Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΕΙΣ "ΕΥΘΥΝΗΣ" - ΣΤΟ MEGA O ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΤΕΡΟΣ

Η μεγάλη στροφή του ΔΟΛ και του Mega προς τον ΣΥΡΙΖΑ - Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, αρθρογράφος της «Αυγής» και πρώην διευθυντής του «Ριζοσπάστη», δημοσιογράφος Θανάσης Καρτερός θα ενταχθεί ως σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega...

Η μεγάλη στροφή του ΔΟΛ και του Mega προς τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Θανάσης Καρτερός θα ενταχθεί στην νέα ομάδα ειδήσεων του Mega, η οποία θα απαρτίζεται από την Ολγα Τρέμη, τον Νίκο Ευαγγελάτο και τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Το παρελθόν με την «Αυγή»
Πρόκειται για μια μεταγραφή-έκπληξη, με δεδομένο το γεγονός ότι οι σχέσεις του Μεγάλου Καναλιού με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν οι καλύτερες όλο το προηγούμενο διάστημα. Προ διμήνου, μάλιστα, η «Αυγή»...
(επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ) υποσχόταν ανθρωποφαγίες και σε άρθρο του Γιώργου Ανανδρανιστάνη επαιρόταν: «Φάγαμε» Τρέμη και Παναγιωτόπουλο, μας έμεινε το... ντόμπερμαν ο Πρετεντέρης. Τότε, ο  δημοσιογράφος της «Αυγής» έγραφε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσε να «φάει» την κεντρική παρουσιάστρια και τον διευθυντή ειδήσεων του Mega.

Μεταξύ άλλων, πανηγύριζε που φαγώθηκε η Όλγα Τρέμη από κεντρική παρουσιάστρια, που έφυγε από διευθυντής ενημέρωσης ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος και που περιορίστηκε κάπως ο ρόλος του Γιάννη Πρετεντέρη. Στον τελευταία μάλιστα έκανε ακόμη πιο ειδική αναφορά, επισημαίνοντας τη... στήριξη που του παρείχε προσωπικά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη Βουλή, προφανώς για να τον… «σώσει από το φευγιό», όπως ανέφερε ο αρθρογράφος της «Αυγής».
«Τους φάγαμε όλοι μαζί, διότι μας εξανάγκασαν να τους φάμε. Ξεπέρασαν κάθε μέτρο, κάθε όριο, διέπραξαν ύβρη ασυγχώρητη. Το δελτίο του Mega δεν έκανε απλώς προπαγάνδα, το δελτίο του Mega εκτελούσε τα συμβόλαια του καθεστώτος», αναφέρει ο Γιώργος Ανανδρανιστάκης, ενώ δεν παραλείπει να… ρίξει και μια προειδοποιητική στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας ότι και εκείνος έδειξε προεκλογικά ότι είναι το ίδιο αδίστακτος με το Μega.

Ποιος έκανε το «προξενιό» με τον Θανάση Κρατερό στο Mega
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, από τη στιγμή που στο Mega έπεσε η ιδέα της προσέγγισης ενός δημοσιογράφου του ΣΥΡΙΖΑ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, τη διαμεσολάβηση ανέλαβε ο Βασίλης Μουλόπουλος, πρώην διευθυντικό στέλεχος του ΔΟΛ, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν επικεφαλής της ομάδας δημοσιογράφων της Αυγής, στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα στα θέματα επικοινωνίας και ΜΜΕ.

Στροφή προς τον ΣΥΡΙΖΑ και από το «Βήμα»
Εντυπωσιακή στροφή προς τον ΣΥΡΙΖΑ παρατηρείται επίσης για πρώτη φορά και από το «Βήμα της Κυριακής», τη ναυαρχίδα του ΔΟΛ, το οποίο κυκλοφορεί με τίτλο «Η ιστορική ευκαιρία της Αριστεράς».
Το κύριο άρθρο υπογράφει ο Αντώνης Καρακούσης, είναι ιδιαίτερα θετικό για τον ΣΥΡΙΖΑ και προβλέπει νίκη του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με διαφορά τουλάχιστον 5 μονάδες έναντι της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου