως απαραίτητα, αλλά είναι και τα μοναδικά που στην αλληλοσύνδεσή τους θα καθορίσουν στο πλαίσιο αυτού του ΝΕΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ για την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ…
  • Την κατεύθυνσή της…
  • Τους αδιαπραγμάτευτους στόχους της…
  • Τις λειτουργικές της δομές…
  • Τους μηχανισμούς και τη χρήση τους. Και εν τέλει…
  • Την στρατηγική συνεκτικότητά της με μια ΑΛΛΗ αντίληψη… για μια ΑΛΛΗ Ελλάδα… Πραγματικά ανεξάρτητη… Κυρίαρχη… Και Δημοκρατική.
Υστερόγραφο:
Είναι αδίστακτοι... Είναι θρασύτατοι… Λειτουργούν μόνο και κατ’ αποκλειστικότητα σε καθεστώς διατεταγμένης υπηρεσίας… Είναι πάρα πολύ πιθανόν… Εν μέσω του θρήνου για την Εθνική τραγωδία, και πριν ακόμη ταφούν οι νεκροί μας… Να σπεύσουν να "κλείσουν" και άλλο κεφάλαιο Εθνικής μειοδοσίας, στο πλαίσιο της καταστροφικής εργολαβίας που τους έχει ανατεθεί... Συντονισμός και οργάνωση της πάλης για να ανατραπούν. Και πρέπει να ανατραπούν τώρα... Μαζί με το ολέθριο έργο που άφησαν στο διάβα τους, εξαπατώντας και εκβιάζοντας.

1 σχόλιο:

  1. Σωστά όλα αυτά αλλά προϋποθέτουν ελληνική κυβέρνηση που εδώ και 60 περίπου χρόνια δεν έχουμε. Το τι έπρεπε να γίνει και στραβά έγιναν τα ξέρουν κσι οι γάτες. Το ερώτημα είναι ΠΩΣ θ αποκτήσουμε ελληνική κυβέρνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή