Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΦΡΙΚΗ - ΙΜΑΜΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Φρίκη προκαλεί το βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ιμάμης από το Ισλαμικό Κράτος να διδάσκει σε μουσουλμάνους πώς να κόβουν κεφάλια...

Ισλαμικό Κράτος: Ιμάμης δείχνει πώς να κόβουν κεφάλια (βίντεο)

Πρόκειται, σύμφωνα με τα σχόλια που συνοδεύουν το βίντεο, για ένα απόσπασμα ενός ιδιότυπου μανιφέστο που έχει το Ισλαμικό Κράτος. Τζιχαντιστές το περιγράφουν ως το κάλεσμα του Ισλαμικού Κράτους στους...
μουσουλμάνους όλου του κόσμου να σκοτώσουν Αμερικανούς, Καναδούς και Ευρωπαίους πολίτες ως τιμωρία για τις κυβερνήσεις τους και το συνασπισμό που βομβαρδίζει το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και τη Συρία.

Ο ιμάμης στο βίντεο εξηγεί ακριβώς τι πρέπει να κάνει ένας «σωστός μουσουλμάνος».

«Δεν πρέπει να τους δίνουμε αναισθησία πριν τον αποκεφαλισμό;» ρωτάει ένας από τους «μαθητές» για να λάβει την απάντηση:
«Όχι σε τέτοιες περιπτώσεις. Όχι όταν έχετε λάβει διαταγή να σφάξετε. Σε αυτή την περίπτωση, απλά βγάζετε το σπαθί σας γέρνετε το κεφάλι του πίσω και τότε ξεκινάει όλη η πλάκα. Κοιτάξτε να το απολαύσετε».

«Το σπαθί πρέπει να το πηγαινοφέρνετε μέχρι τέλους πολλές φορές μέχρι να κοπεί τελείως το κεφάλι. Το αρχικό κόψιμο του λαιμού πρέπει να είναι αργό, να το απολαμβάνετε. Στο τέλος, το χτυπάτε με δύναμη για να ξεκολλήσει».

Το βίντεο διέρρευσε σε λογαριασμό του Youtube που χειρίζεται ο Ουαλίντ Σοεμπάτ (Walid Shoebat), Αμερικανός με παλαιστινιακές ρίζες, ο οποίος υπηρετούσε το ριζοσπαστικό Ισλάμ μέσω της PLO μέχρι και το 1994, ενώ στη συνέχεια ασπάστηκε τον Χριστιανισμό.

Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος αναφέρει στο βιογραφικό του, στο παρελθόν ήταν διατεθειμένος να σκοτωθεί για τη Τζιχάντ. Ωστόσο, πλέον είναι επικεφαλής ομώνυμου ιδρύματος, το οποίο έχει σαν μότο το «savechristians».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου