Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

3.000 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΚΟΛΑΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΕΧΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ

Μια δύναμη περίπου 3.000 τζιχαντιστών βρίσκεται μέσα στην Τουρκία. Πρόκειται για ακραίους ισλαμιστές οι οποίοι διατηρούν σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος και είναι έτοιμοι να χτυπήσουν δυτικούς στόχους στο τουρκικό έδαφος, όπως αναφέρει έκθεση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (MIT)...

3.000 τζιχαντιστές έτοιμοι να χτυπήσουν μέσα στην Τουρκία

Στην έκθεση, η οποία δημοσιεύεται από την εφημερίδα Hurriyet, προτείνεται να τεθούν υπό αυξημένη παρακολούθηση αυτές οι χιλιάδες ανθρώπων, με στόχο κυρίως να διαπιστωθεί ο ακριβής τους ρόλος. Παράλληλα σε όλες τις υπηρεσίες ασφαλείας έχει σταλεί σήμα «κόκκινου» συναγερμού για...
πιθανές επιθέσεις εναντίον των πρεσβειών δυτικών χωρών από τζιχαντιστές μετά τις επιθέσεις της περασμένης εβδομάδας στο Παρίσι, που στοίχισαν τη ζωή σε 17 ανθρώπους.
Ανάμεσα στους πιθανούς στόχους περιλαμβάνονται πολίτες με καταγωγή από χώρες της Δύσης αλλά και οι υποδομές του ΝΑΤΟ.

Η έκθεση προειδοποιεί επίσης για ενδεχόμενες βομβιστικές επιθέσεις από «εν υπνώσει πυρήνες οπουδήποτε και οποτεδήποτε» στην Τουρκία.
Να σημειώσουμε ότι το τουρκικό κράτος αποδεδειγμένα βρίσκεται πίσω από το Ισλαμικό Κράτος. Η κυβέρνηση της Αιγύπτου μάλιστα έχει καταγγείλει επισήμως την Τουρκία στον ΟΗΕ για αυτό της τον ρόλο.

Πλήθος ρεπορτάζ, βίντεο και φωτογραφιών έχουν καταγράψει και αποδείξει συνεργασία τουρκικού στρατού με το Ισλαμικό Κράτος, μεταφορά οπλισμού από την Τουρκία στο Ισλαμικό Κράτος, ακόμα και άρματα μάχης, νοσηλεία τραυματιών τζιχαντιστών σε τουρκικά νοσοκομεία, συνεργασία Τούρκων παρακρατικών και τζιχαντιστών εναντίον των Κούρδων, ελεύθερη και ανεμπόδιστη χρήση του τουρκικού εδάφους από τους τζιχαντιστές για να μετακινούνται.
Τις προηγούμενες ημέρες νέα ρεπορτάζ στον διεθνή Τύπο επανέφεραν στο προσκήνιο τη συνεργασία των τουρκικών Αρχών με το Ισλαμικό Κράτος.

Η τουρκική κυβέρνηση, προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, διέρρευσε την εν λόγω έκθεση της ΜΙΤ ώστε να το «παίξει» και αυτή απειλούμενη από το Ισλαμικό Κράτος.
Πρόκειται φυσικά για αστειότητες, αφού όλες οι μυστικές υπηρεσίες της Δύσης γνωρίζουν ότι πίσω από το Ισλαμικό Κράτος βρίσκονται Ερντογάν και Νταβούτογλου, πράγμα που πλέον το γνωρίζει και η δυτική κοινή γνώμη.

Στη φωτογραφία, Τούρκοι τζιχαντιστές λίγο πριν χρησιμοποιηθούν ως παρακράτος από τον Ερντογάν για να χτυπήσουν τις διαδηλώσεις των Κούρδων στην ανατολική Τουρκία το Φθινόπωρο. Οι τζιχαντιστές στην Τουρκία είναι πιστοί στρατιώτες του Ερντογάν, όλα τα άλλα είναι… ανατολίτικα παραμύθια.

TRIBUNE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου