Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ (LIVE)

Δείτε ζωντανά την εξέλιξη της συγκέντρωσης και πορείας στο κέντρο της Αθήνας...


Η αρχή έγινε... Καθήκον όλων είναι...
η συνέχεια να είναι στοχευμένη...

Σχετικά μας άρθρα...

ΩΡΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΓΥΡΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ

 


7 σχόλια:

  1. Ούτε ΜΙΑ Ελληνική σημαία...! Τι κρίμα! Πάλι πήξαμε στα κομματόσκυλα κ στα ανεγκέφαλα πιόνια...
    Ιωάννα-Γλυκερία Μαγκλιβέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα Σάββατο λοιπόν, ΣΑΒΒΑΤΟ ἐπαναλαμβάνω, 1η Νοεμβρίου 2014, τὸ ΠΑΜΕ ὀργανώνει συλλαλητήριον κατὰ …γενικῶς. (Τοῦ κακοῦ μας τοῦ καιροῦ εἰδικῶς!!!)

    Σάββατο!!! Σάββατο!!!

    Προαναγγέλει καὶ 24ωρη ἀπεργία…!!! Ὄχι 48αρη!!! Ὄχι ἑβδομαδιαία!!! Ὄχι ἐπ΄ ἀόριστον!!!


    Δῆλαδὴ προαναγγέλλει πὼς ἀπὸ σήμερα στὶς 12:00 τὸ μεσημέρι, ἔως αὔριο, Κυριακή, στὶς 12 τὸ μεσημέρι, ΔΕΝ θὰ ἐργαστοῦν!!!
    Ποιός μᾶς κάνει πλάκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα παιδία του "ΠΑΜΕ εκδρομή" γιατί δεν μιλάνε για απεργίες διαρκείας; τι περιμένουν ; (κάποτε πήραν τα όπλα...)

    Kλιμακώνονται οι πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του δίμηνου δράσης "ΠΑΜΕ εκδρομή" ;

    Κάποια κατάληψη σε εφορία (Τα Ομορφα Χωριά, Ομορφα Καίγονται») ή θα την φυλάνε για να μην μπούνε μέσα οι πολίτες όπως κάναν στην βουλή;

    Γιατί οι βουλευτές του "ΠΑΜΕ εκδρομή" δεν παραιτούνται ; Μένοντας στην βουλή τι καταφέραν στην πράξη και στην ουσία εκτός από το να νομιμοποιούν την κυβερνητική συμμορία (νδ-πασοκ-δημαρ);

    Υ.Γ.
    Όσο αφορα την παραίτηση βουλευτών,το ίδιο ισχύει και για οποιονδήποτε βουλευτή Ή κόμμα είναι στα λόγια αντιμνημονιακός και κατά της κυβερνητικής συμμορίας-χούντας-δοσίλογων-κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυο ερωτήσεις έχω φίλε μου ( αν μου επιτρέπεις )...
      1. Εσύ προσωπικά είσαι μέλος του σωματείου σου??? Σε πόσες απεργίες έχεις κατέβει μέχρι σήμερα και κυρίως σε πόσες απεργίες διαρκείας είσαι διατεθειμένος να συμμετέχεις???
      2. Τι σε εμποδίζει εσένα και τις υπόλοιπες χιλιάδες λαού που δε θελετε να πάτε να καταλάβετε όλες τις εφορίες της επικράτειας όταν δε θα είναι εκεί το ΠΑΜΕ να σας εμποδίσει και να προστατεύσει τις εφορίες???

      Διαγραφή
    2. Υποθέτω πως συμφωνείς στο : ---- “Γιατί οι βουλευτές του "ΠΑΜΕ εκδρομή" δεν παραιτούνται ; Μένοντας στην βουλή τι καταφέραν στην πράξη και στην ουσία εκτός από το να νομιμοποιούν την κυβερνητική συμμορία” ---- , για να μην κάνεις ερώτηση. Το ίδιο ισχύει και για οποιονδήποτε βουλευτή Ή κόμμα που είναι στα λόγια αντιμνημονιακός - μην το παίρνεις προσωπικά - .
      Υποθέτω επίσης πως συμφωνείς στις απεργίες διαρκείας ; (εκτός και εάν είσαι της άποψης πως οι 24-48ωρη απεργία κάθε μήνα ή δίμηνο ή τρίμηνο κ.λ.π. είναι ο.κ. για το προλεταριάτο.)
      Βλέπω απουσία οποιασδήποτε αυτοκριτικής για το ΠΑΜΕ, το ΚΚΕ και την απόπειρα μετάθεσης των ευθυνών στον λαό. Από τον πάγκαλο και το μαζί τα φάγαμε έως τον τράγκα και το καθήστε στους καναπέδες σας.. Όλοι χτυπάνε τον λαό. Ο καθένας με τον τρόπο του και ο καθένας από το πόστο του. Καλλιεργούν και δημιουργούν ενοχικό σύνδρομο στον λαό-πολίτες σε αυτό που ζούμε τώρα , στην γενοκτονία εν εξελίξει του Ελληνικού λαού.
      Ένας συριζεος της προάλλες στην κριτική που του έκανα (του έλεγα τα ίδια πάνω-κάτω που έγραψα για το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ) μου είπε : --- “μην τα περιμένετε όλα από τον συριζα και εσύ τι κάνεις..” --- . Αμέσως ντρίπλα και αλλαγή γηπέδου ο “αριστερός”.. Ναι ο συριζα, το ΠΑΜΕ, το ΚΚΕ, δεν έχουν δύναμη για να κάνουν κάτι, μόνο εγώ έχω τη δύναμη σαν άτομο και εγώ φέρνω και την όποια ευθύνη που απλόχερα θα μου ρίξουν όχι αυτοί..
      Κατά παράδοξο τρόπο όμως ο συριζα, το ΠΑΜΕ, το ΚΚΕ, όταν κουνάνε επιλεκτικά το “ δάχτυλό” τους το κουνάνε και είναι και μυώδες.. Αλλού όμως το μυώδες δάχτυλό τους πάει στο στόμα για να κρατήσουν σιγή ιχθύος όσο αφορά π.χ. τις απολύσεις στον Ρ/Σ 902-Ριζοσπάστη-Ρ/Σ Κόκκινο.
      Αυτό βλέπω φίλε μου ( αν μου επιτρέπεις ) , από τις ερωτήσεις που μου κάνεις και από εσένα. Είμαι μέλος σωματείου και συμμετέχω στις απεργίες και περιμένω να δω πότε θα μιλήσουν για απεργία διαρκείας-κατάληψη στις εφορίες και όχι μόνο..
      Ελπίζω αν αποφασιστεί αυτό να μην βρώ το ΠΑΜΕ-ΚΚΕ να κάνει ότι έκανε τότε στην βουλή που ο παπαχελάς και ο πάγκαλος το εγκωμίαζαν..
      Απεργία διαρκείας και το στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα πότε θα ακουστεί ; τι περιμένουν ;
      Η πικρή αλήθεια είναι πως δεν θα ακουστεί από την συστημική αριστερά ( συριζα-ΠΑΜΕ-κκε- και όχι μόνο). Πουλάνε αριστεριλίκι, στάχτη στα μάτια του κόσμου με την χ.α. μόνο. Προσβάλλονται και βγαίνουν εκτός εαυτού όταν κάποιος από το συριζα-κκε κάθεται δίπλα στον κασιδιάρη αλλά όχι με τον σαμαρά-βενιζέλο.. Παίζουν θεατράκι όλοι τους...
      Οι κατασχέσεις κάθε μέρα για χρέη στην εφορία είναι περίπου μόνο 6.000 . Οι άνεργοι , αυτοί που δεν έχουν να φάνε, αυτοί που δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα-νερό-σπίτι, είναι λίγοι ακόμα... Το 8ωρο-5νθήμερο.. τις κυριακές working class hero και ανασφάλιστο και μισθό όταν έχουνε .. και κ.λ.π. , κ.λ.π.

      Διαγραφή
    3. Συνέχεια του σχολίου,

      Βλέπεις οι αυτοκτονίες είναι μόνο 4-10.000 μόνο. Αλήθεια στα νοσοκομεία στο εκάβ υπάρχει σωματείο ; Υπάρχει το ΠΑΜΕ, μέλη του ΠΑΜΕ, του κκε, του συριζα, να μας πούνε πόσοι αυτοκτονούν κάθε μέρα ; Λένε για 4 άλλοι 5-6-7-8-9-10.000 που έχουν αυτοκτονήσει. Πρίν λίγους μήνες στον χώρο εργασίας μου κάποιος αυτοκτόνησε πέφτοντας από την ταράτσα. Ο οδηγός του ασθενοφόρου που ήρθε μας είπε πως ήταν η τρίτη αυτοκτονία που πήγαν μέχρι τις 10:30 (από τις 8:00 είχε πιάσει υπηρεσία). Το ΠΑΜΕ, τα μέλη του ΠΑΜΕ, τα μέλη του κκε, του συριζα, γιατί δεν μας λένε ; δεν ξέρουν ; δεν υπάρχει ούτε ένας εκεί (νοσοκομεία-εκάβ) να ενημερώσει το κόμμα για το καλό μας ; Σιγή ιχθύος... Προφανώς είναι έγκυρα τα νούμερα που δίνει η τρέμη, ο πρετεντέρης και η τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το αστείο (για κλάματα) είναι πως μερικές μέρες αργότερα περάσαν κάτι “αριστεροί” του ανταρcia και μοιράζαν φυλάδια τα οποία έγραφαν πως εμείς το προλεταριάτο έπρεπε να τσακίσουμε τους φασίστες (χ.α.) και να καταδικάσουμε την κυβέρνηση γιατί “μπλα μπλα μπλα”. Όχι το αντίθετο, και αυτό από τα παιδιά του πέτρου κωνσταντίνου, τον γνωστό για τον ανθρωπιστικό-νατοϊκό λόγο που αρθρώνει στην Ελλάδα και μιλάει π.χ. για εμφύλιο στην Συρία - σχέδιο ανάν ( όπως και ο συριζα αλλά όχι το κκε) και κ.λ.π.
      Απορία , γιατί το κκε και το ίδιο ισχύει και για τον συριζα που έχουν τόσα μέλη, δικηγόρους που τους πληρώνουμε αλλά και κάποιο μέλος τους που θα είναι σε σύνταξη (δικηγόρος) δεν μας ωθεί να κάνουμε μαζικές αγωγές για το χαράτσι ; Που όλη την μέρα τρέχουμε για ένα μεροκάματο και αυτό αν θα το πάρουμε, με παιδιά, γατιά,σκυλιά, που είμαστε μέσα στην τρομοκρατία και στην άγνοια του δικαστικοί συστήματος, να έχουμε το κόμμα εμείς το προλεταριάτο “πλάτη” σε μια μαζική αγωγή. Γιατί η αλέκα και ο αλέξης να μην συνδέουν το ηλεκτρικό στο προλεταριάτο; δεν μπορούν ; είναι λαϊκισμός ; (Θυμάμαι όμως για την δαμανάκη τρέχαν πολλοί για να μην πληρώνει την Ερτ στο λογ/σμο της Δεης..)
      Ο λαός τους έχει πάρει χαμπάρι και το ρόλο που παίζουν όλοι τους... το βλέπεις αυτό και στις συγκεντρώσεις στην πλατεία Συντάγματος το τι ακούει το ΠΑΜΕ-ΚΚΕ όταν κάνει την “παρέλαση” και την εκδρομή του.. Ουκ ολίγα τα βίντεο που υπάρχουν (π.χ. στο youtube) για κάποιον που το αμφισβητεί αυτό ή που δεν το γνωρίζει αυτό μιας και δεν είναι μέλος σωματείου και δεν κατεβαίνει σε απεργίες γιατί π.χ. είναι 75 ή 85+ χρονών.
      Το πρόβλημα τους είναι μόνο το παρακράτος, το «αυγό του φιδιού» .
      Η πονηρία της «αριστερής» απάτης, για να συγκαλύψουν το «αυγό του κροταλία», δηλαδή τον πλανητικό φασισμό της Νέας Τάξης που ζούμε, όπως πολύ σωστά έχει επισημανθεί.
      Επίσης, http://resaltomag.blogspot.gr/2014/10/blog-post_81.html και όχι μόνο..
      Τέλος , είμαστε πολλοί, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και ναι υπάρχει φώς στο τούνελ. Είναι θέμα χρόνου..

      Ευχαριστώ που δημοσιεύεται το σχόλιο μου (κάτι που δεν το πολυβλέπεις όταν υπάρχει μια “διαφωνία” στις μέρες μας) και αυτό σας τιμάει, συν το γεγονός ότι μπορώ και εκθέσω τις απόψεις μου σαν ανώνυμος.

      Ευχαριστώ για την φιλοξενία & συγνώμη για τη φλυαρία μου.
      Φιλικά από ένα καθημερινό αναγνώστη του ιστολόγιου σας “Ανώνυμος1 Νοεμβρίου 2014 - 10:13 μ.μ.” .

      Διαγραφή
  4. Εμεις περιπατο και εσεις καναπε περιμενοντας εμας να τραβηξουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή