Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Μια ακόμη είδηση έρχεται να διαψεύσει τους αφελείς  που επένδυσαν προσδοκίες στην υποτιθέμενη διάρρηξη των σχέσεων των ΗΠΑ με την Τουρκία…


Τούρκοι και Αμερικανοί εκπαιδευτές, αναλαμβάνουν από κοινού και σε στρατόπεδο εντός της τουρκικής επικράτειας, την εκπαίδευση 5.000 δολοφόνων ισλαμιστών, με σκοπό να τους στείλουν στη Συρία επιδιώκοντας την ανατροπή του προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Το συγκεκριμένο μαφιόζικο πρότζεκτ, συμφωνήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν με τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη.

Επί της ουσίας, οι αμετανόητοι Αμερικανοί, σφιχταγκαλιασμένοι με τον επικίνδυνο και απρόβλεπτο Ισλαμιστή της Τουρκίας, στήνουν γι ακόμη μια φορά μια καινούρια Αλ Κάιντα, για να τη φυτέψουν στο μαλακό υπογάστριο της Μέσης Ανατολής. 

Πρόκειται για μια επικίνδυνη εξέλιξη, που απώτερος στόχος της είναι να διαμορφώσει συνθήκες στρατηγικού πλεονεκτήματος, ικανού να αξιοποιηθεί από τους δολοφόνους του ακρααίυ ισλάμ, για την κλιμάκωση της γενικευμένης του επίθεσης σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η ανατροπή του προέδρου Άσαντ, αποτελεί ίσως την κορυφαία επιδίωξη ενός απροκάλυπτου γεωστρατηγικού σχεδίου, που με πολιορκητικό κριό τους φανατικούς ισλαμιστές, προσλαμβάνει το χαρακτήρα πολιτισμικού πολέμου, με σκοπό να...
κλείσει το «πέταλο» περίσφιξης το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την τελική έφοδο και την άλωση της Ευρώπης.

Πρόκειται επίσης για μια εξέλιξη που δεν είναι αποσυνδεδεμένη από τα τέρατα που φύτρωσαν μετά τις ανατροπές της «Αραβικής Άνοιξης» στη Βόρεια Αφρική. Και βεβαίως δεν αποσυνδέεται από τους επικίνδυνους ισλαμικούς θύλακες της Βοσνίας και του Κοσσόβου, ούτε φυσικά από τον κλιμακούμενα επικίνδυνο ρόλο που έχει ανατεθεί στην Αλβανική γεωστρατηγική μαφία, που ανακατεύει επικίνδυνα τα Βαλκάνια, προετοιμάζοντας το έδαφος για γεωπολιτικές ανατροπές.

Με δυο λόγια, η προεδρεία Ομπάμα, αναγορεύεται σε πολιτισμικό Δούρειο Ίππο που υπονομεέυει συστηματικά το σύνολο του Δυτικού κόσμου. Και ο επικίνδυνος εναγκαλισμός του με τον ισλαμιστή Ερντογάν, θα σηματοδοτήσει πολύ σύντομα το ξημέρωμα μαύρων ημερών για ολόκληρη την Ευρώπη.

Δείτε περισσότερα για όλα αυτά στις σχετικές μας αναρτήσεις…

ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΤΟ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ IMPERIUM ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΝΕΚΕΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΤΕ

ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΙΑΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ

Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΜΑΥΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΥ

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗ ΕΛΙΤ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου