Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ Γ@ΜΗΣΕΙ ΟΛΑ

Το πάρτυ του Μεγάρου Μαξίμου ήρθε να χαλάσει ο απρόσμενος ΓΑΠ με την επίθεση στα γεμάτα που εξαπέλυσε στον Βενιζέλο...

http://kourdistoportocali.com/storage/photos/w_800px/201411/gap3262-w-hr.jpg

Στην διάρκεια της συνάντησης Παπανδρέου-Βενιζέλου ο σημερινός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στα περίφημα στοιχεία-πορίσματα των 6 διαφορετικών οίκων για τα οικονομικά του κόμματος. Ο ΓΑΠ-σύμφωνα με πληροφορίες-ατάραχος του απάντησε...

-Πήγαινέ τα στην Δικαιοσύνη...
Και σηκώθηκε και έφυγε σφυρίζοντας μέσα από τα δόντια του ένα σκοπό με κάτι ακαταλαβίστικους στίχους που περιείχαν υποβρύχια και κάτι Ολυμπιάδες...
Οπως αντιλαμβάνεστε από τα παραπάνω ο μόνος που μπορεί να ανατρέψει την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είναι ο ΓΑΠ σε περίπτωση που αποφασίσει να κάνει κόμμα. Πιστεύουμε ότι δεν θα κολώσει όπως τότε με το Δημοψήφισμα που του κόστισε την πρωθυπουργία.

Δεν θα μας απογοητεύσει ο Γιώργος!
Αυτό το μοναδικό αριστούργημα της καταστροφής που ξεκίνησε ζητώντας την παραίτηση Βενιζέλου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να μείνει στη μέση.
Η ολοκλήρωση της εκδίκησης του ΓΑΠ δεν θα είναι τίποτε λιγότερο από ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτυ το οποίο θα τελειώσει όταν οι καλεσμένοι κουραστούν να χορεύουν και να μεθάνε.
Το πάρτυ θα ξεκινήσει το βράδι που ο Παπανδρέου θα εξαναγκάσει το δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου να πάνε σε εκλογές.

Αυτό δηλαδή που δεν κατάφεραν τόσα χρόνια τώρα οι gipsy kings του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό το τρελό μπουλούκι της πολυφωνίας στο οποίο οι πολίτες εναπόθεσαν τις ελπίδες τους για την ανατροπή της κυβέρνησης αλλά καθημερινά διαπιστώνουν ότι πρόκειται για ένα κόμμα με 10 τουλάχιστο ηγετίσκους-παπαρολόγους.

Πόσο να σας περιμένει ο λαός για να πηδήξετε ρε μπαγάσηδες;
Αν εν μέσω κόλασης δεν μπορείτε να νικήσετε τον κενόδοξο εαυτό σας και να πειθαρχήσετε σε μια γαμημένη γραμμή την οποία θα πρέπει να υπερασπισθείτε με πειθαρχία και συνέπεια, πώς θα νικήσετε την κυβερνητική Αίρεση των Βενιζέλου-Σαμαρά;
Κι εκεί που οι πολίτες είχαν αρχίσει να απογοητεύονται καθώς έβλεπαν ότι ο Σαμαράς θα μπορούσε να εξασφαλίσει τους 180, ήρθε ο Αρχάγγελος του Χάους να τα γαμήσει όλα.
Δεν θας μας απογοητεύσει ο Γιώργος. Είμαστε σίγουροι ότι θα κλιμακώσει την επίθεση στην κυβέρνηση αυτή τη φορά με στρατηγική, με σοφία, με κόλπα βρώμικα, μακιαβελικά και αποτελεσματικά.

Αλλωστε τον βοηθάει και η συγκυρία, το γεγονός δηλαδή ότι οι δανειστές αποφάσισαν να μην μασήσουν άλλο το παραμύθι των μεταρρυθμίσεων που τους πασάρουν κάθε τόσο οι κρατιστές της εξουσίας.
Ο Γιώργος, ο Νίκος, ο Αντρίκος με την βοήθεια της Μαργαρίτας και των πανούργων φίλων τους ανά το κόσμο θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν αυτό το επικό αριστούργημα της ανατροπής που μόνο οι Παπανδρέου μπορούν να υπογράψουν.

Σε καμμία περίπτωση δεν μπορούμε να φαντασθούμε ότι ο Παπανδρέου θα ψηφίσει πρόεδρο Δημοκρατίας για να παρατείνει τον βίο μιας κυβέρνησης της Δεξιάς των Κολομβιάνων επιχειρηματιών και των επαγγελματιών μαχαιροβγαλτών όπως έγραφε ο Καρακούσης.
Τι νόημα έχει η επιστροφή του Γιώργου εάν επέστρεψε σαν κότα κι όχι σαν λιοντάρι;
Αλλωστε την μαλθακότητά του τήν πλήρωσε ακριβά όταν δεν τόλμησε να κάνει το δημοψήφισμα-αυτή την απόλυτα δημοκρατική διαδικασία που θα επέτρεπε στον λαό να επιλέξει τον τρόπο θανάτωσής του.

Τότε κόλωσε με αποτέλεσμα να τον συντρίψουν η Μέρκελ και ο Σαρκοζί με την βοήθεια του Βενιζέλου. Πιστεύουμε ότι αυτό το ολέθριο πάθημα τού έγινε μάθημα και τώρα πλέον επιστρέφει σαν πανούργος εξολοθρευτής κι όχι σαν κότα λυράτη.
Δεν θα αφήσει το δημιούργημα της καταστροφής στη μέση, θα τα κάνει όλα πουτάνα ως το τέλος.
Έχουμε πόλεμο-τίποτε λιγότερο-και στον πόλεμο χρειάζονται πράξεις, αίμα, θάνατος. Εάν επέστρεψε για να συμβιβασθεί και να κάνει κωλοτούμπες, τα άγρια θηρία της διαπλοκής θα μυρίσουν τις φοβίες του και θα τον κατασπαράξουν.
Ελπίζουμε ότι επέστρεψε έτοιμος για όλα και κυρίως βρώμικο αντάρτικο.
Ετοιμος να γίνει ο Αρχοντας του Χάους, αυτό θα είναι άλλωστε και το θέμα του πάρτυ που θα ξεκινήσει όταν ο σημερινός πρωθυπουργός ανακοινώσει τις πρόωρες εκλογές.
Δεν θα μας προδώσει ο Γιώργος.
Αυτή τη φορά δεν θα επιτρέψει στον εαυτό του νέα οδυνηρή ήττα-όπως τότε που κατάπιε το δημοψήφισμα.

Η δειλία και οι συμβιβασμοί θα πρέπει να είναι ένας άγνωστος πλανήτης για έναν Παπανδρέου.
-Εμπρός Αρχάγγελε του Χάους, έλα να ολοκληρώσουμε αυτό το υπέροχο αριστούργημα της καταστροφής που μόλις ξεκίνησες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου