Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Ο ΘΗΛΥΚΟΣ ΙΟΥΔΑΣ ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ

Τα στοιχεία-φωτιά που έδωσε στους ανακριτές μια πανέμορφη ξανθιά - Ενώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης βρίσκεται ήδη στο δρόμο για τον Κορυδαλλό, αποκαλύπτεται ότι μια νέα, ζωηρούλα και πανέμορφη ξανθιά κυρία, με την οποία ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ διατηρούσε στενή σχέση... 

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTl-cyNKL1DBmaRQhTu_EVG3QS2lpx8-m_6JZTLxX5HlRnHJdaTNg

Και την είχε τοποθετήσει σε πολύ υψηλή κρατική θέση, είναι ο άνθρωπος που τον πρόδωσε στις φορολογικές και δικαστικές αρχές. Ο θηλυκός Ιούδας, κελαηδάει στους ανακριτές δίνοντας στοιχεία–φωτιά για...
περιουσιακά στοιχεία που έχει κρυμμένα σε offshore, καθώς και άλλες δουλειές που είχε στήσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ με το σύστημα της διαπλοκής, τους εργολάβους, τους μεσάζοντες και τους οπλέμπορους.
Ο θηλυκός Ιούδας το τελευταίο διάστημα μένει μόνιμα στην Ελβετία, αφού οι σχέσεις της με τον Γ. Καρατζαφέρη είχαν διαρραγεί, παρότι σε προγένεστερο χρόνο για χάρη της αναγκάστηκε να κάνει σκληρή πολιτική διαπραγμάτευση, απαιτώντας να τοποθετηθεί σε κορυφαία θέση νευραλγικού οργανισμού που αποφάσιζε για μεγάλες δουλειές δισεκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με αξιόπιστες δικαστικές πηγές αλλά και διαρροές από αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, που ερευνούν το γιγαντιαίο σκάνδαλο με τις μίζες, οι σχέσεις του Γ. Καρατζαφέρη με την εν λόγω κυρία έχουν διακοπεί εδώ και ένα χρόνο εξαιτίας ενός σοβαρού επεισοδίου που είχε σχέση με οικονομικές διαφορές. 


Μια άλλη γυναίκα που βρισκόταν στο στενό περιβάλλον του προέδρου του ΛΑΟΣ, είχε φροντίσει να δημιουργήσει το κατάλληλο υπόβαθρο προκειμένου να διαρραγεί μια πολυσυζητημένη σχέση για τη σκοπιμότητά της οποίας ακούστηκαν πολλά και διάφορα. Τώρα ο θηλυκός Ιούδας με την ασφάλεια που της προσφέρει η παραμονή της στην Ζυρίχη, βομβαρδίζει με μέιλ τους αρμόδιους δικαστές και δένει χειροπόδαρα τον Γ. Καρατζαφέρη και μια σειρά από στενούς συνεργάτες του, που θα κληθούν σύντομα για εξηγήσεις από τους ανακριτές.
Η κυρία του Φαλήρου…
Οι στοχευμένες διαρροές του θηλυκού Ιούδα, προβληματίζουν τη Δικαιοσύνη και ενώ οι υπηρεσίες πληροφοριών αναζητούν τα αίτια του αδυσώπητου εμφυλίου σε μια μεγάλη δουλειά που σχετίζεται με το δημόσιο. Καλά πληροφορημένη πηγή μιλάει για συμβόλαιο με μεγάλο διαπλεκόμενο επιχειρηματία, το οποίο τελικά δεν πληρώθηκε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πόλεμος και να βγουν στη φόρα οι offshore, οι μαύροι λογαριασμοί και τα ακίνητα. Εκτιμούν μάλιστα ότι αυτό είναι το πρώτο σκέλος τους εκβιασμού από τον θηλυκό Ιούδα που κρατάει στοιχεία – φωτιά στη φαρέτρα της και για άλλες μεγάλες μπάζες καθώς και για περιουσιακά στοιχεία σε χώρες του εξωτερικού τα οποία δεν γνωρίζουν οι δικαστικές αρχές.

Εκτός από τον Γ. Καρατζαφέρη, ο θηλυκός Ιούδας κάρφωσε και μία από τις στενές συνεργάτιδές του που είχε επιτελική θέση στο κόμμα. Διέρρευσε ότι η εν λόγω κυρία, έχει στην κατοχή της ακίνητα στο Φάληρο τα οποία δεν δικαιολογούνται από τα πενιχρά εισοδήματα που δηλώνει στην εφορία. Έδωσε επίσης στοιχεία για πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ.

Η πίεση τον λύγισε…
Το δηλητήριο που έσταζαν τα μέιλ του θηλυκού Ιούδα ήταν αυτά που έστειλαν πρόσφατα τον Γ. Καρατζαφέρη στο Ιατρικό Κέντρο όπου υποβλήθηκε σε σοβαρή εγχείριση καρδιάς. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κατάλαβε ότι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση και ότι σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες που επισείουν ποινές ισόβιας κάθειρξης.

Άρχισε να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του μπροστά στον κίνδυνο να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή, να συμπαρασύρει σε επικίνδυνες δικαστικές περιπέτειες το γιό του Γιάννη και να χάσει το σύνολο της περιουσίας την οποία βέβαια απέκτησε με το γνωστό τρόπο που πλουτίζουν οι Έλληνες πολιτικοί και ολιγάρχες. Δηλαδή από τις μίζες και τα νταραβέρια των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών και προμηθευτών με το δημόσιο. Στον Γολγοθά που ζει ο άλλοτε πανίσχυρος πρόεδρος του ΛΑΟΣ, λίγοι είναι εκείνοι που του συμπαραστέκονται.

Τα τηλέφωνα έχουν σταματήσει να χτυπούν και οι ισχυροί του χρήματος και της πολιτικής δεν απαντούν στις δικές του κλήσεις, γιατί γνωρίζουν ότι όλες οι επικοινωνίες του είναι παγιδευμένες και ο υπερκοριός της ΕΥΠ καταγράφει τα πάντα.

Εκλεισαν οι δρόμοι…
Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν κλείσει και οι δρόμοι διαφυγής στο εξωτερικό. Η κρατική ασφάλεια έχει αναθέσει σε ειδικά κλιμάκια την παρακολούθηση των κινήσεών του. Τριάντα δύο εμπειρότατα στελέχη της κρατικής ασφάλειας και τη ΕΥΠ βρίσκονται διαρκώς σε κατάσταση συναγερμού και σε περίπτωση που επιχειρήσει να φύγει στο εξωτερικό, θα παρεμποδίσουν την έξοδό του και θα τον συλλάβουν.

Το κρίσιμο ερώτημα που απασχολεί πλέον το σύστημα είναι τι θα κάνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο ίδιος διαρρέει ότι θα πέσει μαχόμενος και θα πάρει πολλούς μαζί του. Εξάλλου έχει στοιχεία ικανά να τινάξουν στον αέρα κορυφαίους πολιτικούς αλλά και ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες. Γιαυτό μην εκπλαγείτε, αν ακούσετε να σκάνε ρουκέτες ικανές να ισοπεδώσουν τα δύο κόμμα της ετοιμόρροπης συγκυβέρνησης και παράλληλα να αρχίσει τις εχθροπραξίες με ισχυρούς κύκλους διαπλοκής που τον συντηρούσαν τα τελευταία χρόνια και γέμιζαν με μαύρο χρήμα τις offshore.

O πρόεδρος του ΛΑΟΣ, το μόνο που κάνει τις τελευταίες μέρες είναι να ξεσκονίζει τα αρχεία του και να ακούει κάποιες κασέτες τις οποίες κρατούσε πάντα για λόγους… ασφαλείας. Ο κίνδυνος για το σύστημα είναι υπαρκτός, αφού ο ντελάλης της τρόικας για να σωθεί, θ΄ αρχίσει να κελαηδάει για το σκοτεινό παρασκήνιο της μνημονιακής κυβέρνησης, τη μοιρασιά που έγινε, τις δουλειές που έκλεισαν και πολλές άλλες βρώμικες συναλλαγές που συντελέστηκαν στα πρώτα χρόνια της νέας κατοχής. Μόνο που ο χρόνος τρέχει και δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβει. Η ιστορία δείχνει ότι στο τέλος όλοι οι δοσίλογοι έχουν την ίδια τύχη. Αφού τους χρησιμοποιήσουν, τους πετάνε στα λάκκο με τα φίδια.

kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου