Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

«Το Ισλαμικό Κράτος σπέρνει πυρήνες της Τζιχάντ στην καρδιά της Ευρώπης και τη Βρετανία» προειδοποιεί ένας βετεράνος πεζοναύτης, γνωστός για τις επιχειρήσεις διάσωσης από το Ισλαμικό Κράτος...

«Το Ισλαμικό Κράτος είναι έτοιμο να χτυπήσει μέσα στην Ευρώπη» (φωτο)

Ο Ντιμίτρι Μποντίνκ (Dimitri Bontinck), που έχει γίνει γνωστός ως «κυνηγός τζιχαντιστών» έσπασε τη σιωπή του ενώ ετοιμάζεται να...
υποστηρίξει τον γιο του ενώπιον της Δικαιοσύνης, λίγο μετά που τον έφερε πίσω από τη Συρία.

Οι δηλώσεις του έρχονται λίγο μόλις μετά τις δηλώσεις της εκπροσώπου της κυβέρνησης Τερέσα Μέι (Theresa May) και του υπαρχηγού της βρετανικής αστυνομίας, σύμφωνα με τις οποίες τρομοκρατικές ενέργειες με τις μεθόδους που χρησιμοποιεί το Ισλαμικό Κράτος, δηλαδή βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας και αποκεφαλισμοί εναντίον πολιτών «πλέον είναι πολύ δύσκολο να αποτραπούν».

veteranos

Αναφερόμενος στις αντίστοιχες θηριωδίες στο εξωτερικό, ο 41χρονος Μποντίνκ σημείωσε μιλώντας στην Daily Mail ότι «δεν είναι τα παιδιά που εγκυμονούν τους πραγματικούς κινδύνους. Είναι οι αρχηγοί, τους οποίους δεν βλέπουμε σχεδόν ποτέ μπροστά στην κάμερα να διαφημίζουν τις θηριωδίες τους».

veteranos1

«Αυτοί που διευθύνουν τις τρομοκρατικές οργανώσεις όπως το Ισλαμικό Κράτος είναι πολύ καλά χρηματοδοτημένοι και έχουν στο στόχαστρό τους χώρες όπως η Βρετανία, η Γαλλία και το Βέλγιο» πρόσθεσε ο βετεράνος, υπογραμμίζοντας ότι σκοπός τους είναι να πάρουν εμφατικά εκδίκηση για ό,τι οι ίδιοι χαρακτηρίζουν επιθέσεις εναντίον τους.
«Θα χτυπήσουν όποτε το θελήσουν αυτοί, όποτε είναι έτοιμοι. Και τότε είναι πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίσουμε» τονίζει.

veteranos4

«Η ενημέρωση που έχω από πολύ αξιόπιστες πηγές είναι ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει διασπείρει πυρήνες τζιχαντιστών σε κομβικά σημεία της Ευρώπης και ετοιμάζεται να εξαπολύσει την επίθεσή του από την καρδιά της ηπείρου» υπογραμμίζει, τονίζοντας ότι το βασικό πρόβλημα βρίσκεται εντός των τειχών της Ευρώπης, καθώς απεσταλμένοι του Ισλαμικού Κράτους προσηλυτίζουν νέους – όπως το γιο του – μέσα στην καρδιά του δυτικού πολιτισμού.

Ο Μποντίνκ, βελγικής εθνικότητας, κατάφερε στο παρελθόν να φέρει εις πέρας επτά αποστολές στη Συρία και τέλος να σώσει τον 19χρονο γιο του Jejoen μαζί με άλλους νέους που είχαν βρεθεί στο Ισλαμικό Κράτος.

Ο βετεράνος επιμένει ότι ο γιος του είναι αθώος με το τεκμήριο ότι παρασύρθηκε στην εφηβεία του, ισχυριζόμενος ότι οι Αρχές δεν θα πρέπει να στιγματίζουν έναν νέο άνθρωπο για μία λάθος επιλογή.
Ο Jejoen μεγάλωσε ως καθολικός, αλλά ασπάστηκε το ριζοσπαστικό Ισλάμ στα 15 του, όταν ξεκίνησε να βλέπει μία συνομήλικη μουσουλμάνα και είχε συχνές επαφές με τον τοπικό ιμάμη.


1 σχόλιο:

  1. Νικολοβιέννης Σπυρίδων25 Νοεμβρίου 2014 στις 12:57 π.μ.

    Στὴν Ἑλλάδα, ποὺ οἱ "πρόσυφες" κοντεύουν νὰ φτάσουν τὸν πληθυσμὸ τῶν γηγενῶν κατοίκων της, τὶ θὰ συμβῇ; Δῶστε τους καὶ ἰθαγένεια... νὰ μὴν μποροῦμε νὰ τοὺς ξεφορτωθοῦμε μὲ τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή