Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΩΣ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αν και οι δημοσκοπήσεις τις τελευταίες ημέρες δείχνουν να απομακρύνεται το ενδεχόμενο να είναι τρίτο κόμμα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή, το σενάριο παραμένει υπαρκτό... 

Τι θα συμβεί αν είναι τρίτο κόμμα η ΧΑ (Nick Paleologos / SOOC)

Και το ενδεχόμενο να κληθεί να λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης προκαλεί προβληματισμό και πλήθος εισηγήσεων προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πληροφορίες της «Καθημερινής» και του Κωνσταντίνου Ζούλα αναφέρουν πως...
συνταγματολόγοι έχουν ήδη ενημερώσει το Προεδρικό Μέγαρο ότι ακόμη και αν βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στο νεοναζιστικό μόρφωμα, μπορεί κάλλιστα να το αποφύγει με ένα απλό τηλεφώνημα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Αν γίνει αυτό το τηλεφώνημα, τότε η Προεδρία της Δημοκρατίας θα ζητήσει από τον προφυλακισμένο αρχηγό της Χρυσής Αυγής να στείλει για την παραλαβή της εντολής έναν μη προφυλακισμένο συνεργάτη του. 

Πάντως, οι συνταγματολόγοι αναφέρουν πως υπάρχει και προηγούμενο για την τηλεφωνική κλήση: όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν στο Ωνάσειο και έπρεπε να λάβει διερευνητική εντολή, ο Χρ. Σαρτζετάκης του την έδωσε τηλεφωνικά, σημειώνει η «Καθημερινή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου