Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ - ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ

Νέο αιματοκύλισμα συγκλονίζει την γηραιά ήπειρο - Τρεις νεκροί ο απολογισμός επιχείρησης της αστυνομίας στην "καρδιά" της Ευρώπης - Η επιχείρηση έγινε στην πόλη Verviers, στο ανατολικό Βέλγιο...
 
http://www.newsit.gr/files/Image/2015/01/15/resized/xartis_632_355.jpg

Αξιωματούχοι αναφέρουν πως η επιχείρηση κατά της τρομοκρατίας σχετίζεται με τους τζιχαντιστές της Γαλλίας - Βελγικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως στο σημείο ακούγονται εκρήξεις...

Η Ευρώπη είναι ακόμη "μουδιασμένη" από το λουτρό αίματος στην γαλλική πρωτεύουσα και μία εβδομάδα μετά το αιματοκύλισμα στο περιοδικό Charlie Hebdo στο Παρίσι, ένα νέο κρούσμα έρχεται να σκορπίσει τον τρόμο στην γηραιά ήπειρο.
Τρεις οι νεκροί στο Βέλγιο
Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η επιχείρηση της αστυνομίας ήταν κατά της τρομοκρατίας και έγινε στην πόλη Verviers του ανατολικού Βελγίου.

Σύμφωνα με βελγικά μέσα ενημέρωσης, από το σημείο στο οποίο η επιχείρηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ακούγονται εκρήξεις.


Ένας αξιωματούχος δήλωσε πως η επιχείρηση αυτή σχετίζεται με τους τζιχαντιστές της Γαλλίας, ενώ υπάρχουν αναφορές για μία σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος πιστεύεται πως σχετίζεται με τους τζιχαντιστές που σκόρπισαν τον θάνατο στην γαλλική πρωτεύουσα.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Belga, επικαλούμενο πολλές πηγές της ομοσπονδιακής εισαγγελίας, ανέφερε ότι ήταν σε εξέλιξη μια επιχείρηση της αστυνομίας κοντά στο κέντρο της πόλης χωρίς όμως να διευκρινίσει τον αριθμό των νεκρών. Σύμφωνα με το πρακτορείο υπάρχουν "πολλά θύματα" και η επιχείρηση συνεχίζεται.

Περισσότερα σε λίγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου