Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

O ΒΕΛΓΟΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ TOY IΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ «ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….»

TI ENTOΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ………
ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΗΚΑΝ  ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕ ΚΟΡΙΟΥΣ

"Abdelhamid

Η φλαμανδόφωνη εφημερίδα Het Laastste Nieuws αποκαλύπτει αυτήν την Πέμπτη ποιοί ήταν οι στόχοι του δικτύου των τζιχντιστών στο Βερβιέ του Βελγίου που...
εξρθρώθηκε.ήθελαν να χτυπήσουν την αστυνομική διέυθυνση Βρυξελλών στο κέντρο της πόλης την Παρασκευή που εξουδετερώθηκαν.Επίσης θα χτύπαγαν και το αστυνομικό τμήμα του Molenbeek δήμου των Βρυξελλών.

Η γαλλόφωνη εφημερίδα Le Soir του Βελγίου αποκαλύπτει ότι η αστυνομία κατόρθωσε να αποφύγει τις επιθέσεις την τελευταία στιγμή. Οι υπηρεσίες πληροφοριών τους πααρκολουθούσαν εδώ και μήνες.

Captλοσοισ 

Είχαν παγιδεύσει τις τηλεφωνικές συνομιλίες τους και γνώριζαν ότι επίκειται επίθεση.Τα μικρόφωνα οι κοριοί είχαν τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο των 2 υπόπτων που σκοτώθηκαν κατά την εισβολή της αστυνομίας στο διαμέρισμα του Βερβιέ αλλά και στο ίδιο το διαμέρισμα στην οδό Colline.οι συνομιλίες που καταγράφησαν έγινα τόσο στα γαλλικά όσο και στ΄αραβικά ή διαλέκτους του Μαρόκου δυσνόητες. ΒΙΝΤΕΟ http://www.rtl.be/videos/video/523253.aspx

Η αστυνομική επιχείρηση έγινε την Πέμπτη το βράδυ γιατί οι  Marouan El Bali, Sofiane A. και Khalid B. Ανέλυαν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επίθεση της επομένης. Οι Sofiane και Khalid  ηλικίας 26 και 23 ετών ήταν αυτοί που όφειλαν να διαπράξουν  τις επιθέσεις.Ήταν τα εκτελεστικά όργανα του πυρήνα των τζιχαντιστών. Και οι 2 σκοτώθηκαν από την έφοδο.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ……..ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Captοσθθξδ

Ο Marouan El Bali ήταν ο εντολοδόχος αυτός που επιφορτίστηκε να υλοποιήσει το σχέδιο που είχε εκπονήσει ο Abdelhamid Abaaoud o διεστραμμένος εγκέφαλος συροκτόνος « ο oποίος διαφεύγει πάντα στην Ελλάδα ».Αυτός επονομαζόμενος και Soussi είχε αλλάξει τουλάχιστον 5 φορές τηλέφωνο σύμφωνα με την Le Soir.Ήταν πολύ προσεκτικός και εξέφραζε τους φόβους του στους ενοίκους της οδού  Colline. Τους ζητούσε να «αλλάξουν αυτοκίνητο και κυρίως να κοιτάνε ψηλά  » από τον φόβο των μικροφώνων. 

CaΚΣΙΙΣ

Ο El Bali συνελήφθη στο Βερβιέ όταν πήγε ν΄αποδράσει από παράθυρο.
Στο διαμέρισμα ανακαλύφθηκαν και χημικά προιόντα για παραγωγή εκρηκτικών ,βόμβας κ.α Ενώ εντοπίστηκαν και στολές αστυνομικών με τα σήματα των διωκτικών αρχών.(RTL 22/1/15)
ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο τζιχαντσιστής είχε  σκηνοθετήσει το θάνατο του εδώ και 2 μήνες για να εισέλθει μυστικά στην Ελλάδα με πλαστή ταυτότητα απ΄όπου εκπόνησε το σχέδιο του των επιθέσεων κατά της βελγικής αστυνομίας.Οι τηλεφωνικές του επαφές με τους συνεργούς του στο  Verviers ήταν αυτές που επέτρεψαν σε βελγικές, γαλλικές και αμερικανικές υπηρεσίες να εξουδετερώσουν τις επιθέσεις. (sudinfo)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου